Wil je varen?

Wil je varen?

Op zee of in de binnenvaart? Wij leiden op van matroos via stuurman en machinist naar schipper of zelfs kapitein op zee!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Smurfen sparen bij PLUS!

Smurfen sparen bij PLUS!

Bij PLUS LUNENBORG kun je nu sparen voor Smurfen. Spaar ze alle 24 en Smurf ze overal op!
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Wat een feest

24-10-2016

HARLINGEN - Na maanden van plannen en vergaderen was het afgelopen zaterdag eindelijk zover het eerste Eikeltjesfeest.

Wat een feest Foto: Dorus Breidenbach.

Een goed doordacht programma van live muziek en twee DJ's gaven de toch al mooi versierde Lichtboei een sfeer van feest en gezelligheid voor jong en oud.

 

Het hele feest stond vooral in het teken van de verjaardag van Neil Diamond (24 januari), helaas kon hij zelf niet aanwezig zijn op dit feest maar als vervanger was er een goeie 2e Diamond die een spetterend optreden verzorgde. Uiteraard werd er massaal meegezongen tijdens Sweet Caroline, de Lichtboei leek wel een voetbalstadion. Hierna was het de beurt aan 'Keep it Short'! Volgens de heren van deze band een optreden om nooit te vergeten, de hele zaal deed fantastische mee. Veel lekkere gouwe ouwe kwamen voorbij en een hoogtepunt was het spelen samen met Wiebe van Dijk. 'Mooie stad aan het Wad' mocht niet ontbreken en ook toen ging het dak eraf.

 

Voordat de prijsuitreiking was, van de Eikelverkiezing en de kroning van Eikel en Eikelina, was het Dicky Power die met lekker Nederlandstalig werk een gezellige show gaf, top. Al met al voor een feest dat eigenlijk nergens over ging een, aan de reacties te horen een pracht avond dat in een behoefte voorziet. Echter zonder de medewerking van heel veel mensen was het onmogelijk om zo'n feest te organiseren. Eerst en vooral de artiesten van deze avond, allen heel veel dank! Na dit succes gaan we er vanuit dat er een vervolg komt... maar dat hoor je wel in 2017.

 

Foto's: Dorus Breidenbach - Fotografiedorus.nl

Bedrijfsleven Evenement Muziek

Meer nieuws

Samen sterk

24-10-2016

HARLINGEN - Nog 1 nachtje slapen… en dan barst de sponsorloop los!

Nieuws over huisnummers

24-10-2016

HARLINGEN - In het kader van de Basisregistratie adressen en Gebouwen (BAG) is de gemeente verplicht aan alle verblijfsobjecten, zoals woningen, bedrijfspanden, units of garages, adressen toe te kennen.

De meiden van Zeerobben

24-10-2016

HARLINGEN - Slechts twee wedstrijden afgelopen zaterdag voor de vrouwen/meisjesafdeling van Zeerobben. VR1 speelde thuis en MO19-1 had in Menaam een wedstrijd.

Reacties

Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Karsten Wonen Karsten Wonen Copini Opticiëns Copini Opticiëns De Lichtboei De Lichtboei Visie Events Visie Events Dio Jurien Dio Jurien Plus Lunenborg Plus Lunenborg Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Maatschap Fysiotherapeuten Harlingen Maatschap Fysiotherapeuten Harlingen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Hubo-Faber Hubo-Faber HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Fotografie Dorus Fotografie Dorus Haarmode Cats Haarmode Cats Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zensa Moda Zensa Moda Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Atelier de Groot Atelier de Groot Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hema Harlingen Hema Harlingen Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt BENG Evenementen BENG Evenementen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus ForHim Menswear ForHim Menswear Vogelaar Audio Vogelaar Audio VVV-TIP Harlingen VVV-TIP Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant
Atelier de Groot Atelier de Groot Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Karsten Wonen Karsten Wonen Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen ForHim Menswear ForHim Menswear Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Plus Lunenborg Plus Lunenborg De Lichtboei De Lichtboei BENG Evenementen BENG Evenementen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht"