Wil je varen?

Wil je varen?

Op zee of in de binnenvaart? Wij leiden op van matroos via stuurman en machinist naar schipper of zelfs kapitein op zee!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Smurfen sparen bij PLUS!

Smurfen sparen bij PLUS!

Bij PLUS LUNENBORG kun je nu sparen voor Smurfen. Spaar ze alle 24 en Smurf ze overal op!
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Wat een feest

24-10-2016

HARLINGEN - Na maanden van plannen en vergaderen was het afgelopen zaterdag eindelijk zover het eerste Eikeltjesfeest.

Wat een feest Foto: Dorus Breidenbach.

Een goed doordacht programma van live muziek en twee DJ's gaven de toch al mooi versierde Lichtboei een sfeer van feest en gezelligheid voor jong en oud.

 

Het hele feest stond vooral in het teken van de verjaardag van Neil Diamond (24 januari), helaas kon hij zelf niet aanwezig zijn op dit feest maar als vervanger was er een goeie 2e Diamond die een spetterend optreden verzorgde. Uiteraard werd er massaal meegezongen tijdens Sweet Caroline, de Lichtboei leek wel een voetbalstadion. Hierna was het de beurt aan 'Keep it Short'! Volgens de heren van deze band een optreden om nooit te vergeten, de hele zaal deed fantastische mee. Veel lekkere gouwe ouwe kwamen voorbij en een hoogtepunt was het spelen samen met Wiebe van Dijk. 'Mooie stad aan het Wad' mocht niet ontbreken en ook toen ging het dak eraf.

 

Voordat de prijsuitreiking was, van de Eikelverkiezing en de kroning van Eikel en Eikelina, was het Dicky Power die met lekker Nederlandstalig werk een gezellige show gaf, top. Al met al voor een feest dat eigenlijk nergens over ging een, aan de reacties te horen een pracht avond dat in een behoefte voorziet. Echter zonder de medewerking van heel veel mensen was het onmogelijk om zo'n feest te organiseren. Eerst en vooral de artiesten van deze avond, allen heel veel dank! Na dit succes gaan we er vanuit dat er een vervolg komt... maar dat hoor je wel in 2017.

 

Foto's: Dorus Breidenbach - Fotografiedorus.nl

Bedrijfsleven Evenement Muziek

Meer nieuws

Samen sterk

24-10-2016

HARLINGEN - Nog 1 nachtje slapen… en dan barst de sponsorloop los!

Nieuws over huisnummers

24-10-2016

HARLINGEN - In het kader van de Basisregistratie adressen en Gebouwen (BAG) is de gemeente verplicht aan alle verblijfsobjecten, zoals woningen, bedrijfspanden, units of garages, adressen toe te kennen.

De meiden van Zeerobben

24-10-2016

HARLINGEN - Slechts twee wedstrijden afgelopen zaterdag voor de vrouwen/meisjesafdeling van Zeerobben. VR1 speelde thuis en MO19-1 had in Menaam een wedstrijd.

Reacties

Karsten WonenKarsten Wonen Joachim de Ruijter FotografieJoachim de Ruijter Fotografie Strandpaviljoen 't ZiltStrandpaviljoen 't Zilt VVV-TIP HarlingenVVV-TIP Harlingen Visie EventsVisie Events Harlinger PoffertjeskraamHarlinger Poffertjeskraam Eetcafé De Lachende KoeEetcafé De Lachende Koe Hema HarlingenHema Harlingen Zensa ModaZensa Moda Salon & Parfumerie RonaSalon & Parfumerie Rona Anna Casparii Hotel Café RestaurantAnna Casparii Hotel Café Restaurant Faber Lederwaren en BijouterieënFaber Lederwaren en Bijouterieën Plus LunenborgPlus Lunenborg BENG EvenementenBENG Evenementen ForHim MenswearForHim Menswear Expert HogerhuisExpert Hogerhuis Atelier de GrootAtelier de Groot Wereldwinkel HarlingenWereldwinkel Harlingen De LichtboeiDe Lichtboei Kamsma SchoenenKamsma Schoenen Vogelaar AudioVogelaar Audio Copini OpticiënsCopini Opticiëns Hubo-FaberHubo-Faber Brasserie de JasmijnBrasserie de Jasmijn Ons Food&WineOns Food&Wine HoMMM!nga's Fijne WinkeltjeHoMMM!nga's Fijne Winkeltje IJssalon Min12IJssalon Min12 Eetcafé NooitgedagtEetcafé Nooitgedagt Hotel Café Restaurant "Zeezicht"Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Albert Heijn HarlingenAlbert Heijn Harlingen Jumbo Olaf HermusJumbo Olaf Hermus Zwembad Het Derde HaadZwembad Het Derde Haad Harlinger Ondernemersvereniging (HOV)Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Dio JurienDio Jurien Maatschap Fysiotherapeuten HarlingenMaatschap Fysiotherapeuten Harlingen AlmamaterAlmamater Harry Greve Gitaar- en BasgitaarlessenHarry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen De Jager Accountancy B.V.De Jager Accountancy B.V.
Hema HarlingenHema Harlingen Fotografie DorusFotografie Dorus Vogelaar AudioVogelaar Audio IJssalon Min12IJssalon Min12 Faber Lederwaren en BijouterieënFaber Lederwaren en Bijouterieën Kamsma SchoenenKamsma Schoenen Visie EventsVisie Events Dio JurienDio Jurien Zeilcharter BoreasZeilcharter Boreas Maatschap Fysiotherapeuten HarlingenMaatschap Fysiotherapeuten Harlingen De Jager Accountancy B.V.De Jager Accountancy B.V. VVV-TIP HarlingenVVV-TIP Harlingen