Wil je varen?

Wil je varen?

Op zee of in de binnenvaart? Wij leiden op van matroos via stuurman en machinist naar schipper of zelfs kapitein op zee!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Eurootje!

Eurootje!

Bij Plus Lunenborg: meer dan 100 aanbiedingen voor maar 1 Eurootje!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger Parkontbijt!

Harlinger Parkontbijt!

Reserveer nu alvast voor het Harlinger Parkontbijt - zaterdag 17 juni a.s.
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Wat een feest

24-10-2016

HARLINGEN - Na maanden van plannen en vergaderen was het afgelopen zaterdag eindelijk zover het eerste Eikeltjesfeest.

Wat een feest Foto: Dorus Breidenbach.

Een goed doordacht programma van live muziek en twee DJ's gaven de toch al mooi versierde Lichtboei een sfeer van feest en gezelligheid voor jong en oud.

 

Het hele feest stond vooral in het teken van de verjaardag van Neil Diamond (24 januari), helaas kon hij zelf niet aanwezig zijn op dit feest maar als vervanger was er een goeie 2e Diamond die een spetterend optreden verzorgde. Uiteraard werd er massaal meegezongen tijdens Sweet Caroline, de Lichtboei leek wel een voetbalstadion. Hierna was het de beurt aan 'Keep it Short'! Volgens de heren van deze band een optreden om nooit te vergeten, de hele zaal deed fantastische mee. Veel lekkere gouwe ouwe kwamen voorbij en een hoogtepunt was het spelen samen met Wiebe van Dijk. 'Mooie stad aan het Wad' mocht niet ontbreken en ook toen ging het dak eraf.

 

Voordat de prijsuitreiking was, van de Eikelverkiezing en de kroning van Eikel en Eikelina, was het Dicky Power die met lekker Nederlandstalig werk een gezellige show gaf, top. Al met al voor een feest dat eigenlijk nergens over ging een, aan de reacties te horen een pracht avond dat in een behoefte voorziet. Echter zonder de medewerking van heel veel mensen was het onmogelijk om zo'n feest te organiseren. Eerst en vooral de artiesten van deze avond, allen heel veel dank! Na dit succes gaan we er vanuit dat er een vervolg komt... maar dat hoor je wel in 2017.

 

Foto's: Dorus Breidenbach - Fotografiedorus.nl

Bedrijfsleven Evenement Muziek

Meer nieuws

Samen sterk

24-10-2016

HARLINGEN - Nog 1 nachtje slapen… en dan barst de sponsorloop los!

Nieuws over huisnummers

24-10-2016

HARLINGEN - In het kader van de Basisregistratie adressen en Gebouwen (BAG) is de gemeente verplicht aan alle verblijfsobjecten, zoals woningen, bedrijfspanden, units of garages, adressen toe te kennen.

De meiden van Zeerobben

24-10-2016

HARLINGEN - Slechts twee wedstrijden afgelopen zaterdag voor de vrouwen/meisjesafdeling van Zeerobben. VR1 speelde thuis en MO19-1 had in Menaam een wedstrijd.

Reacties

Zensa Moda Zensa Moda Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Almamater Almamater Vogelaar Audio Vogelaar Audio ForHim Menswear ForHim Menswear Plus Lunenborg Plus Lunenborg De Lichtboei De Lichtboei Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Maatschap Fysiotherapeuten Harlingen Maatschap Fysiotherapeuten Harlingen Dio Jurien Dio Jurien Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Ons Food&Wine Ons Food&Wine Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Hubo-Faber Hubo-Faber Copini Opticiëns Copini Opticiëns Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje BENG Evenementen BENG Evenementen Hema Harlingen Hema Harlingen Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Visie Events Visie Events Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn VVV-TIP Harlingen VVV-TIP Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Karsten Wonen Karsten Wonen Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Haarmode Cats Haarmode Cats Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V.
Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn De Lichtboei De Lichtboei Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Atelier de Groot Atelier de Groot Zensa Moda Zensa Moda Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën IJssalon Min12 IJssalon Min12 Copini Opticiëns Copini Opticiëns Dio Jurien Dio Jurien Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Ons Food&Wine Ons Food&Wine Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad