Wil je varen?

Wil je varen?

Op zee of in de binnenvaart? Wij leiden op van matroos via stuurman en machinist naar schipper of zelfs kapitein op zee!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Smurfen sparen bij PLUS!

Smurfen sparen bij PLUS!

Bij PLUS LUNENBORG kun je nu sparen voor Smurfen. Spaar ze alle 24 en Smurf ze overal op!
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Eerste speeddate voor werkzoekenden een succes

27-03-2017

HARLINGEN - Op dinsdag 21 maart heeft het Gebiedsteam Harlingen samen met drie zorgorganisaties een speeddate voor werkzoekenden georganiseerd.

Palet, Noorderbreedte en Thuiszorg Het Friese land hebben samen een groot aantal vacatures waar zij moeilijk mensen voor kunnen vinden. Tijdens de speeddate werden werkzoekenden in contact gebracht met de zorgorganisaties. Elf kandidaten mogen nogmaals op gesprek om te kijken of zij daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 

Werkzoekende en werkgever samenbrengen

Het Gebiedsteam Harlingen komt vaak in gesprek met mensen die op zoek zijn naar werk. Daarnaast heeft het team veel contacten met zorgorganisaties. Dit brachten medewerkers van het Gebiedsteam en de dienst SoZaWe Noardwest Fryslân op het idee een speeddate te organiseren. Tijdens de bijeenkomst hebben de drie zorgorganisaties zich gepresenteerd aan de 15 aanwezige kandidaten. Vervolgens konden alle bezoekers met alle zorgorganisaties een kwartier in gesprek. Zo kregen zij in een kort tijdsbestek een compleet beeld van wat het werken in de zorg betekent.

 

Inspirerende en positieve bijeenkomst

Zowel de zorgorganisaties, de dienst SoZaWe als het Gebiedsteam zijn zeer tevreden over de speeddate. Teamleider Gebiedsteam Tineke van de Vliert: “Het was een inspirerende en positieve bijeenkomst met heel goede gesprekken. Alle aanwezigen kregen een goed beeld van het werk in de zorg en konden al hun vragen stellen. We verwachten dat door deze bijeenkomst zeker een match is gevonden tussen een zorgorganisatie en werkzoekende.”

 

Over het Gebiedsteam Harlingen

Het Gebiedsteam Harlingen is er voor iedereen en alle leeftijden in Harlingen, Wijnaldum en Midlum. U kunt terecht met al uw vragen op het gebied van zorg, welzijn en inkomen. De medewerkers in het Gebiedsteam Harlingen hebben veel kennis en ervaring op het gebied van zorg, welzijn en inkomen.

Gemeente Zorg & Welzijn

Meer nieuws

Spaar weer voor je eigen moestuintje bij Albert Heijn Harlingen

27-03-2017

HARLINGEN - Dit jaar gaan we voor een goede oogst!

Fc Harlingen ruim langs ONB

27-03-2017

HARLINGEN - Fc Harlingen speelde afgelopen zondag een belangrijke thuiswedstrijd tegen hekkensluiter ONB.

3e Speelronde Waddenrobkes

27-03-2017

HARLINGEN - Elke zaterdagochtend staan alle Waddenrobkes van Zeerobben geduldig te wachten totdat ze met hun vlag en met hun bondscoach zich mogen voorstellen aan het publiek.

Reacties

Joachim de Ruijter FotografieJoachim de Ruijter Fotografie Hema HarlingenHema Harlingen Hotel Café Restaurant "Zeezicht"Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Wereldwinkel HarlingenWereldwinkel Harlingen Kamsma SchoenenKamsma Schoenen Atelier de GrootAtelier de Groot Harlinger Ondernemersvereniging (HOV)Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Expert HogerhuisExpert Hogerhuis Fotografie DorusFotografie Dorus Jumbo Olaf HermusJumbo Olaf Hermus Albert Heijn HarlingenAlbert Heijn Harlingen Eetcafé De Lachende KoeEetcafé De Lachende Koe Brasserie de JasmijnBrasserie de Jasmijn Faber Lederwaren en BijouterieënFaber Lederwaren en Bijouterieën Vogelaar AudioVogelaar Audio De LichtboeiDe Lichtboei Plus LunenborgPlus Lunenborg Hubo-FaberHubo-Faber Dio JurienDio Jurien Strandpaviljoen 't ZiltStrandpaviljoen 't Zilt Salon & Parfumerie RonaSalon & Parfumerie Rona Anna Casparii Hotel Café RestaurantAnna Casparii Hotel Café Restaurant Copini OpticiënsCopini Opticiëns Visie EventsVisie Events VVV-TIP HarlingenVVV-TIP Harlingen AlmamaterAlmamater Harlinger PoffertjeskraamHarlinger Poffertjeskraam IJssalon Min12IJssalon Min12 Zwembad Het Derde HaadZwembad Het Derde Haad Karsten WonenKarsten Wonen Harry Greve Gitaar- en BasgitaarlessenHarry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Maatschap Fysiotherapeuten HarlingenMaatschap Fysiotherapeuten Harlingen De Jager Accountancy B.V.De Jager Accountancy B.V. Zeilcharter BoreasZeilcharter Boreas Haarmode CatsHaarmode Cats Zensa ModaZensa Moda Ons Food&WineOns Food&Wine ForHim MenswearForHim Menswear
Atelier de GrootAtelier de Groot Joachim de Ruijter FotografieJoachim de Ruijter Fotografie Karsten WonenKarsten Wonen Dio JurienDio Jurien Visie EventsVisie Events Vogelaar AudioVogelaar Audio Harlinger Ondernemersvereniging (HOV)Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Zeilcharter BoreasZeilcharter Boreas Copini OpticiënsCopini Opticiëns ForHim MenswearForHim Menswear Hema HarlingenHema Harlingen Strandpaviljoen 't ZiltStrandpaviljoen 't Zilt