CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar ze alle 24!

Spaar ze alle 24!

Bij PLUS LUNENBORG spaar je nu voor 24 verschillende Mario Kart Koins. Alle favoriete karakters zijn te verzamelen: Mario, Princess Peach, Luigi en nog veel meer!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Drukke weekenden voor de boeg bij fc Harlingen

15-05-2017

HARLINGEN - fc Harlingen gaat zich opmaken voor nog een paar drukke weekenden.

Als eerste staat haar jeugdtoernooi op de agenda. Op zaterdag 27 mei 2017 organiseert de fc Harlingen namelijk traditiegetrouw weer haar jaarlijkse Jeugdtoernooi. Dit groots opgezette één daagse toernooi voor JO19, JO17, JO15 junioren maar ook voor de JO13, JO11, JO9 en JO7 pupillen wordt deze dag dan alweer voor de 43e keer georganiseerd.

 

Dit toernooi dat inmiddels is uitgegroeid tot een van de grootste zo niet het grootste eendaagse jeugdtoernooi van Noord Nederland word gespeeld van de klasse Minipupillen tot en met de A junioren. Nieuw dit jaar is dat er aparte klassen voor meisjes teams zijn en deze spelen een weekend later hun toernooi namelijk op 3 juni.

 

Het toernooi dat in 1974 voor het eerst werd gespeeld vond zijn oorsprong toen in navolging op de successen van het Nederland elftal veel amateurclubs een jeugdtoernooi gingen organiseren.
Begonnen met enkele teams groeide dit toernooi (onder de bezielende leiding van o.a. Jacob de Bruin, Gerrit Esveld en de laatste jaren Jan Helvrich) steeds verder uit tot een zeer hoog aangeschreven jeugdtoernooi en werd het aantal inschrijvingen voor dit toernooi ook steeds hoger. Het is dan ook geen uitzondering meer dat de deelnemers van ver buiten de provinciegrens komen.

 

En waar bij de diverse verenigingen in de omtrek en ook verder in de provincie de diverse jeugdtoernooien verdwenen, groeide dit jeugdtoernooi steeds groter en groter en zijn er de laatste jaren steevast een dikke zestig teams actief. En met het organiseren van dit toernooi zien we dat er nog volop leven zit in het organiseren van een dergelijk Jeugdtoernooi en dat spelers en begeleiders graag naar Harlingen komen. Ook dit jaar hebben zich inmiddels vele teams voor het toernooi opgegeven en zal het gezellig druk worden.

 

Zoals eerder al gezegd, spelen de dames en meisjes hun eigen toernooi bij fc Harlingen op 3 Juni. Maar er is meer te doen op die dag! Want voor de 25e keer wordt ook het KLEINVELDTOERNOOI georganiseerd. Dit toernooi begint om 18.30 uur en het prijzengeld liegt er niet om. De 1e en 2e prijs zijn zelfs verdubbeld, namelijk €400 en €200. Gezien het aantal teams dat de afgelopen jaren meestreden om de titel kan er geconcludeerd worden dat ook dit toernooi steeds bekender en populairder wordt. Als afsluiting van het hele seizoen wordt in het weekend van 9, 10 en 11 juni het familieweekend worden gehouden maar daar binnenkort meer over. Het blijft nog even een paar weken gezellig druk op het sportcomplex aan de Oosterparkweg.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

De Meiden van Zeerobben

15-05-2017

HARLINGEN – Het was feest bij Zeerobben afgelopen zaterdag.

Combinatie Smit/Houter van Vlieland eerste Midfond vlucht Quievrain

15-05-2017

HARLINGEN - Zaterdag 13 mei werd de eerste Midfond vlucht vervlogen seizoen 2017 vanaf Quievrain.

9e speelronde Waddenrobkes

15-05-2017

HARLINGEN - Het was even wennen voor de Waddenrobkes van Zeerobben afgelopen zaterdag.

Reacties

Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Almamater Almamater Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Visie Events Visie Events HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant IJssalon Min12 IJssalon Min12 Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Zensa Moda Zensa Moda Hubo-Faber Hubo-Faber Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Atelier de Groot Atelier de Groot Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Dio Jurien Dio Jurien Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Fotografie Dorus Fotografie Dorus Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE VVV Harlingen VVV Harlingen Vogelaar Audio Vogelaar Audio Copini Opticiëns Copini Opticiëns Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Haarmode Cats Haarmode Cats Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen ForHim Menswear ForHim Menswear Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Hema Harlingen Hema Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad De Lichtboei De Lichtboei Ons Food&Wine Ons Food&Wine Plus Lunenborg Plus Lunenborg Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus
Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Atelier de Groot Atelier de Groot Hema Harlingen Hema Harlingen Ons Food&Wine Ons Food&Wine VVV Harlingen VVV Harlingen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt De Lichtboei De Lichtboei HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona