Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Eurootje!

Eurootje!

Bij Plus Lunenborg: meer dan 100 aanbiedingen voor maar 1 Eurootje!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Drukke weekenden voor de boeg bij fc Harlingen

15-05-2017

HARLINGEN - fc Harlingen gaat zich opmaken voor nog een paar drukke weekenden.

Als eerste staat haar jeugdtoernooi op de agenda. Op zaterdag 27 mei 2017 organiseert de fc Harlingen namelijk traditiegetrouw weer haar jaarlijkse Jeugdtoernooi. Dit groots opgezette één daagse toernooi voor JO19, JO17, JO15 junioren maar ook voor de JO13, JO11, JO9 en JO7 pupillen wordt deze dag dan alweer voor de 43e keer georganiseerd.

 

Dit toernooi dat inmiddels is uitgegroeid tot een van de grootste zo niet het grootste eendaagse jeugdtoernooi van Noord Nederland word gespeeld van de klasse Minipupillen tot en met de A junioren. Nieuw dit jaar is dat er aparte klassen voor meisjes teams zijn en deze spelen een weekend later hun toernooi namelijk op 3 juni.

 

Het toernooi dat in 1974 voor het eerst werd gespeeld vond zijn oorsprong toen in navolging op de successen van het Nederland elftal veel amateurclubs een jeugdtoernooi gingen organiseren.
Begonnen met enkele teams groeide dit toernooi (onder de bezielende leiding van o.a. Jacob de Bruin, Gerrit Esveld en de laatste jaren Jan Helvrich) steeds verder uit tot een zeer hoog aangeschreven jeugdtoernooi en werd het aantal inschrijvingen voor dit toernooi ook steeds hoger. Het is dan ook geen uitzondering meer dat de deelnemers van ver buiten de provinciegrens komen.

 

En waar bij de diverse verenigingen in de omtrek en ook verder in de provincie de diverse jeugdtoernooien verdwenen, groeide dit jeugdtoernooi steeds groter en groter en zijn er de laatste jaren steevast een dikke zestig teams actief. En met het organiseren van dit toernooi zien we dat er nog volop leven zit in het organiseren van een dergelijk Jeugdtoernooi en dat spelers en begeleiders graag naar Harlingen komen. Ook dit jaar hebben zich inmiddels vele teams voor het toernooi opgegeven en zal het gezellig druk worden.

 

Zoals eerder al gezegd, spelen de dames en meisjes hun eigen toernooi bij fc Harlingen op 3 Juni. Maar er is meer te doen op die dag! Want voor de 25e keer wordt ook het KLEINVELDTOERNOOI georganiseerd. Dit toernooi begint om 18.30 uur en het prijzengeld liegt er niet om. De 1e en 2e prijs zijn zelfs verdubbeld, namelijk €400 en €200. Gezien het aantal teams dat de afgelopen jaren meestreden om de titel kan er geconcludeerd worden dat ook dit toernooi steeds bekender en populairder wordt. Als afsluiting van het hele seizoen wordt in het weekend van 9, 10 en 11 juni het familieweekend worden gehouden maar daar binnenkort meer over. Het blijft nog even een paar weken gezellig druk op het sportcomplex aan de Oosterparkweg.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

De Meiden van Zeerobben

15-05-2017

HARLINGEN – Het was feest bij Zeerobben afgelopen zaterdag.

Combinatie Smit/Houter van Vlieland eerste Midfond vlucht Quievrain

15-05-2017

HARLINGEN - Zaterdag 13 mei werd de eerste Midfond vlucht vervlogen seizoen 2017 vanaf Quievrain.

9e speelronde Waddenrobkes

15-05-2017

HARLINGEN - Het was even wennen voor de Waddenrobkes van Zeerobben afgelopen zaterdag.

Reacties

IJssalon Min12 IJssalon Min12 Karsten Wonen Karsten Wonen Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Ons Food&Wine Ons Food&Wine Hubo-Faber Hubo-Faber Visie Events Visie Events HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Dio Jurien Dio Jurien Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen BENG Evenementen BENG Evenementen ForHim Menswear ForHim Menswear Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus De Lichtboei De Lichtboei Haarmode Cats Haarmode Cats Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Fotografie Dorus Fotografie Dorus Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen VVV Harlingen VVV Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Copini Opticiëns Copini Opticiëns Vogelaar Audio Vogelaar Audio Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Almamater Almamater Atelier de Groot Atelier de Groot Hema Harlingen Hema Harlingen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zensa Moda Zensa Moda Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam
Zensa Moda Zensa Moda Almamater Almamater Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Haarmode Cats Haarmode Cats Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Visie Events Visie Events Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën