CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar ze alle 24!

Spaar ze alle 24!

Bij PLUS LUNENBORG spaar je nu voor 24 verschillende Mario Kart Koins. Alle favoriete karakters zijn te verzamelen: Mario, Princess Peach, Luigi en nog veel meer!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Doelpuntactie Zeerobben weer van start

13-03-2017

HARLINGEN - Vorige week zijn de voetballers van Zeerobben weer gestart met de werving van sponsoren voor de Doelpuntactie.

Doelpuntactie Zeerobben weer van start Ook de captain van het eerste elftal, Albert Beuker roept op tot werving van sponsoren voor de doelpuntactie van Zeerobben.

Daartoe worden de komende weken familieleden, kennissen, vrienden en sympathisanten benaderd om sponsor te worden van het team waarin de betreffende speler of speelster uitkomt. Sponsoren zeggen een (klein) bedrag per doelpunt toe dat het team waarin die speler/speelster uitkomt scoort gedurende de looptijd van de actieperiode. Deze actieperiode loopt vanaf 24 maart tot begin april. Sommige teams zullen in die periode 6 wedstrijden spelen, maar er zijn ook teams die “slechts 4 wedstrijden zullen spelen. Gemiddeld wordt door elk team van Zeerobben 4,6 wedstrijden gespeeld.
Het is al met al een echte voetbalactie waarin het scoren in teamverband voorop staat en alles bepalend is voor het resultaat van de actie.

Vorig seizoen deed Zeerobben ook mee aan deze professioneel opgezette actie en was toen de vereniging met het beste resultaat van alle deelnemende clubs in Friesland. Of Zeerobben dat succes kan herhalen of zelfs verbeteren, hangt natuurlijk in grote mate af van de inzet van alle spelers om zoveel mogelijk sponsoren te realiseren. Het is echt een actie die stoelt op “vele kleintjes maken één grote”.

Het ultieme doel van deze actie is om middels de opbrengst het voetbal bij Zeerobben laagdrempelig te houden. Zonder het voeren van acties zouden de contributies fors hoger moeten zijn en dat wil Zeerobben voorkomen. Voetbal is traditioneel een laagdrempelige sport en dat moet vooral zo blijven.

Tot eind maart hebben de leden van Zeerobben tijd om sponsoren te werven. Ze worden daarbij ondersteund door een digitale campagne vanuit de organisatie Doelpuntactie.nl. Naast natuurlijk de traditionele persoonlijke benadering, kunnen sponsoren ook worden gezocht langs de digitale snelweg via Email, What’s App en Facebook. Leuk om te doen, leuk om zo sponsoren te scoren en leuk om straks nog meer met het team te gaan scoren voor een mooie opbrengst.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Kamerlid Aukje de Vries op bezoek bij KNRM Harlingen

13-03-2017

HARLINGEN - Vrijdag 10 maart heeft Aukje de Vries, sinds 2012 lid van de Tweede Kamer voor de VVD, een bezoek gebracht aan de KNRM in Harlingen.

Harlinger Volkstoneel speelt Vreemde Veugels

13-03-2017

HARLINGEN – Het Harlinger Volkstoneel speelt op vrijdag 17 en zaterdag 18 maart het blijspel Vreemde Veugels in Stadsschouwburg Trebol.

NLdoet was een groot succes in Harlingen

13-03-2017

HARLINGEN - NLdoet wordt georganiseerd door het Oranje Fonds en heeft als doel om de vrijwillige inzet in de spotlights te zetten.

Reacties

Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Atelier de Groot Atelier de Groot Vogelaar Audio Vogelaar Audio Almamater Almamater Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Copini Opticiëns Copini Opticiëns BENG Evenementen BENG Evenementen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Zensa Moda Zensa Moda Hubo-Faber Hubo-Faber Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Visie Events Visie Events De Lichtboei De Lichtboei IJssalon Min12 IJssalon Min12 Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Ons Food&Wine Ons Food&Wine Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Dio Jurien Dio Jurien Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona VVV Harlingen VVV Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Karsten Wonen Karsten Wonen Haarmode Cats Haarmode Cats Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE
Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Hema Harlingen Hema Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE De Lichtboei De Lichtboei Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Karsten Wonen Karsten Wonen Zensa Moda Zensa Moda