Wil je varen?

Wil je varen?

Op zee of in de binnenvaart? Wij leiden op van matroos via stuurman en machinist naar schipper of zelfs kapitein op zee!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Smurfen sparen bij PLUS!

Smurfen sparen bij PLUS!

Bij PLUS LUNENBORG kun je nu sparen voor Smurfen. Spaar ze alle 24 en Smurf ze overal op!
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Doelpuntactie Zeerobben weer van start

13-03-2017

HARLINGEN - Vorige week zijn de voetballers van Zeerobben weer gestart met de werving van sponsoren voor de Doelpuntactie.

Doelpuntactie Zeerobben weer van start Ook de captain van het eerste elftal, Albert Beuker roept op tot werving van sponsoren voor de doelpuntactie van Zeerobben.

Daartoe worden de komende weken familieleden, kennissen, vrienden en sympathisanten benaderd om sponsor te worden van het team waarin de betreffende speler of speelster uitkomt. Sponsoren zeggen een (klein) bedrag per doelpunt toe dat het team waarin die speler/speelster uitkomt scoort gedurende de looptijd van de actieperiode. Deze actieperiode loopt vanaf 24 maart tot begin april. Sommige teams zullen in die periode 6 wedstrijden spelen, maar er zijn ook teams die “slechts 4 wedstrijden zullen spelen. Gemiddeld wordt door elk team van Zeerobben 4,6 wedstrijden gespeeld.
Het is al met al een echte voetbalactie waarin het scoren in teamverband voorop staat en alles bepalend is voor het resultaat van de actie.

Vorig seizoen deed Zeerobben ook mee aan deze professioneel opgezette actie en was toen de vereniging met het beste resultaat van alle deelnemende clubs in Friesland. Of Zeerobben dat succes kan herhalen of zelfs verbeteren, hangt natuurlijk in grote mate af van de inzet van alle spelers om zoveel mogelijk sponsoren te realiseren. Het is echt een actie die stoelt op “vele kleintjes maken één grote”.

Het ultieme doel van deze actie is om middels de opbrengst het voetbal bij Zeerobben laagdrempelig te houden. Zonder het voeren van acties zouden de contributies fors hoger moeten zijn en dat wil Zeerobben voorkomen. Voetbal is traditioneel een laagdrempelige sport en dat moet vooral zo blijven.

Tot eind maart hebben de leden van Zeerobben tijd om sponsoren te werven. Ze worden daarbij ondersteund door een digitale campagne vanuit de organisatie Doelpuntactie.nl. Naast natuurlijk de traditionele persoonlijke benadering, kunnen sponsoren ook worden gezocht langs de digitale snelweg via Email, What’s App en Facebook. Leuk om te doen, leuk om zo sponsoren te scoren en leuk om straks nog meer met het team te gaan scoren voor een mooie opbrengst.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Kamerlid Aukje de Vries op bezoek bij KNRM Harlingen

13-03-2017

HARLINGEN - Vrijdag 10 maart heeft Aukje de Vries, sinds 2012 lid van de Tweede Kamer voor de VVD, een bezoek gebracht aan de KNRM in Harlingen.

Harlinger Volkstoneel speelt Vreemde Veugels

13-03-2017

HARLINGEN – Het Harlinger Volkstoneel speelt op vrijdag 17 en zaterdag 18 maart het blijspel Vreemde Veugels in Stadsschouwburg Trebol.

NLdoet was een groot succes in Harlingen

13-03-2017

HARLINGEN - NLdoet wordt georganiseerd door het Oranje Fonds en heeft als doel om de vrijwillige inzet in de spotlights te zetten.

Reacties

De Lichtboei De Lichtboei Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn ForHim Menswear ForHim Menswear Maatschap Fysiotherapeuten Harlingen Maatschap Fysiotherapeuten Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Visie Events Visie Events Fotografie Dorus Fotografie Dorus HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Hubo-Faber Hubo-Faber Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Haarmode Cats Haarmode Cats Almamater Almamater IJssalon Min12 IJssalon Min12 Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Copini Opticiëns Copini Opticiëns Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Hema Harlingen Hema Harlingen Vogelaar Audio Vogelaar Audio VVV-TIP Harlingen VVV-TIP Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Dio Jurien Dio Jurien Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Ons Food&Wine Ons Food&Wine Plus Lunenborg Plus Lunenborg Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. Atelier de Groot Atelier de Groot Zensa Moda Zensa Moda Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad
De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen ForHim Menswear ForHim Menswear Vogelaar Audio Vogelaar Audio Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Almamater Almamater Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn