Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Eurootje!

Eurootje!

Bij Plus Lunenborg: meer dan 100 aanbiedingen voor maar 1 Eurootje!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
3e Heerlijk Harlingen

3e Heerlijk Harlingen

8-9-10 september wordt het weer super gezellig aan de Dokkade te Harlingen met dé Heetste Hamburger, het Rad van Fortuin, eten & drinken!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Doe jij al mee aan de Afsluitdijk Open?

31-08-2016

HARLINGEN - Rijkswaterstaat versterkt de Afsluitdijk de komende jaren om Nederland ook in de toekomst tegen de kracht van het water te beschermen.

Rijk en regio hebben deze gelegenheid aangegrepen om ook andere initiatieven de ruimte te geven.

Op en rond de Afsluitdijk worden projecten ontwikkeld op het gebied van recreatie & toerisme, natuurontwikkeling en duurzame energie. Aan ontwerper Daan Roosegaarde is gevraagd een bijdrage te leveren aan het versterken van de iconische waarde van de Afsluitdijk. Eén van de onderdelen hiervan is de Afsluitdijk Open.

 

Afsluitdijk Open

Op zondag 04-09-2016 is de Afsluitdijk Open, een hardloopevenement tussen 02.00 en 12.00 uur over de Afsluitdijk.  Tijdens de Afsluitdijk Open zien je een lang lint van hardlopers dat bij het opkomen van de zon over het internationale Icoon Afsluitdijk loopt. Met de Afsluitdijk Open wordt een nieuwe afstand in het hardlopen geïntroduceerd. Daarnaast draag je met je deelname letterlijk en figuurlijk een steentje bij aan de toekomst via een afdracht aan de goede doelen Trombosestichting en Spieren voor Spieren. De Afsluitdijk Open is onderdeel van project Icoon Afsluitdijk, een kunstproject van kunstenaar en innovator Daan Roosegaarde die een bijdrage levert aan de belevingswaarde van de Afsluitdijk.

 

Schrijf je in! en voeg de Hele, Halve of Kwart Afsluitdijk toe aan je hardloop bucketlist. Er is een beperkt aantal startbewijzen beschikbaar dus zorg dat je er bij bent!

 

Waterlicht en expositie

Houd je niet van hardlopen maar wel van de Afsluitdijk? In de nachten van 02-09-2016 en 03-09-2016 tussen 23.00 uur en 02.00 uur wordt ‘Waterlicht’ getoond. Ook is de expositie open waar de ontwerpen voor de Afsluitdijk worden onthuld. Waterlicht en de expositie zijn gratis toegankelijk. Vanwege beperkte ruimte is het wel nodig een toegangsbewijs aan te schaffen.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Elvis on Air bij Radio Stad Harlingen

31-08-2016

HARLINGEN - Zaterdag 3 september 2016 barst van 10.00 tot 11.00 uur Elvis on Air weer los.

Sjoerd en Rutger Zwart winnaars op eerste NT-wedvlucht Gennep

31-08-2016

HARLINGEN - Op zaterdag 27 augustus werd na de training opleervlucht van 20 augustus gestart met de eerste Natour wedvlucht voor oude en jonge-duiven vanuit Gennep.

Reacties

Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Visie Events Visie Events Hema Harlingen Hema Harlingen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor ForHim Menswear ForHim Menswear Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen De Lichtboei De Lichtboei De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. BENG Evenementen BENG Evenementen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Ons Food&Wine Ons Food&Wine Dio Jurien Dio Jurien IJssalon Min12 IJssalon Min12 Vogelaar Audio Vogelaar Audio Hubo-Faber Hubo-Faber Karsten Wonen Karsten Wonen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Almamater Almamater Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Plus Lunenborg Plus Lunenborg Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje VVV Harlingen VVV Harlingen Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Zensa Moda Zensa Moda Copini Opticiëns Copini Opticiëns Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Atelier de Groot Atelier de Groot Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV)
Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Plus Lunenborg Plus Lunenborg Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Visie Events Visie Events Vogelaar Audio Vogelaar Audio Fotografie Dorus Fotografie Dorus Copini Opticiëns Copini Opticiëns