Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Eurootje!

Eurootje!

Bij Plus Lunenborg: meer dan 100 aanbiedingen voor maar 1 Eurootje!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
RSH Radio Marathon!

RSH Radio Marathon!

54 uren live radio in het weekend van 27, 28 en 29 oktober 2017! Kom langs of luister via 104.1 FM, 106.2 FM!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Dijkstra & Geelhoed Airco-service squashcompetitie

22-02-2017

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

Joost Poutsma – Martin v.d. Ploeg

Joost en Martin kennen elkaars spel goed en weten wanneer het gespeeld wordt met de sterke punten van elkaar dat het moeilijk gaat worden. Je probeert dan ook steeds je eigen sterke punten uit te buiten en de tegenstander onder druk te houden. Dit lukte Joost in de eerste game goed en hij pakte dan ook in rap tempo de punten. Joost won met 11-2. In de tweede game ging ook Martin weer beter en wist ook de punten weer te pakken, maar Joost bleef het spel dirigeren en pakte ook nu weer de game met 11-6. Ook in de laatste game bleef Martin het wel proberen echter er ging wel veel mis en dan kom je niet echt toe aan punten pakken. Ook deze game werd door Joost gewonnen met 11-6 en in sets met 3-0 maar zeker als Martin in goede vorm steekt dan kan het een pittiger partij worden.

 

Eddy Sjollema – Martin v.d. Ploeg

De eerste game was direct een met pittige rally’s waarin beiden gingen voor ieder punt. Het was lang onduidelijk wie de game kon pakken. Martin wist na vele spannende momenten de game binnen te halen met 13-11. Ook in de tweede game was het een mooi gelijk opgaande partij en kon het ook weer lang beide kanten op. Maar ook nu was het weer Martin die won met 11-8. En dan nog een game te gaan en de buit is binnen en dat maakt dan de avond wel weer goed. Maar de game moet eerst worden gespeeld en Eddy had er nog steeds vertrouwen in. In de derde game was het ook weer een gelijk opgaande strijd alleen nu was het Eddy die de game langzaam naar zich toe trok. Eddy won de game met 11-8. Dit gaf Eddy vleugels en in de vierde game stond hij al snel op een prachtige voorsprong van 9-1 en dan heb je de gelijkmaker binnen bereik. Maar ook Martin bleef knokken voor ieder punt en kwam langzaam weer dichterbij. Echter Eddy zorgde voor de gelijkmaker met 11-7. En dan staat het weer gelijk en is het erop of eronder. Eddy steeg boven zich zelf en alles leek te lukken en dan gaat er bij je tegenspeler vaak veel mis. Eddy pakte weer een fraaie voorsprong van 8-4 en dan denk je het kan niet meer misgaan. Martin kwam nog gevaarlijk dicht in de buurt echter Eddy pakte de game met 11-7 en in sets met 3-2 en dat zijn toch mooie partijen waar je het voor doet Martin maakte wel veel fouten en Eddy steeg duidelijk boven zich zelf uit.

 

Bas Koudenburg – Eddy Sjollema

Beiden gingen direct er vol op tegenaan en liepen op iedere bal en dan zie je vaak mooie rally’s. Het ging lang gelijk op en dan is het maar net wie pakt de cruciale punten. Na vele enerverende was het Bas die de game pakte met 11-9. In de tweede game was het ook een weer nagenoeg gelijk opgaande partij waarin beiden goed wisten te scoren. Nu was na vele spannende momenten de winst voor Eddy met 11-9. In de derde game gaf Bas vol gas en trok in hoog tempo de punten naar zich toe. Hij pakte een riante voorsprong van 9-3 en dan denk je de game is bijna binnen. Maar ook nu bleef Eddy gaan voor iedere bal en kwam langzaam weer langszij. Bas wist maar net de game nog te winnen met 11-9. En dan nog een game te gaan en de partij is binnen. Maar niets was minder waar Eddy kwam ijzersterk terug en trok langzaam maar zeker de game naar zich toe. Hij won de game met 11-6 en dan ben je weer helemaal terug in de wedstrijd. En dan staat het weer gelijk en is het erop of eronder. Beiden gingen dan ook vol vuur de strijd aan en wederom kon het lang beide kanten. Na vele spannende rally’s die op het scherpst van de snede werden beslist was het Bas die de game won met 11-8 en in sets met 3-2 en dat zijn natuurlijk de mooiste partijen waarin het lang beide kanten op kan gaan en je aan elkaar gewaagd bent. 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Mammatus boven Harlingen

22-02-2017

HARLINGEN - Vanmiddag rond 13.15 trok er een flinke bui over Harlingen.

Open Dag Jeugd Dans Opleiding Fryslan

22-02-2017

FRYSLÂN - Op zaterdag 11 maart vindt de Open Dag plaats van de Jeugd Dans Opleiding Fryslân in cultureel centrum Neushoorn.

Sportinstuif in de Waddenhal

22-02-2017

HARLINGEN - Op maandag 20 februari hebben bijna 50 kinderen met elkaar gesport tijdens een sportinstuif in de Waddenhal.

Reacties

Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Visie Events Visie Events Karsten Wonen Karsten Wonen Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn VVV Harlingen VVV Harlingen Vogelaar Audio Vogelaar Audio ForHim Menswear ForHim Menswear Hubo-Faber Hubo-Faber Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Fotografie Dorus Fotografie Dorus Dio Jurien Dio Jurien Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas BENG Evenementen BENG Evenementen Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Ons Food&Wine Ons Food&Wine Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Almamater Almamater Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant De Lichtboei De Lichtboei Copini Opticiëns Copini Opticiëns IJssalon Min12 IJssalon Min12 Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Hema Harlingen Hema Harlingen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Atelier de Groot Atelier de Groot Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Haarmode Cats Haarmode Cats
De Lichtboei De Lichtboei Atelier de Groot Atelier de Groot Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Zensa Moda Zensa Moda Almamater Almamater IJssalon Min12 IJssalon Min12 ForHim Menswear ForHim Menswear