Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Eurootje!

Eurootje!

Bij Plus Lunenborg: meer dan 100 aanbiedingen voor maar 1 Eurootje!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Dijkstra & Geelhoed airco service squash competitie van start gegaan.

09-11-2016

HARLINGEN - Na jaren van sponsoring door Simon Bambach waren Sierk Jan Dijkstra en Frank Geelhoed bereid om het stokje over te nemen en daar zijn we zeer content mee en gaan er vanuit dat er weer veel spannende partijen worden gespeeld.

Nick Elzinga –Steven Brouwer

Nick en Steven beten de spits af en openden gelijk met flitsende rally’s. In de eerste game was het duidelijk Nick die het voordeel aan zijn kant hield en met name op de service veel punten wist te pakken. De eerste game pakte hij dan ook met 11-4. In de tweede game was het een nagenoeg gelijk opgaande strijd waarin ze aan elkaar gewaagd. Nu was het Steven die na veel spannende rally’s de game wist te pakken met 11-9. Ook in de derde game bleef het een mooie gelijk opgaande strijd waarin beiden goed wisten te scoren. Nu was het weer Nick die de game kon pakken met 11-9. In de laatste game leek het erop dat beiden even aan het zuurstof moesten. Er werd echter geen pauze ingelast en op het tandvlees werd de game gespeeld. Het was Nick die de game overtuigend wist te winnen met 11-4 en in sets met 3-1 en gezien de set standen ook zeker voor Steven een mooie pot.

 

Eddy Sjollema – Peter Borgmann

Peter gooide al wat olie op het vuur en zat alvast met Eddy dollen. Dit werd in de eerste game direct al een zeer gemotiveerde game van Eddy. Hij speelde super geconcentreerd en pakte de punten en won de game met 11-5. In de tweede game ging het nagenoeg gelijk op en het kon lang beide kanten op. Dan zie je wel hele mooie rally’s met veel variatie. Ook nu was het weer Eddy die de game kon pakken met 11-9. En ook in de derde game probeerde Peter het wel, maar routinier Eddy gaf het spel niet meer uit handen en won ook de laatste game met 11-7 en in sets met 3-0.

 

Maurice Chevallier – Eddy Sjollema

Maurice en Eddy speelden alvast een partij vooruit op het schema. De eerste game had Maurice helemaal in de hand en pakte met strakke en harde service ballen het merendeel van de punten hij won met 11-2. In de tweede game werd het toch nog flink spannend en wist Eddy ook de nodige punten te pakken en gingen beiden voor iedere bal. Nu was het Maurice die veel fouten maakte en die strafte Eddy direct af. Het kon lang beide kanten op. Maar Maurice wist toch nog de game te pakken met 12-10. In de derde game hield Maurice het spel weer goed onder controle en trok hij langzaam maar zeker de game naar zich toe. Hij won met 11-5 en in sets met 3-0 maar zeker ook voor Eddy geen onverdienstelijke partij.

 

Bas Koudenburg – Peter Borgmann

Peter ging als een speer van start en pakte snel vier punten voorsprong. Ook Bas kwam nu wat meer in zijn spel en wist nu ook de nodige punten weer te pakken. Het werd een mooi gelijk opgaande strijd waarin beiden hun beste spel speelden. Bas wist maar net de game te pakken met 12-10. In de tweede game had Bas wat meer overwicht in het spel en wist hij Peter goed onder druk te houden. Hij pakte de game met 11-5. In de derde game ging het weer mooi gelijk op en waren ze op veel momenten aan elkaar gewaagd. Ook nu wist Bas de game weer te pakken met 11-9 en in sets met 3-0 maar ook zeker voor Peter een niet onverdienstelijke partij. En gezien de stand in de eerste en laatste game waren er ook genoeg mogelijkheden.

 

Joost Poutsma – Maurice Chevallier

Beiden gingen direct voor iedere bal en dan zie je meteen mooie rally’s. Het was lang onduidelijk wie de eerste game zou pakken er werd fel gestreden voor ieder punt. Joost wist na vele spannende momenten de game te pakken met 11-9.Ook in de tweede game waren ze weer aan elkaar gewaagd en zagen we dan ook spannende rally’s. Het beste spel komt dan naar boven en is mooi om te zien. Ook nu was het weer Joost die de game kon pakken met 11-9. In de derde game ging Joost vliegend van start en alles lukt dan ook. Hij stond al snel 8-4 voor en dan is het eind al bijna in zicht. Maar niets was minder waar Maurice kwam ijzersterk terug en begon aan een inhaal race. Ook Joost moest nu flink aan de bak om Maurice in toom te houden. Het werd nog super spannend en kon ook lang beide kanten op. Maar ook nu hield Joost het hoofd koel en pakte hij de game met 12-10 en in sets met 3-0. Maar zeker is wel dat Maurice zijn spel ook tegen A poule spelers goed kan waar maken.

 

Bas Koudenburg - Rob v.d. Kooi

Bas en Rob zijn standaard altijd aan elkaar gewaagd en spelen altijd op het scherpst van de snede. De eerste game was na vele enerverende rally’s voor Rob met 11-8. Ook in de tweede game wisten beiden weer goed te scoren. Deze game was na veel spannende en lange rally’s voor Bas met 11-7. In de derde game kwam Rob helemaal in zijn spel en wist hij de druk flink op te voeren. Hij trok de game langzaam maar zeker naar zich toe en won met 11-4. En dan nog een game te gaan en de winst is binnen. Maar ook Bas zag de bui hangen en sprak onverwachte reserve, s aan en wist hij ook weer power in zijn spel te leggen. Het ging dan ook nagenoeg gelijk op en nu was het weer Bas die won met 11-9. En dan staat het weer gelijk en is het erop of eronder beiden gingen dan ook voor de winst. Er werd geknokt voor ieder punt en dan zie je prachtige rally’s. Na vele spannende momenten was het toch Bas die de winst pakte met 11-9 en in sets 3-2 en dat zijn toch de mooiste partijen.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Buurtvereninging Koningsbuurt in actie tegen zwerfafval

09-11-2016

HARLINGEN - De koningsbuurt in Harlingen is (tijdelijk) verlost van zwerfafval.

Teddy Woldendorp ontvangt Jan Jorna Bokaal

09-11-2016

HARLINGEN – Op woensdag 2 november jl. werd in Het Derde Haad te Harlingen de Algemene Ledenvergadering gehouden van ZV De Vikings.

Handhaving op onder andere afval en hondenpoep wordt aangescherpt

09-11-2016

HARLINGEN - De gemeente ontvangt regelmatig klachten van inwoners en ondernemers over zwerfafval, loslopende honden, hondenpoep en het te lang bij de weg zetten van huisvuilcontainers.

Reacties

Vogelaar Audio Vogelaar Audio De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. IJssalon Min12 IJssalon Min12 Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Visie Events Visie Events Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant BENG Evenementen BENG Evenementen Zensa Moda Zensa Moda Atelier de Groot Atelier de Groot Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas De Lichtboei De Lichtboei Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Almamater Almamater Hubo-Faber Hubo-Faber Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën ForHim Menswear ForHim Menswear Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Fotografie Dorus Fotografie Dorus Dio Jurien Dio Jurien Haarmode Cats Haarmode Cats Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Ons Food&Wine Ons Food&Wine Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Copini Opticiëns Copini Opticiëns Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" VVV Harlingen VVV Harlingen Hema Harlingen Hema Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Karsten Wonen Karsten Wonen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV)
Zensa Moda Zensa Moda Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Dio Jurien Dio Jurien Ons Food&Wine Ons Food&Wine Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Haarmode Cats Haarmode Cats Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Fotografie Dorus Fotografie Dorus Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas