Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar sneller met de PLUS app

Spaar sneller met de PLUS app

Als je er nu gebruik van maakt ontvang je 10 extra zegels. Dat tikt aan!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 10 november wegens winterstop gesloten. Groepen kunnen op verzoek een rondleiding boeken. Rond 1 april 2018 gaan we weer open.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Dijkstra & Geelhoed airco service squash competitie

08-02-2017

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

Bas Koudenburg – Eddy Sjollema

Bas wist de druk gelijk hoog te houden en Eddy moest dan ook flink aan de bak. De eerste game was dan ook voor Bas met 11-4. Ook in de tweede game ging Eddy wel weer voor iedere bal, maar Bas hield het spel goed onder controle. Bas won ook deze game met 11-5. In de derde game kwam ook Eddy helemaal in zijn spel en wisten ze allebei goed te scoren. Het was lang onduidelijk wie de game zou pakken. Na vele spannende momenten was het Eddy die de game op zijn naam kon schrijven met 11-9. Ook in de vierde game bleef het gelijk opgaan en waren beiden in staat om de game te pakken. Eddy zag de gelijkmaker wel zitten want vijfsetters zijn wel zijn favoriete partijen. Eddy kwam zelfs nog op een mooie voorsprong van 8-6 en dan denk je ik pak de game. Maar ook Bas komt dat regelmatig tegen en wist wat hij wilde voorkomen. Hij pakte de game na vele enerverende momenten met 11-9 en won met 3-1 maar het had ook zomaar anders kunnen lopen.

 

Erik Menks – Maurice Chevallier

Erik is net weer gestart na een vervelende knie blessure bij het zaalvoetbal. Maar hij ging direct weer voor ieder bal en wist de punten goed te pakken. De eerste game was dan ook voor Erik met 11-4. Maurice probeerde het wel echter kwam niet goed in zijn spel en maakte daardoor veel fouten. Erik wist zijn spel goed te spelen en dan loop je achter de feiten. Erik pakte ook de tweede game met 11-5. In de derde game wist Maurice ook wat meer punten te pakken, maar het spel gaf Erik niet meer uit handen en hij won ook de laatste game met 11-7 en in sets met 3-0 maar zeker als Maurice weer in een wat betere vorm steekt dan kan hij wel weer wat meer punten pakken.

 

Joost Poutsma – Maurice Chevallier

Joost ging super scherp de baan op want hij kent Maurice zijn spel ook goed dus zal hij hem niet veel ruimte geven. In de eerste game hield Joost het tempo hoog en moest Maurice flink aan de bak. Dat hij niet zijn spel kon spelen was ook goed te zien en dan pak je geen punten. Joost won de game met 11-2. Ook in de tweede game hield Joost alle ballen strak onder controle en dan pak je in hoog tempo de punten. Ook deze game was voor Joost met 11-3. En ook de laatste game wist Joost weer te winnen met 11-2 en in sets met 3-0 jammer dat Maurice niet zijn spel kon spelen, maar er komen vast weer andere tijden dat het wel goed gaat.

 

Bas Koudenburg – Peter Borgmann

De eerste game ging nagenoeg gelijk op en dan zie je mooie rally, s. Het was dan ook lang onduidelijk wie de game zou pakken. Na vele spannende rally, s wist Bas de winst te pakken met 12-10. In de tweede game was het duidelijk Bas die het spel dirigeerde en dan pak je de punten. Bas won met 11-4. In de derde game kwam ook Peter zijn spel weer beter tot zijn recht en ging hij weer goed mee. Dan zie je ook dat een service weer beter begint te lopen en dat je daar dan ook weer punten mee kan pakken. Maar ook nu gaf Bas de game niet meer uit handen en won met 11-7 en in sets met 3-0 maar ook zeker voor Peter een mooie partij waarin zo maar kansen liggen.

 

Erik Menks – Eddy Sjollema

Het spel was nog maar net begonnen of Eddy pakte verrassend het eerste punt. Dit gaf Eddy natuurlijk de boost om hier mee door te gaan. Ze wisten dan ook beiden goed te scoren en komt er soms een verrassend spel uit. Erik pakte de eerste game met 11-8. Ook in de tweede game ging Eddy weer goed mee, maar ook nu was het weer Erik die de game pakte met 11-7. In de derde game kreeg Eddy ook weer veel kansen en dat gaf hem vleugels en dan pak je meer punten dan je voor mogelijk houdt. Maar ook nu wist Erik de game winst net te pakken met 12-10 en in sets met 3-0 maar ook zeker Eddy pakte verrassende punten.

 

Michel van der Ploeg – Peter Borgmann

Michel nam het initiatief en liet Peter goed lopen. Maar verrassend was dat Peter soms goed meeliep en met name op de service goed kon scoren. Echter Michel wist de schade beperkt te houden en won game met 11-8. In de tweede game kreeg Peter wat minder ruimte en dan kun je vaak niet makkelijk scoren. Ook deze game was weer voor Michel met 11-4. Peter bleef het proberen en pakte ook wel zijn punten, maar Michel hield de controle en won met 11-6 en in sets met 3-0 maar zeker de eerste game was Peter goed van start gegaan.

 

Erik Menks – Bas Koudenburg

Erik komt langzaam weer in zijn spel en dat moet zeker tegen een speler als Bas is dat niet verkeerd. Bas liep dat ook super mee in de eerste game en pakte ook flink punten. Erik won de game met 11-7. In de tweede game ging het helemaal gelijk op en kon het lang beide kanten op. Maar ook nu wist Erik de winst net binnen te halen met 12-10.In de derde game was het beste eraf bij Bas en dan probeer je het nog wel. Maar het lukt dan niet meer. Erik won ook de laatste game met 11-3 en in sets met 3-0.

 

Joost Poutsma – Eddy Sjollema

Eddy was van plan om zijn huid zo duur mogelijk te verkopen en ging dan ook voor iedere kans. Joost ging relaxt de baan op en liet Eddy dan ook flink lopen. Maar als je dan ook even te veel ruimte geeft dan pakt hij wel zijn punten. Joost pakte de game met 11-7. Ook in de tweede game liet Joost de teugels wel eens wat teveel vieren en dan pakt Eddy direct de punten. Het kon dan ook lang duren voordat er weer een rally werd beslist. Joost won wel met 12-10. Ook in de laatste game bleef Eddy goed meegaan, maar Joost besliste wederom met 12-9 en in sets met 3-0 maar zeker ook weer een leerzame partij voor Eddy.

 

Joost Poutsma – Bas Koudenburg

Het werd direct een enerverende strijd waarin beiden goed wisten te scoren en dan zie je mooie rally, s. Joost kwam op 11-9 voorsprong en dan denk je de eerste game is binnen. Maar Bas gaf zich nog lang niet gewonnen en kwam weer terug en won de game met 13-11. Dit zijn natuurlijk standen waar je voor gaat en laat zien dat je aan elkaar gewaagd bent. Ook in de tweede game ging het weer volop en zagen we spectaculaire rally’s waarin je soms boven jezelf uitstijgt. Ook nu was het lang onduidelijk wie de game zou pakken. Joost wist de winst veilig te stellen met 11-9. Ook in de derde game zagen we weer hetzelfde beeld met dan weer flitsende actie’s van Joost en dan weer van Bas. Ook deze game was na veel strijd voor Joost met 11-8. Ook in de vierde game bleef het een fraai squash spel om naar te zien en ging wederom de hele trucen doos open. En dan zien we dat Joost weer de game pakt met 11-7 en in sets met 3-1 maar ook zeker voor bas een schitterende partij waarin hij boven zichzelf uitsteeg.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Verslag van de PvdA Harlingen uit de Raad van 8 februari

08-02-2017

Harlingen - De raadsvergadering van 8 februari duurde maar kort, binnen een uur waren alle agendapunten afgehandeld.

Vacature: Zelfstandig werkend kok bij Hotel Restaurant Café Anna Caparii m/v

08-02-2017

HARLINGEN - Hotel Restaurant Café Anna Casparii​ is ter versterking van hun keukenteam op zoek naar een zelfstandig werkend kok.

Gezamenlijke actie vóór plastic vrije Waddenzee

08-02-2017

HARLINGEN - Alle beheerders in het Waddengebied gaan in de komende twee jaar gezamenlijk aan de slag om het plastic probleem in Werelderfgoed Waddenzee aan te pakken.

Reacties

Hema Harlingen Hema Harlingen Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn ForHim Menswear ForHim Menswear Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Hubo-Faber Hubo-Faber Haarmode Cats Haarmode Cats Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis De Lichtboei De Lichtboei Visie Events Visie Events Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Atelier de Groot Atelier de Groot Dio Jurien Dio Jurien Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Almamater Almamater Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zensa Moda Zensa Moda Plus Lunenborg Plus Lunenborg Karsten Wonen Karsten Wonen Vogelaar Audio Vogelaar Audio Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe VVV Harlingen VVV Harlingen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt BENG Evenementen BENG Evenementen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Ons Food&Wine Ons Food&Wine Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Copini Opticiëns Copini Opticiëns Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant
Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Almamater Almamater Hema Harlingen Hema Harlingen Visie Events Visie Events Copini Opticiëns Copini Opticiëns Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie IJssalon Min12 IJssalon Min12