CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar ze alle 24!

Spaar ze alle 24!

Bij PLUS LUNENBORG spaar je nu voor 24 verschillende Mario Kart Koins. Alle favoriete karakters zijn te verzamelen: Mario, Princess Peach, Luigi en nog veel meer!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Dijkstra & Geelhoed airco service squash competitie

20-02-2018

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen week (16-2) gespeelde wedstrijden.

B-poule

Sjors Wierstra - Menno Mensonides

Sjors wist direct de druk op te bouwen en liet Menno flink lopen en daar houd hij wel van. Maar de punten gingen naar Sjors hij won de game met 11-4. In de tweede game pakte Menno wel weer wat meer punten, maar Sjors bleef controleren en won met 11-6. Ook in de laatste game was het weer Sjors die zijn spel wist te spelen en Menno nog steeds moeite had met de harde service en retour ballen. En weer was de winst voor Sjors met 11-6 en in sets met 3-0

 

Maurice Chevallier – Martin v.d. Ploeg

In de eerste game waren ze aan elkaar gewaagd en wisten beiden goed te scoren. Na vele spannende rally’s was het Maurice die de game pakte met 11-8. Ook in de tweede game was er veel strijd, maar wist Maurice de druk goed op te bouwen en pakte hij de game met 11-6. Martin bleef het proberen en dan pak je wel punten, maar het voordeel bleef aan Maurice zijn kant die volop bleef boosten en daar veel punten mee pakte. Ook de laatste game was voor Maurice met 11-6 en in sets met 3-0

 

Joost Poutsma – Bas Koudenburg

Joost en Bas gingen beiden super gemotiveerd de baan op want ze hadden al eerder verrassende momenten mee gemaakt. De eerste game wist Joost te pakken met 11-6. In de tweede game waren ze helemaal aan elkaar gewaagd en wisten goed te scoren. Ook nu was de game winst voor Joost met 11-8. En ook in de laatste game bleef er volop strijd en zagen we verrassende en flitsende rally’s. Maar ook nu was de game weer voor Joost met 11-8 en in sets met 3-0 maar ook zeker voor Bas een mooie partij.

 

Joost Poutsma – Maurice Chevallier

Joost en Maurice kennen elkaars spel en weten dat ze scherp moeten blijven spelen. In de eerste game bleef Maurice zijn boost ballen spelen en daar pakte hij verrassend veel punten mee. De eerste game was dan ook voor Maurice met 11-8. In de tweede game was het duidelijk Joost die het spel dirigeerde en alles lukte ook hij pakte de game met 11-2. In de derde game was het Maurice die de punten ging verzamelen en weer met mooie boost technieken Joost op het verkeerde been wist te zetten. Hij kwam op een mooie voorsprong van 9-5 en zag de game winst al zitten. Maar Joost zag de bui al hangen en ging dan ook voor iedere bal en kwam langzaam weer terug. Joost won de game met 12-10. Joost ging voor de afsluiter en dat had ook zomaar gekund als Maurice niet een ander planning had. Ze waren aan elkaar gewaagd en dan zie je mooie rally’s. Nu wist Maurice het voordeel aan zijn kant te houden en won de game met 11-8. En dan staat het weer gelijk en is het erop of eronder. In de laatste game lukte alles bij Joost en dan kun je de druk goed opbouwen en pak je de punten. Joost won de game met 11-6 en in sets met 3-2 Maar ook zeker voor Maurice een pracht partij.

 

Sjors Wierstra – Peter Borgmann

Sjors is in de winning mood en dan speel je vaak een pittig spel. De eerste game was dan ook voor Sjors met 11-6. In de tweede game kwam ook Peter helemaal in zijn spel en ging het nagenoeg gelijk op. De winst was nu voor Peter na vele spannende momenten met 11-8. Ook in de derde game waren ze aan elkaar gewaagd en kon het lang beide kanten op. Nu was het weer Sjors die de game pakte met 11-7. In de vierde game hield Sjors het spel goed in de hand en trok hij de game naar zich toe en won met 11-5 en in set met 3-1

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Baden-Powell wandeltocht door Scoutinggroep De Ontdekkers

20-02-2018

HARLINGEN - Afgelopen zaterdag 17 februari was het vroeg dag.

Jeugdoverzicht fc Harlingen

20-02-2018

HARLINGEN - Hoe deden de teams het afgelopen week?

Elvis on air bij Radio Stad Harlingen

20-02-2018

HARLINGEN - Rob en Doede van der Hoek hebben het afgelopen seizoen verschillende keren Anthony Long live in Elvis on Air laten horen.

Reacties

Atelier de Groot Atelier de Groot Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Zensa Moda Zensa Moda Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Visie Events Visie Events Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt VVV Harlingen VVV Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Almamater Almamater Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Plus Lunenborg Plus Lunenborg Copini Opticiëns Copini Opticiëns Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Dio Jurien Dio Jurien Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen ForHim Menswear ForHim Menswear Hema Harlingen Hema Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen BENG Evenementen BENG Evenementen Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Hubo-Faber Hubo-Faber Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe De Lichtboei De Lichtboei Fotografie Dorus Fotografie Dorus Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Ons Food&Wine Ons Food&Wine Vogelaar Audio Vogelaar Audio Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis
HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Karsten Wonen Karsten Wonen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Plus Lunenborg Plus Lunenborg Dio Jurien Dio Jurien Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Visie Events Visie Events