Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar sneller met de PLUS app

Spaar sneller met de PLUS app

Als je er nu gebruik van maakt ontvang je 10 extra zegels. Dat tikt aan!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 10 november wegens winterstop gesloten. Groepen kunnen op verzoek een rondleiding boeken. Rond 1 april 2018 gaan we weer open.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Dijkstra & Geelhoed Airco service squash competitie

15-12-2016

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

Rob van der Kooi – Martin van der Ploeg

Beiden gingen voor iedere bal en dan zie je mooie rally’s. Het kon lang beide kanten op en het was onduidelijk wie de game zou pakken. Martin deze spannende game met 12-10. In de tweede game ging het ook weer nagenoeg gelijk op, maar nu was het Rob die de game pakte met 11-8. In de derde game ging ook Martin weer goed mee en lukte het ook allemaal weer beter. Maar ook Rob hield de druk goed op de ketel echter Martin pakte de game nu met 14-12. En dan nog een game te gaan en de buit is binnen. Maar Rob had ook zijn zinnen gezet op winst en wist langzaam maar zeker de game naar zich toe te trekken en won met 11-8. En dan staat het weer gelijk en is het erop of eronder. Beiden gingen dan ook voor de winst en ook deze rally’s waren weer zinderend. Maar nu wist Rob na veel strijd en vele spannende momenten de winst te pakken met 11-8 en in sets met 3-2 en dat zijn natuurlijk de mooiste partijen waarin het beide kanten op kan gaan en het beste spel naar boven komt. Ook zeker voor Rob een mooie partij tegen een routinier als Martin en dan ook nog winst pakken.

 

Martin van der ploeg – Peter Borgmann

Martin dirigeerde het spel in de eerste game en liet Peter flink lopen. Maar ook Peter wist nog wel wat punten te pakken, maar de game ging naar Martin met 11-5. In de tweede game ging ook Peter goed mee en pakte verrassend punten op de service en retour ballen. Het werd dan ook een game met veel verrassende momenten die Martin net wist te pakken met 12-10. Ook in de derde game bleef Peter goed meegaan en moest Martin ook zeker niet verslappen en scherp spelen. Martin won ook de laatste game met 11-7 en in sets met 3-0 maar ook zeker voor Peter een mooie leerzame partij met ook nog de nodige punten.

 

Joost Poutsma –Rob van der Kooi

Rob was al lekker warmgedraaid tegen Maurice en was er klaar voor. Joost had de berichten ook al mee gekregen dat Rob van Martin had gewonnen dus ging hij ook supergeconcentreerd de baan op. In de eerste game wisten beiden goed te scoren en zagen we pittige rally’s. Joost wist de game na veel spannende momenten te pakken met 11-6. In de tweede game was het ook een mooi gelijk opgaande partij en kon het lang beide kanten op. Rob stond zelfs even voor met 9-7 en dan zou je ook zomaar kunnen winnen. Maar Joost controleerde net op tijd en won met 12-10. Ook in de derde game bleef Rob goed meegaan en was het een zeer gevarieerd spel waarin de trucen doos helemaal open werd getrokken. Maar ook deze game was weer na vele mooie momenten voor Joost met 11-7 en in sets met 3-0 maar ook voor Rob een mooie partij en zeker niet kansloos als we kijken naar de tweede game met een kleine voorsprong.

 

Martin van der Ploeg – Bas Koudenburg

Martin was al bekend met het spel van Bas en ging dan ook supergeconcentreerd de baan op. Beiden wisten goed te scoren en met name de ballen waarin Martin de punten weet te pakken zijn fenomenaal scherp gespeeld. Maar ook Bas ging goed mee en het kon lang beide kanten op. Na vele enerverende rally’s wist Martin de game te pakken met 12-10. Ook in de tweede game wisten beiden goed te scoren en zagen we soms korte maar flitsende rally’s die om de beurt werden gewonnen. Ook deze game werd weer gepakt door Martin met 11-7. In de laatste game was het beste spel er voor Bas wel af en wist Martin het spel goed te dirigeren en won met 11-4 en in sets met 3-0.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Harlinger kandidaat ledenparlement FNV

15-12-2016

HARLINGEN – In februari 2017 wordt een nieuw Ledenparlement van de Federatie Nederlandse Vakvereniging gekozen.

Kerstvoordeel bij Hema en Zensa Moda

15-12-2016

HARLINGEN - Bij de Hema en Zensa Moda in Harlingen maken ze van Kerst echt een kadootje!

Collecteweek in Harlingen van het Nationaal MS Fonds groot succes

15-12-2016

HARLINGEN - De landelijke collecteweek van het Nationaal MS Fonds in november was ook dit jaar een groot succes!

Reacties

Hema Harlingen Hema Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas IJssalon Min12 IJssalon Min12 De Lichtboei De Lichtboei Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Zensa Moda Zensa Moda Haarmode Cats Haarmode Cats Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Hubo-Faber Hubo-Faber ForHim Menswear ForHim Menswear Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Dio Jurien Dio Jurien Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Visie Events Visie Events HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Atelier de Groot Atelier de Groot Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt BENG Evenementen BENG Evenementen Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Ons Food&Wine Ons Food&Wine Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen VVV Harlingen VVV Harlingen Almamater Almamater Fotografie Dorus Fotografie Dorus Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Vogelaar Audio Vogelaar Audio Plus Lunenborg Plus Lunenborg
Hubo-Faber Hubo-Faber Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Atelier de Groot Atelier de Groot Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Zensa Moda Zensa Moda Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Almamater Almamater