Bezoek onze Open Dag

Bezoek onze Open Dag

Woensdag 21 maart staan de deuren open en kunt u een kijkje nemen bij 't Wad, Noorderlicht en Middelstein!
Lees verder...
CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
5 jaar Plus Lunenborg!

5 jaar Plus Lunenborg!

Plus Lunenborg organiseert daarom zaterdag 24 maart van 13.00 uur tot 17.00 uur een jubileumfeestdag voor jong en oud!
Lees verder...
Heerlijk Binnen!

Heerlijk Binnen!

Culinaire paas-editie in het Entrepotgebouw te Harlingen, met foodstands, muziek, gezelligheid en er is óók een modeshow van ondernemers uit Harlingen e.o.!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
WAD'N PARTIJ

WAD'N PARTIJ

Betrokken, transparant en kritisch op de inhoud.
Lees verder...
GroenLinks Harlingen

GroenLinks Harlingen

GroenLinks gaat de verkiezingen in met een nieuwe, verjongde kandidatenlijst. Lijsttrekker Stephanie Geurtz over haar belevenissen als nieuweling.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Dijkstra en Geelhoed airco service squash competitie 23-2-18

01-03-2018

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

A-poule

 

Erik Menks – Simon Bambach

Beiden gingen zoals gewoonlijk voor goud en wisten goed te scoren en dan zie je veel afwisseling en variatie in het spel. Het was lang onduidelijk wie de game zou pakken en werden de rally’s alsmaar langer. Na veel strijd was het Erik die de game pakte met 11-8. In de tweede game leek Erik voor de volle winst te gaan en stond al snel op een mooie voorsprong van 9-1. Maar Simon bleef gaan voor ieder punt en kwam langzaam weer langszij. Erik kon nog net de game pakken met 11-9. In de derde game wist Erik de druk goed op te bouwen en liet hij Simon goed lopen Erik won de game met 11-6 en in sets met 3-0.

 

Maurice Chevallier - Bas Koudenburg

De eerste game ging direct volop en we zagen dan ook flitsende rally’s die op het scherpst van de snede werden beslist. Het was lang onduidelijk wie de game zou pakken en ze bleven de punten verzamelen. Uiteindelijk was het Bas die de game pakte met 17-15. Ook in de tweede game waren ze aan elkaar gewaagd en zagen we weer mooie rally’s. Deze game wist Maurice te verzilveren met 11-9. In de derde game wist Maurice de druk iets op te voeren en een klein voordeel aan zijn kant te houden en won met 11-6. In de vierde game ging het weer volledig gelijk op en was er volop strijd tot het eind. Ook deze game was voor Maurice met 11-9 ne in sets met 3-1 maar zeker een pracht partij voor beide spelers.

 

Simon Bambach – Martin v.d. Ploeg

Simon en Martin staan altijd garant voor een stevige pot squash en geven niet een bal weg. Simon pakte de eerste game met 11-5. Ook in de tweede game hield Simon het spel goed in de hand en pakte ook de tweede game met 11-4. In de derde game kwam ook Martin in zijn spel en raakte de diesel op gang. Het was lang onduidelijk wie de game zou pakken er werd fel gestreden voor ieder punt. Maar ook nu was het weer Simon die de winst wist te pakken met 11-9 en in sets met 3-0.

 

Joost Poutsma – Martijn Middel

Ook dit beloofde weer een titanenstrijd te worden het ging gelijk volop. We zagen direct een spel wat beide kanten op kon gaan en dan worden alle trucs in de strijd gegooid. De eerste game was voor Joost met 16-14. Ook de tweede game was voor Joost met 11-8. In de derde game was het duidelijk Martijn die de punten pakte en won met 11-4. In de vierde game ging het weer mooi gelijk op, maar ook nu pakte Martijn de winst met 11-8.

 

Michel v.d. Ploeg – Simon Bambach

Dit beloofde ook weer een spectaculaire partij de worden want beiden geven zich helemaal in het spel. De eerste game was na vele enerverende momenten voor Simon met 11-7. In de tweede game bleek Simon de sterkere in het spel en won met 11-4. En dan nog een game te gaan en de buit is binnen en het leek erop dat dit ging lukken. Simon stond al snel op een mooie voorsprong van 7-2 en dan denk je van de winst zit erin. Maar Michel dacht er anders over en kwam ook helemaal terug in zijn spel en dan zie je ook flitsende rally’s. Het was Michel die nu de punten pakte een won de game met 11-7. En dan staat het weer gelijk en is het erop of eronder. Beiden gingen voor goud en dan komt het beste spel boven met veel variatie. De rally’s werden steeds langer en heftiger en beiden wisten goed te scoren. Het beslissende moment liet lang op zich wachten en dat was ook aan beiden te zien. Het was Michel die de game pakte met 21-19 en in sets met 3-2 maar dat had ook zomaar anders gekund gezien de laatste game stand.

 

Erik Menks – Maurice Chevallier

Erik ging vliegend van start en pakte in hoog tempo de punten hij won de game met 11-0. Ook in de tweede game wist het voordeel niet te pakken en hield Erik het spel onder controle en won met 11-3. En ook de laatste game was voor Erik met 11-3 en in sets met 3-0.  Duidelijk was wel dat Maurice niet in vorm was en zijn spel niet kon spelen.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Bekendmaking van de gemeente Harlingen week 8 - 2018

01-03-2018

HARLINGEN - Bekendmaking van de gemeente Harlingen in een handig overzicht.

Harlinger ijsbaan vrijdag open?

01-03-2018

HARLINGEN - De kans lijkt vrij groot dat er vrijdagmiddag op de ijsbaan in Harlingen geschaatst kan worden.

Voorlichtingsprojekt “SPAM” van start!

01-03-2018

HARLINGEN - De RSG Simon Vestdijk, de Maritieme Academie Harlingen en het Jongerenwerk Harlingen organiseren gezamenlijk een voorlichtingsprojekt “SPAM”, over Social Media, Pesten, Weerbaarheid en Alcohol en Drugs.

Reacties

De Lichtboei De Lichtboei Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Plus Lunenborg Plus Lunenborg Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Zensa Moda Zensa Moda Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Fotografie Dorus Fotografie Dorus Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Vogelaar Audio Vogelaar Audio Hubo-Faber Hubo-Faber Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Haarmode Cats Haarmode Cats Almamater Almamater VVV Harlingen VVV Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Dio Jurien Dio Jurien Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad BENG Evenementen BENG Evenementen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Hema Harlingen Hema Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus ForHim Menswear ForHim Menswear Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Ons Food&Wine Ons Food&Wine Karsten Wonen Karsten Wonen
ForHim Menswear ForHim Menswear Visie Events Visie Events Hema Harlingen Hema Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE BENG Evenementen BENG Evenementen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Dio Jurien Dio Jurien Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Fotografie Dorus Fotografie Dorus