Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Eurootje!

Eurootje!

Bij Plus Lunenborg: meer dan 100 aanbiedingen voor maar 1 Eurootje!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
RSH Radio Marathon!

RSH Radio Marathon!

54 uren live radio in het weekend van 27, 28 en 29 oktober 2017! Kom langs of luister via 104.1 FM, 106.2 FM!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

De Meiden van Zeerobben: week 44

06-11-2016

HARLINGEN - Weer een prachtig resultaat voor de meiden van Zeerobben.

De Meiden van Zeerobben: week 44 Zeerobben MO19-1 maakt na de winst op koploper GAVC MO19-1 aansluiting op deze ploeg in de competitie. Als de Robben aanstaande woensdag winnen van DFC MO19-1 komt Zeerobben op gelijke hoogte qua punten. Foto: Dirk Bouma

Van de vier wedstrijden werden er drie gewonnen. Enig verliezend team was MO15-1. Na een lange tijd werd de ongeslagen reeks wedstrijden van deze ploeg doorbroken.

 

VR1

Wederom weer geen wedstrijd voor de Vrouwen van Zeerobben afgelopen zaterdag. Al voor het derde weekend hoefden deze dames zich niet in het groen-wit te steken. Ook voor volgende week staat er geen wedstrijd op het programma. Pas op 19 november zullen de dames weer aantreden in een thuisduel tegen Waterpoort Boys VR1.

 

MO19-1

Zeerobben MO19-1 had afgelopen zaterdag maar één taak, winnen van GAVC MO19-1. Een overwinning was zeer nodig wil de ploeg nog mee kunnen doen om het kampioenschap. In de thuiswedstrijd verloren de Harlingers van de Grouwsters met 1-2. In de heenwedstrijd hadden de Harlingers de beste papieren. Het overgrote deel van de wedstrijd beheersten de Zeerobben het spel en wonnen zeer terecht het duel. Doelpuntenmakers voor de Zeerobben waren: Irene Brandsma, Inge Mulder en Irena van der Molen. Een kort verslag met de bijbehorende foto’s vind je hier. Aanstaande woensdag ontvangt Zeerobben MO19-1 SJO DFC MO19-1 op de Robbenplaat. De heenwedstrijd eindigde in een gelijkspel (3-3) en deelden beide ploegen de punten. Woensdag is het taak voor Zeerobben om te winnen, wil het een betere aansluiting vinden op de koploper GAVC MO19-1. Aanvang wedstrijd om 20.00 uur op de Robbenplaat.

 

MO17-1

Ook deze ploeg had zaterdag geen wedstrijd. Door een tekort aan speelsters is de wedstrijd die ze hadden moeten spelen tegen SJO Oudega/HJSC/Heeg MO17-1 afgelast. Ook voor volgende week geen wedstrijd voor de meiden onder de 17. Op 19 november zal het team hun ‘voorjaars’ competitie starten tegen Oosterlittens MO17-1. Nog even geduld dus.

 

MO15-1

Voor Zeerobben MO15-1 stond in Sexbierum een echte topper te wachten. Winst had de ploeg nodig om hun eerste plaatsje in de competitie zekerder te stellen. Helaas liep het voor de meiden onder de 15 anders. Door te veel kleine foutjes speelden de Zeerobben meisjes onder hun kunnen. Hierdoor konden de meiden van AVC een aantal keer goed door de verdediging heen breken met als gevolg dat de ploeg uit Seisbierum tot twee keer konden scoren. Een zuur verlies voor Zeerobben MO15-1. Nu is het taak voor de ploeg zich te concentreren op het vervolg van de competitie. Belangrijk daarbij is om aansluiting te houden in de top vier met AVC als koploper en St. Anna en DFC als de nummer drie en vier. Voordeel voor de Zeerobben is wel dat ze een wedstrijd minder hebben gespeeld dan de eerder genoemden. Het venijn zal hoogstwaarschijnlijk in de staart van het najaar seizoen zitten. Bekijk hier een fotoverslag van de wedstrijd. Aanstaande zaterdag gaan de Zeerobben op bezoek bij SJO Warga WWS MO15-1. Op Sportpark Warga zal om 9.00 uur de aftrap plaatsvinden.

 

MO13-1

Zeerobben MO13-1 deed afgelopen zaterdag ook weer goede zaken. In Berlikum won de Harlinger ploeg met 0-3 van de thuisploeg aldaar. Een mooi resultaat waardoor de meisjes bovenaan in het lijstje blijven staan net boven de nummers twee en drie, Franeker en St. Anna. Lees hier een wedstrijdverslag van deze wedstrijd. (De foto’s van MO13-1 tegen Berlikum volgen nog…..) Aanstaande zaterdag staat een heuse topper te wachten op het Oostersportpark. De directe concurrent van de Zeerobben meiden, SC Franeker MO13-1 komt op visite bij de Robben. De eerdere ontmoeting van de twee ploegen liep niet helemaal als het had moeten zijn. De wedstrijd is toen gestaakt en zal op een andere datum waarschijnlijk over gespeeld moeten worden. Dé streekderby zal om 12.15 uur van start gaan. Reden genoeg om een kijkje te komen nemen.

 

MO13-2

Weer een score op het bord met dubbele cijfers voor Zeerobben MO13-2. Ondanks dat de wedstrijd later begon dan gepland was door een te late scheids en dat een tweetal speelsters geblesseerd waren geraakt lukte het de meiden van Zeerobben er maar liefst 11 keer de bal langs de keeper te krijgen. Tel daar twee tegendoelpunten vanaf en je wint met 9-0. Zeerobben MO13-2 staat nu keurig derde in de lijst met nog uitzicht op een beter resultaat. We gaan het zien de resterende wedstrijden. Aanstaande zaterdag spelen de meisjes uit tegen de koploper Tzum MO13-1. Op sportpark Tzum zal om 10.00 de aftrap zijn. Zal het de jonge robbenmeiden het lukken om de drie punten mee naar Harlingen te nemen? Dat lees je in een volgende editie van de Meiden van Zeerobben.

 

Volg ons ondertussen op Facebook of blijf op de hoogte van al het Zeerobbenvrouwennieuws op www.zeerobbenvrouwen.nl

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Waddenrobkes Zeerobben

06-11-2016

HARLINGEN - Het was vroeg op voor de Waddenrobkes van Zeerobben afgelopen zaterdag.

Casco Montage / VVH heren 1 pakt volle buit tegen de hekkensluiter

06-11-2016

HARLINGEN - Afgelopen zaterdag vertrok het eerste herenteam van VVH al vroeg naar Groningen, want om 13.00 uur stond daar de wedstrijd tegen Lycurgus heren 3 op het programma.

Zeerobben wint terecht in Joure

06-11-2016

HARLINGEN - In een kwalitatief minder goede wedstrijd gaat de winst naar de ploeg, die daarop desondanks het meeste aanspraak mocht maken.

Reacties

IJssalon Min12 IJssalon Min12 VVV Harlingen VVV Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Karsten Wonen Karsten Wonen De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. Plus Lunenborg Plus Lunenborg Visie Events Visie Events Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn ForHim Menswear ForHim Menswear Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Haarmode Cats Haarmode Cats Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Copini Opticiëns Copini Opticiëns Fotografie Dorus Fotografie Dorus Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus De Lichtboei De Lichtboei Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Zensa Moda Zensa Moda Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) BENG Evenementen BENG Evenementen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Hema Harlingen Hema Harlingen Dio Jurien Dio Jurien Hubo-Faber Hubo-Faber Ons Food&Wine Ons Food&Wine Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Vogelaar Audio Vogelaar Audio Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Almamater Almamater
Atelier de Groot Atelier de Groot Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus IJssalon Min12 IJssalon Min12 Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Vogelaar Audio Vogelaar Audio Fotografie Dorus Fotografie Dorus Copini Opticiëns Copini Opticiëns De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Visie Events Visie Events De Lichtboei De Lichtboei