Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Eurootje!

Eurootje!

Bij Plus Lunenborg: meer dan 100 aanbiedingen voor maar 1 Eurootje!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

De meiden van Zeerobben week 43

31-10-2016

HARLINGEN - 100% resultaat door 200% inzet afgelopen zaterdag door de ‘Meiden van Zeerobben’.

De meiden van Zeerobben week 43 De meiden van Zeerobben MO15-1 waren nog niet helemaal wakker zaterdagochtend vroeg. Mulier MO15-1 hield lang stand tegen de koploper. Foto: Dirk Bouma.

Drie wedstrijden waarin maar liefst 27 keer werd gescoord door de Robbenmeiden en waar MO13-1 de keepster van Minnertsga MO13-1 maar liefst 17 keer wist te passeren. Al met al een mooi resultaat voor de damesafdeling van Zeerobben.

 

VR1/MO19-1

Het VR1 en MO19-1 hoefden afgelopen zaterdag geen wedstrijd te spelen. Voor volgend weekend staat er voor het VR1 van Zeerobben nog steeds geen wedstrijd op het programma. Voor Zeerobben MO19-1 daarentegen wacht op Sportpark Meinga in Grou het MO19-1 van GAVC. GAVC MO19-1 won het eerste duel tegen de sterkere Zeerobbendames met 1-2. Zeerobben MO19-1 moet aanstaande zaterdag in de return winnen wil het nog aansluiting krijgen bij de koplopers DFC MO19-1 en GAVC MO19-1. De aftrap is om 12.15 uur op Sportpark Meinga in Grou.

 

MO17-1

Zeerobben MO17-1 speelde afgelopen woensdag haar laatste wedstrijd in de beker-poule van de Zwaluwen Jeugdbeker tegen Hardegarijp MO17-1. In eerste instantie leek het er op dat de Zeerobben de sterkere ploeg was maar moest in de loop  van de wedstrijd haar meerdere erkennen in de ploeg uit Hardegarijp. De wedstrijd eindigde met een uitslag van 2-7. Zeerobben was al uitgeschakeld voor de beker dus was deze wedstrijd slechts een formaliteit. Hoewel veel teams nog volop bezig zijn aan de najaarscompetitie begint aanstaande zaterdag voor Zeerobben MO17-1 de voorjaarscompetitie van 2017 al. De eerste wedstrijd in deze voorjaars competitie zal plaats vinden in Hommerts. Op Sportpark Oan it Far zullen de Harlingers kennis maken met het MO17-1 van SJO Oudega/HJSC/Heeg. Aftrap is om 12.00 uur. Zeerobben MO17-1 eindigde in de najaar competitie als één na laatste. LSC 1890 MO17-1 uit Sneek mocht de kampioenschaal omhoog houden.

 

MO15-1

Het was afgelopen zaterdag toch nog even billen knijpen voor Zeerobben MO15-1. Het bleef op het Oostersportpark lang doelpuntloos tegen Mulier MO15-1. Pas in de 2e helft viel het eerste doelpunt. Geheel tegen de verwachting in scoorde Mulier MO15-1 de eerste treffer. Omdat de Zeerobben in de 1e helft de meeste kansen had was dit tegendoelpunt verrassend. Ook in de 2e helft waren de Harlingers de betere ploeg dat vaak in de buurt van het doel van Mulier te vinden was. Door een strafschop voor de Robben kwamen de Harlingers op 1-1 en wonnen uiteindelijk met 2-1 in deze, voor Zeerobben MO15-1 begrippen, moeizame wedstrijd. Aanstaande zaterdag staat een echte topper te wachten voor de Robbenmeiden. In de streekderby tegen AVC MO15-1 zullen de Harlingers alles op alles moeten zetten om op deze directe concurrent op het kampioenschap uit te lopen. In een eerdere ontmoeting tegen AVC MO15-1 wist Zeerobben nipt te winnen van de Sexbierumers. In de Zwaluwen Jeugdbeker competitie werd het 2-3 voor Zeerobben. De topper begint zaterdag om 12.00 uur op Sportpark De Lytse Trije in Sexbierum.

 

MO13-1

Voor Zeerobben MO13-1 was het afgelopen zaterdag meer een training op het afronden op het doel dan een echte wedstrijd. De tegenstander, Minnertsga MO13-1, kreeg maar liefst 17 doelpunten te verwerken. Ook kon Zeerobben lekker oefenen op aannames, combinaties en 1-2tjes etc. Sneu voor de tegenstander maar toch hoor je de meiden van vv Minnertsga niet klagen en blijven ze lekker voetballen. Er zullen vast betere tijden komen voor deze ploeg. Komend weekend is het voor Zeerobben weer vroeg uit de veren. In Berlikum treft Zeerobben het MO13-1 van SC Berlikum. Op Sportpark De Koekoek in Berlikum zal om 9.00 uur de aftrap zijn.

 

MO13-2

Het 2e team van MO13 deed zaterdag ook goede zaken. Tegen SDS MO13-1 werd het op Sportpark Skoalleseize 5-8 in het voordeel van de Harlingers. Een knap resultaat voor Zeerobben dat nu lekker op de 3e plaats van een competitie bivakkeert. Aanstaande zaterdag spelen deze toppertjes thuis tegen Workum MO13-1. De wedstrijd tegen de hekkensluiter zal om 12.15 aanvangen op het Oostersportpark. Het is ook het enige meisjesteam dat thuis speelt.

Wellicht aanstaande zaterdag hetzelfde resultaat als  afgelopen weekend. Blijf ondertussen op de hoogte van uitslagen, verslagen en standen via dewebsite: www.zeerobbenvrouwen.nl. Of like de meiden op Facebook.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Uniek motorjacht in gebruik genomen

31-10-2016

HARLINGEN - Het motorschip Giant is oorspronkelijk gebouwd in 1974 met als doel werkpaard op zee met taken als slepen en ijs breken was een beetje aan het eind van haar Latijn...

Koopavond in Harlingen vanaf november weer op donderdag!

31-10-2016

HARLINGEN - In Harlingen kan voortaan weer op donderdagavond gewinkeld worden.

Kaartanimatie van 115 jaar groei van Harlingen

31-10-2016

HARLINGEN - Student Stef Verdonk heeft een serie kaartanimaties van Harlingen gemaakt van de uitbreiding sinds 1900.

Reacties

Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Almamater Almamater BENG Evenementen BENG Evenementen ForHim Menswear ForHim Menswear Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Visie Events Visie Events Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Hema Harlingen Hema Harlingen Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Ons Food&Wine Ons Food&Wine Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Plus Lunenborg Plus Lunenborg De Lichtboei De Lichtboei VVV Harlingen VVV Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Hubo-Faber Hubo-Faber Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Karsten Wonen Karsten Wonen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zensa Moda Zensa Moda Vogelaar Audio Vogelaar Audio Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. Dio Jurien Dio Jurien Atelier de Groot Atelier de Groot IJssalon Min12 IJssalon Min12 Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Haarmode Cats Haarmode Cats HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam
Atelier de Groot Atelier de Groot ForHim Menswear ForHim Menswear Zensa Moda Zensa Moda BENG Evenementen BENG Evenementen Almamater Almamater Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Copini Opticiëns Copini Opticiëns Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Visie Events Visie Events