CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar ze alle 24!

Spaar ze alle 24!

Bij PLUS LUNENBORG spaar je nu voor 24 verschillende Mario Kart Koins. Alle favoriete karakters zijn te verzamelen: Mario, Princess Peach, Luigi en nog veel meer!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

De Meiden van Zeerobben

05-03-2017

HARLINGEN - Zes wedstrijden werden er gespeeld afgelopen zaterdag. MO13-1, MO15-1 en MO19-1 pakten de drie punten, MO11-1 verdiende één punt en helaas was er voor MO17-1 en MO13-2 verlies.

De Meiden van Zeerobben Elize Posthumus was als een luis in de pels bij Buitenpost. De achterhoedespeelster kon het de tegenspeelsters behoorlijk moeilijk te maken afgelopen zaterdag. Foto: Dirk Bouma.

Er vielen maar liefst zestig doelpunten in de zes wedstrijden, al waren die niet allemaal gunstig voor de Robbenmeiden.

 

VR1

Zoals gezegd hadden de senioren dames afgelopen zaterdag nog geen wedstrijd. Zij hopen aanstaande zaterdag weer in actie te komen. Dan staat in ieder geval hun eerste duel te wachten. En dat is niet tegen de minste. Op het programma staat fc Harlingen VR2. In deze stadsderby zullen de twee ploegen zeker niet van elkaar willen verliezen! Een spannende pot dus op het Oostersportpark. De wedstrijd zal om 12.00 uur worden afgetrapt.

 

MO19-1

De oudste junioren speelden afgelopen zaterdag uit tegen Buitenpost MO19-1. Dezelfde ploeg uit het oosten van Fryslân werd twee weken terug nog door het MO19-1 van Zeerobben met 9-4 verslagen voor de Zwaluwen Jeugdbeker. Afgelopen zaterdag ging de strijd om de drie punten in de 1e klasse 2 competitie. Op Sportpark De Swadde in Buitenpost wisten Zeerobben weer de winst naar zich toe te trekken. Vooral in de 1e helft waren de Harlingers op dreef. Er vielen in de 45 minuten vier doelpunten voor Zeerobben. In de 2de helft speelden de Robben gecontroleerd aanvallend waardoor ze maar één keer scoorden. Daarentegen wisten de meiden van Buitenpost wel twee doelpunten te maken, al waren dat meer “mazzel doelpunten”. De winst gaf Zeerobben niet meer uit handen. Zij namen de drie punten mee naar Harlingen. Aanstaande zaterdag ontvangt Zeerobben MO19-1 Alcides MO19-1 uit Meppel. Aanvang wedstrijd: 12.30 uur op het Oostersportpark.

 

MO17-1

Na de puike overwinning van vorige week op Oosterlittens was het voor de meiden onder de 17 afgelopen zaterdag weer doelpunten incasseren. Op het Oostersportpark werden de Harlingers door de koploper SJO Bergum BCV Combinatie MO17-1 compleet van de mat geveegd. De Burgumers schoten maar liefst tien keer de bal tegen de achterwand van het doel. Sneu voor de Harlingers die lekker op weg waren in hun competitie. Aanstaande zaterdag ontvangen de dames SJO Oudega/HJSC/Heeg MO17-1. Voor Zeerobben is van belang om te winnen van deze ploeg om aansluiting te houden op de koplopers Stiens en Burgum. De aftrap is aanstaande zaterdag om 13.30 uur op het Oostersportpark.

 

MO15-1

MO15-1 weet in deze eerste echte wedstrijd van 2017 goed uit de startblokken te komen. Al was het voor de meiden van MO15-1 wel even wennen op een echte grasmat waar ST Minnertsga-St.Jacob MO15-1 in eerste instantie meer voordeel van hadden. Toch wisten de Harlingers een doelpunt te maken in de 1e helft. De Harlingers konden echter niet op hun lauweren rusten want ST Minnertsga-St.Jacob MO15-1 wist ook door te breken en te scoren maar het doelpunt werd gelukkig voor de Harlingers afgekeurd vanwege een buitenspelpositie van de tegenstander. In de 2de helft maken de Harlingers het af door nog een keer te scoren en de drie punten mee naar huis te nemen. Aanstaande zaterdag speelt Zeerobben MO15-1 thuis op het Oostersportpark tegen Leovardia MO15-1. Al om 8.45 uur zal er afgetrapt worden.

 

MO13-1

Net als vorige week wisten de meisjes van MO13-1 weer met indrukwekkende cijfers te winnen. Na twee wedstrijden staat het doelsaldo al op 29 doelpunten voor en nul tegen. Afgelopen zaterdag werd er echter weer met dubbele cijfers gewonnen door de meiden. Onder het mom van ‘lange halen snel thuis’ werd Joure SC MO13-1 getrakteerd met een doelpuntenregen. Twaalf keer wisten de Zeerobben meiden het doel van de tegenstander te bereiken. Als je je afvraagt waar dit eindigt? Wie zal het zeggen?. Tot nu toe lijkt alleen MKV’29 MO13-1 een echte opponent voor deze ploeg te zijn, al moeten we wel in het achterhoofd houden dat fc Harlingen MO13-1 nog maar één wedstrijd heeft gespeeld. Aanstaande zaterdag vrezen wij weer een slagveld voor de tegenstander van Zeerobben MO13-1. Op Sportpark Het Bolwerk ontmoeten de Zeerobben weer SC Bolsward MO13-2. Weet u het nog? Twee weken geleden wonnen de Zeerobben nog met 16-0 van deze ploeg. De wedstrijd begint om 13.40 uur.

 

MO13-2

De meisjes van Zeerobben MO13-2 beginnen hun voorjaarscompetitie met een grote nederlaag. Tegenstander ST Tollebeek/Nagele MO13-1 was met grote sprongen veel te sterk voor de Harlingers. De Robbenmeisjes kregen maar liefst 16 doelpunten te verwerken. Een kleine troost was dat de Robjes zelf ook een doelpuntje konden maken. Een schrale troost op zo’n grote nederlaag. Aanstaande zaterdag gaat de ploeg het opnieuw proberen. Dan reizen de Harlingers helemaal af naar Noorscheschut om daar 70 minuten voluit te gaan voor de drie punten. Om 11.15 uur zal op Sportpark De Meulenwieke in Noordscheschut de aftrap plaats vinden.

 

MO11-1

Eindelijk was het afgelopen zaterdag ook voor de jongste telgen zover. Voor het eerst in 2017 mochten de meiden van MO11-1 een wedstrijd spelen. Gezien het aantal doelpunten bleek het nog een leuke wedstrijd ook. De dametjes wonnen de wedstrijd van de Black Boys MO11-1 weliswaar niet maar verdiende wel een belangrijk punt. Met een uitslag van 6-6 en een punt mag de ploeg best tevreden zijn. Volgende wedstrijd spelen de meisjes lekker thuis op het Oostersportpark. Tegenstander zal dan SC Bolsward MO11-1 zijn. Om 11.15 uur wordt er afgetrapt.

 

Op de hoogte blijven van de Meiden van Zeerobben? Volg ze op www.facebook.com/robbenvrouwen/

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

50PLUS in Harlingen

05-03-2017

HARLINGEN - Donderdag middag vanaf half vier is Martin van Rooijen, kopstuk van 50plus, financieel expert en ex staatssecretaris, te gast bij Helga en Geert in de Droogstraat 26 in Harlingen.

PvdA kandidaat kamerlid bezocht Harlingen

05-03-2017

HARLINGEN - Afgelopen zaterdag was de PvdA afdeling Harlingen te vinden op de markt, op onze vertrouwde plek bij de Raadhuistoren.

Snackwagen medewerker gezocht – Strandpaviljoen ’t Badhuys op Vlieland

05-03-2017

HARLINGEN - Wanneer de zon ondergaat is het strand op zijn mooist.

Reacties

Dio Jurien Dio Jurien Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Copini Opticiëns Copini Opticiëns Visie Events Visie Events Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam ForHim Menswear ForHim Menswear Almamater Almamater VVV Harlingen VVV Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Karsten Wonen Karsten Wonen Ons Food&Wine Ons Food&Wine Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Vogelaar Audio Vogelaar Audio Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Zensa Moda Zensa Moda BENG Evenementen BENG Evenementen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Fotografie Dorus Fotografie Dorus Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Atelier de Groot Atelier de Groot Hema Harlingen Hema Harlingen
Copini Opticiëns Copini Opticiëns Visie Events Visie Events Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Atelier de Groot Atelier de Groot Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Fotografie Dorus Fotografie Dorus Almamater Almamater Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën IJssalon Min12 IJssalon Min12 VVV Harlingen VVV Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber