Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar sneller met de PLUS app

Spaar sneller met de PLUS app

Als je er nu gebruik van maakt ontvang je 10 extra zegels. Dat tikt aan!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 10 november wegens winterstop gesloten. Groepen kunnen op verzoek een rondleiding boeken. Rond 1 april 2018 gaan we weer open.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

De Meiden van Zeerobben

05-03-2017

HARLINGEN - Zes wedstrijden werden er gespeeld afgelopen zaterdag. MO13-1, MO15-1 en MO19-1 pakten de drie punten, MO11-1 verdiende één punt en helaas was er voor MO17-1 en MO13-2 verlies.

De Meiden van Zeerobben Elize Posthumus was als een luis in de pels bij Buitenpost. De achterhoedespeelster kon het de tegenspeelsters behoorlijk moeilijk te maken afgelopen zaterdag. Foto: Dirk Bouma.

Er vielen maar liefst zestig doelpunten in de zes wedstrijden, al waren die niet allemaal gunstig voor de Robbenmeiden.

 

VR1

Zoals gezegd hadden de senioren dames afgelopen zaterdag nog geen wedstrijd. Zij hopen aanstaande zaterdag weer in actie te komen. Dan staat in ieder geval hun eerste duel te wachten. En dat is niet tegen de minste. Op het programma staat fc Harlingen VR2. In deze stadsderby zullen de twee ploegen zeker niet van elkaar willen verliezen! Een spannende pot dus op het Oostersportpark. De wedstrijd zal om 12.00 uur worden afgetrapt.

 

MO19-1

De oudste junioren speelden afgelopen zaterdag uit tegen Buitenpost MO19-1. Dezelfde ploeg uit het oosten van Fryslân werd twee weken terug nog door het MO19-1 van Zeerobben met 9-4 verslagen voor de Zwaluwen Jeugdbeker. Afgelopen zaterdag ging de strijd om de drie punten in de 1e klasse 2 competitie. Op Sportpark De Swadde in Buitenpost wisten Zeerobben weer de winst naar zich toe te trekken. Vooral in de 1e helft waren de Harlingers op dreef. Er vielen in de 45 minuten vier doelpunten voor Zeerobben. In de 2de helft speelden de Robben gecontroleerd aanvallend waardoor ze maar één keer scoorden. Daarentegen wisten de meiden van Buitenpost wel twee doelpunten te maken, al waren dat meer “mazzel doelpunten”. De winst gaf Zeerobben niet meer uit handen. Zij namen de drie punten mee naar Harlingen. Aanstaande zaterdag ontvangt Zeerobben MO19-1 Alcides MO19-1 uit Meppel. Aanvang wedstrijd: 12.30 uur op het Oostersportpark.

 

MO17-1

Na de puike overwinning van vorige week op Oosterlittens was het voor de meiden onder de 17 afgelopen zaterdag weer doelpunten incasseren. Op het Oostersportpark werden de Harlingers door de koploper SJO Bergum BCV Combinatie MO17-1 compleet van de mat geveegd. De Burgumers schoten maar liefst tien keer de bal tegen de achterwand van het doel. Sneu voor de Harlingers die lekker op weg waren in hun competitie. Aanstaande zaterdag ontvangen de dames SJO Oudega/HJSC/Heeg MO17-1. Voor Zeerobben is van belang om te winnen van deze ploeg om aansluiting te houden op de koplopers Stiens en Burgum. De aftrap is aanstaande zaterdag om 13.30 uur op het Oostersportpark.

 

MO15-1

MO15-1 weet in deze eerste echte wedstrijd van 2017 goed uit de startblokken te komen. Al was het voor de meiden van MO15-1 wel even wennen op een echte grasmat waar ST Minnertsga-St.Jacob MO15-1 in eerste instantie meer voordeel van hadden. Toch wisten de Harlingers een doelpunt te maken in de 1e helft. De Harlingers konden echter niet op hun lauweren rusten want ST Minnertsga-St.Jacob MO15-1 wist ook door te breken en te scoren maar het doelpunt werd gelukkig voor de Harlingers afgekeurd vanwege een buitenspelpositie van de tegenstander. In de 2de helft maken de Harlingers het af door nog een keer te scoren en de drie punten mee naar huis te nemen. Aanstaande zaterdag speelt Zeerobben MO15-1 thuis op het Oostersportpark tegen Leovardia MO15-1. Al om 8.45 uur zal er afgetrapt worden.

 

MO13-1

Net als vorige week wisten de meisjes van MO13-1 weer met indrukwekkende cijfers te winnen. Na twee wedstrijden staat het doelsaldo al op 29 doelpunten voor en nul tegen. Afgelopen zaterdag werd er echter weer met dubbele cijfers gewonnen door de meiden. Onder het mom van ‘lange halen snel thuis’ werd Joure SC MO13-1 getrakteerd met een doelpuntenregen. Twaalf keer wisten de Zeerobben meiden het doel van de tegenstander te bereiken. Als je je afvraagt waar dit eindigt? Wie zal het zeggen?. Tot nu toe lijkt alleen MKV’29 MO13-1 een echte opponent voor deze ploeg te zijn, al moeten we wel in het achterhoofd houden dat fc Harlingen MO13-1 nog maar één wedstrijd heeft gespeeld. Aanstaande zaterdag vrezen wij weer een slagveld voor de tegenstander van Zeerobben MO13-1. Op Sportpark Het Bolwerk ontmoeten de Zeerobben weer SC Bolsward MO13-2. Weet u het nog? Twee weken geleden wonnen de Zeerobben nog met 16-0 van deze ploeg. De wedstrijd begint om 13.40 uur.

 

MO13-2

De meisjes van Zeerobben MO13-2 beginnen hun voorjaarscompetitie met een grote nederlaag. Tegenstander ST Tollebeek/Nagele MO13-1 was met grote sprongen veel te sterk voor de Harlingers. De Robbenmeisjes kregen maar liefst 16 doelpunten te verwerken. Een kleine troost was dat de Robjes zelf ook een doelpuntje konden maken. Een schrale troost op zo’n grote nederlaag. Aanstaande zaterdag gaat de ploeg het opnieuw proberen. Dan reizen de Harlingers helemaal af naar Noorscheschut om daar 70 minuten voluit te gaan voor de drie punten. Om 11.15 uur zal op Sportpark De Meulenwieke in Noordscheschut de aftrap plaats vinden.

 

MO11-1

Eindelijk was het afgelopen zaterdag ook voor de jongste telgen zover. Voor het eerst in 2017 mochten de meiden van MO11-1 een wedstrijd spelen. Gezien het aantal doelpunten bleek het nog een leuke wedstrijd ook. De dametjes wonnen de wedstrijd van de Black Boys MO11-1 weliswaar niet maar verdiende wel een belangrijk punt. Met een uitslag van 6-6 en een punt mag de ploeg best tevreden zijn. Volgende wedstrijd spelen de meisjes lekker thuis op het Oostersportpark. Tegenstander zal dan SC Bolsward MO11-1 zijn. Om 11.15 uur wordt er afgetrapt.

 

Op de hoogte blijven van de Meiden van Zeerobben? Volg ze op www.facebook.com/robbenvrouwen/

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

50PLUS in Harlingen

05-03-2017

HARLINGEN - Donderdag middag vanaf half vier is Martin van Rooijen, kopstuk van 50plus, financieel expert en ex staatssecretaris, te gast bij Helga en Geert in de Droogstraat 26 in Harlingen.

PvdA kandidaat kamerlid bezocht Harlingen

05-03-2017

HARLINGEN - Afgelopen zaterdag was de PvdA afdeling Harlingen te vinden op de markt, op onze vertrouwde plek bij de Raadhuistoren.

Snackwagen medewerker gezocht – Strandpaviljoen ’t Badhuys op Vlieland

05-03-2017

HARLINGEN - Wanneer de zon ondergaat is het strand op zijn mooist.

Reacties

Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje BENG Evenementen BENG Evenementen ForHim Menswear ForHim Menswear Dio Jurien Dio Jurien Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Hema Harlingen Hema Harlingen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Atelier de Groot Atelier de Groot Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Zensa Moda Zensa Moda IJssalon Min12 IJssalon Min12 De Lichtboei De Lichtboei Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Visie Events Visie Events Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Copini Opticiëns Copini Opticiëns Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Almamater Almamater Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Ons Food&Wine Ons Food&Wine Vogelaar Audio Vogelaar Audio Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen VVV Harlingen VVV Harlingen Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hubo-Faber Hubo-Faber Plus Lunenborg Plus Lunenborg Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV)
Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Visie Events Visie Events Zensa Moda Zensa Moda Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Haarmode Cats Haarmode Cats Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Karsten Wonen Karsten Wonen Fotografie Dorus Fotografie Dorus