Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar sneller met de PLUS app

Spaar sneller met de PLUS app

Als je er nu gebruik van maakt ontvang je 10 extra zegels. Dat tikt aan!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Vuurwerk koop je bij Hubo Faber

Vuurwerk koop je bij Hubo Faber

Vuurwerk kopen in Harlingen! Het beste vuurwerk bij je in de buurt. Direct online vuurwerk kopen tot 29 december 23:59!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

De Meiden van Zeerobben

27-02-2017

HARLINGEN – Van de zes geplande wedstrijden werden er afgelopen zaterdag maar twee gespeeld.

De Meiden van Zeerobben Het regende niet alleen pijpenstelen voor de keepster van SC Bolsward MO13-2. Het regende ook doelpunten, véél doelpunten. Foto: Gertjan Miedema.

Alleen Zeerobben MO13-1 en Zeerobben MO17-1 kwamen in actie. De wedstrijden van de andere teams werden afgelast om verschillende redenen. De twee wedstrijden die wel gespeeld zijn, werden met ruime cijfers gewonnen van de tegenstanders.

 

VR1

Het Vrouwen 1 van Zeerobben had op papier een wedstrijd gepland staan tegen DTD VR1. Maar die wedstrijd ging niet door een foutje van de KNVB. Het team van DTD was verkeerd ingedeeld in de 7x7 competitie van de 6e klasse 02. DTD VR1 speelt namelijk als 11-tal in de 4e klasse. Voor Zeerobben VR1 staat voor aankomend weekend nog steeds geen wedstrijd gepland. Over twee weken mogen de dames uitkomen in een stadsderby tegen fc Harlingen VR2. Aanvang 12.00 uur op het Oostersportpark.

 

MO19-1

Voor MO19-1 stond afgelopen zaterdag ook geen wedstrijd gepland. Zij gaan komende zaterdag ten strijde tegen Buitenpost MO19-1. Twee weken terug troffen de beide teams elkaar al in een bekerduel. Zeerobben MO19-1 won toen met 9-4 van Buitenpost. De dames van Buitenpost zijn aanstaande zaterdag natuurlijk uit op revanche. De wedstrijd begint om 12.00 uur op Sportpark De Swadde in Buitenpost.

 

MO17-1

Een mooie start van het nieuwe jaar voor Zeerobben MO17-1. In Oosterlittens werd afgelopen zaterdag ruim gewonnen door de Harlingers. De dames van Oosterlittens bleven berooid achter met een nederlaag van 0-6 . De Zeerobben staan met deze overwinning keurig op een 2e plaats in hun competitie. Alleen Stiens MO17-1 moeten de Harlingers nog voor zich dulden. Het verschil is miniem, namelijk 1 punt. Het volgende duel is aanstaande zaterdag tegen de nummer 3 van de ranglijst, SJO Bergum BCV Combinatie MO17-1. Zij staan qua punten gelijk met Zeerobben maar hebben een lager doelsaldo. Op het Oostersportpark wordt aanstaande zaterdag om 12.15 uur afgetrapt.

 

MO15-1

Ook de voor Zeerobben MO15-1 geplande wedstrijd ging zaterdag niet door. De ploeg zou in Leeuwarden voor het eerst dit jaar officieel in de 1e klasse aftrappen tegen Leovardia MO15-1. Maar door een spelerstekort bij de Leeuwarders is deze wedstrijd opgeschort naar een latere datum. Voor aanstaande zaterdag staat ST Minnertsga-St. Jacob MO15-1d op het programma. Om 11.40 uur wordt er afgetrapt op het Oostersportpark.

 

MO13-1

Het was nog even afwachten hoe het deze ploeg zou vergaan als 11-tal. Zeerobben MO13-1 speelt dit voorjaarsseizoen voor het eerst als 11-tal formatie. Een oefenwedstrijd tegen de meer ervarener SC Bolsward MO13-1 werd vorige week nog met 2-0 verloren. De om het “eggie” wedstrijd van afgelopen zaterdag liet hele andere cijfers zien. Van SC Bolsward MO13-2 werd thuis met maar liefst 17-0 gewonnen. Een monsterscore voor de dames. Een prachtig begin van een nieuwe competitie. We hopen dat de dames door deze monsterachtige overwinning met beide benen op grond blijven staan want hoogmoed komt vaak voor de val. Aanstaande zaterdag spelen de meisjes van MO13-1 weer thuis. Dan ontvangt de ploeg het MO13-1 van Joure SC. Om 10.30 uur vindt dan de aftrap plaats.

 

MO13-2

Helaas kon ook voor Zeerobben MO13-2 de wedstrijd niet doorgaan. Door een tekort aan speelsters aan de kant van Zeerobben hoefde de ploeg uit het Drentse Noordscheschut niet naar Harlingen af te reizen. De wedstrijd zal op een andere datum worden ingehaald. Voor aanstaande zaterdag staat voor Zeerobben MO13-2 een duel tegen ST Tollebeek/Nagele MO13-1 gepland. Ook dit keer mag de ploeg thuis op het Oostersportpark spelen. De aftrap zal om 10.00 uur zijn.

 

MO11-1

Voor de kleinsten van de damesafdeling stond zaterdag een wedstrijd gepland tegen Leovardia MO11-1 op het programma. Maar ook voor hen ging de wedstrijd niet door en werd afgelast. Aankomende zaterdag doen de Robbenmeisjes een nieuwe poging om het voorjaarsseizoen te starten. De Harlingers reizen dan af naar Sneek voor een duel tegen Black Boys MO11-1. De wedstrijd begint om 10.00 uur op Sportpark het Schuttersveld in Sneek.

Veel succes!

 

Datums en tijden onder voorbehoud. Kijk voor meer info op www.zeerobben.nl/teams/vrouwenmeisjes/ of volg ons op www.facebook.com/robbenvrouwen/

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Expert: De nieuwe folder is uit!

27-02-2017

HARLINGEN - Expert heeft elke week mooie en scherpe aanbiedingen, bekijk de nieuwe aanbiedingen en acties van deze week!

Veel kwik uit schoorsteen REC

27-02-2017

HARLINGEN - De Harlinger afvaloven blijkt niet alleen grote hoeveelheden aan dioxinen en zure stoffen uit te stoten, de oven spuwt ook veel kwik uit.

Bartender voor Strandpaviljoen ’t Badhuys gezocht!

27-02-2017

HARLINGEN - Heb jij een passie voor gastvrijheid en weet je het verschil te maken tussen goed en geweldig?

Reacties

Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Atelier de Groot Atelier de Groot VVV Harlingen VVV Harlingen Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Vogelaar Audio Vogelaar Audio Haarmode Cats Haarmode Cats Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Dio Jurien Dio Jurien Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hubo-Faber Hubo-Faber Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Visie Events Visie Events Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Ons Food&Wine Ons Food&Wine Plus Lunenborg Plus Lunenborg Zensa Moda Zensa Moda De Lichtboei De Lichtboei Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Copini Opticiëns Copini Opticiëns Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Fotografie Dorus Fotografie Dorus ForHim Menswear ForHim Menswear Karsten Wonen Karsten Wonen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt IJssalon Min12 IJssalon Min12 Hema Harlingen Hema Harlingen
Karsten Wonen Karsten Wonen Haarmode Cats Haarmode Cats Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Vogelaar Audio Vogelaar Audio Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zensa Moda Zensa Moda Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Fotografie Dorus Fotografie Dorus