Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Eurootje!

Eurootje!

Bij Plus Lunenborg: meer dan 100 aanbiedingen voor maar 1 Eurootje!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
RSH Radio Marathon!

RSH Radio Marathon!

54 uren live radio in het weekend van 27, 28 en 29 oktober 2017! Kom langs of luister via 104.1 FM, 106.2 FM!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

De Meiden van Zeerobben

05-12-2016

Harlingen - Het was zaterdag voor de dames en meiden van Zeerobben bijna een volle agenda.

De Meiden van Zeerobben Na de 4-1 overwinning en soms een worsteling met SJO Dronrijp Foarút CombinatieMO13-1 mogen de meisjes van Zeerobben MO13-1 zich najaarskampioen in de 7x7 2e klasse 8 noemen. Foto: Dirk Bouma

Alle teams, behalve MO15-1, kwamen aan de bak. MO15-1 is al klaar en kampioen. Voor Zeerobben MO13-1 was het afgelopen weekend ook nog spannend. De dames hadden vrijdag én zaterdag een wedstrijd op het programma. Winst op beide tegenstanders bepaalde of de meiden van MO13-1 kampioen zouden worden. Voor VR1, MO19-1 en MO13-2 was het zaterdag de laatste speeldag van  2016. MO17-1 heeft nog twee wedstrijden te spelen dit jaar en MO13-1 zal nog één keer aantreden tegen SC Franeker MO13-1 voordat ook voor hen de winterstop begint. 

 

VR1

Het Vrouwen 1 team van Zeerobben behaalde afgelopen zaterdag voor de derde keer een overwinning op rij. Tegen Workum VR1 zette de dames hun inzet om in een 0-2 overwinning. De dames eindigen op een mooie derde plaats in hun 7x7 competitie. Een fraai resultaat! Voor de komende maanden geen wedstrijden meer voor de dames, pas in het nieuwe jaar gaan de dames weer de wei in voor een nieuw seizoen.

 

MO19-1

De oudste junioren van de vrouwen/meiden afdeling van Zeerobben speelde afgelopen zaterdag ook haar laatste wedstrijd van het najaarsseizoen. Op het Oostersportpark ontmoetten de Harlingers de girls van de Heerenveense Boys MO19-1. In een eerder treffen in sportstad Heerenveen versloegen  Zeerobben de meiden van H’ Boys al met 0-10. Of dat thuis ook zou lukken was nog maar de vraag. De girls van H’ Boys wisten titelkandidaat SJO DFC MO19-1 niet verder te laten komen dan een 1-0 overwinning. Maar van een plotseling zeer sterk H’ Boys MO19-1 bleek afgelopen zaterdag zeker geen sprake te zijn. Zeerobben verpulverden de Heerenveense ploeg met een 11-0 overwinning. Een verslag met de bijbehorende foto’s is op www.zeerobbenvrouwen.nl te vinden. Voor de eindstand in de 1e klasse 5 is het nog even wachten op de twee andere titelkandidaten. Op 17 december weten we of Zeerobben MO19-1 3e, 2e of misschien wel eerste is geworden. Qua puntentelling liggen de drie teams dicht bij elkaar.

 

MO17-1

De meiden van MO17-1 wisten vorige week nog vol overtuiging te winnen van Beetgum MO17-1 en konden een week lang genieten van een overwinningsroes. Maar afgelopen zaterdag werd die roes flink verstoord door een grote nederlaag tegen S.C. Stiens MO17-2.  Zeerobben had geen schijn van kans en werden naar huis gestuurd met een 10-1 nederlaag. Wanneer het weer eens de goeie kant op zal gaan….? Misschien lukt het aanstaande zaterdag weer. Op het Oostersportpark ontvangen de groen-witten het MO17-1 van de Friesche Voetbalclub uit Leeuwarden. De Leeuwarders zijn tot nu toe de rode lantaarndragers in de competitie en is er een reële kans voor de robben op een overwinning. De dames hebben een week lang de tijd om zich daarop voor te bereiden.

 

MO15

Vorige week werden de meiden van MO15-1 kampioen in de najaar competitie van de 2e klasse 4. Dat werd vorige week natuurlijk al uitbundig gevierd, maar de huldiging vond afgelopen zaterdag plaats in de kantine van Zeerobben. Jeugdvoorzitter Lieuwe Wesselius huldigde het team met mooie lovende woorden en de meiden werden beloont met een mooie kampioensschaal. Uiteraard werden de leider Henk Boutsma en trainster Desiree Bouma bedankt met een bloemetje voor hun onuitputtelijke inzet. Voor het nieuwe seizoen zijn deze toppers er weer klaar voor, alleen zullen ze het zonder de behendige Lize Schakenbos moeten doen. Zij zal komend seizoen in het blauw van fc Harlingen spelen. Namens Henk en Desiree, bedankt voor de inzet.

 

MO13-1

Er stonden afgelopen weekend twee wedstrijden op het programma voor de jonge meiden van MO13-1. Vrijdagavond moesten de dames om 19.00 uur aantreden op Sportpark Hertog van Saxenlaan in Franeker. Tegen SC Franeker MO13-1 moesten de Harlingers winnen om een stapje dichterbij het kampioenschap te komen. Een eerdere wedstrijd van MO13-1 tegen de Franekers werd voortijdig gestaakt. Daarom moest het duel afgelopen zaterdag worden ingehaald. In deze streekderby waren de Harlingers uiteindelijk te sterk voor de ploeg uit Franeker. Eindstand 0-2. Het kampioenschap lag nu voor het grijpen. Wat nodig was was een overwinning op de wedstrijd van de dag daarna. Na een welverdiende nachtrust was het voor de Zeerobjes van MO13-1 weer vol aan de bak. Afgelopen zaterdag ontvingen de meiden SJO DFC MO13-1. Winst op dit team betekende automatisch het kampioenschap. Na een moeilijke eerste kwartier van de wedstrijd, waar DFC nog op een 1-1 kwam, was het uiteindelijk Zeerobben MO13-1 die de overwinning behaalde en zich najaarskampioen mag noemen in de 7x7 2e klasse 8. De huldiging vond na de wedstrijd plaats in de kantine van Zeerobben. Ook hier werd MO13-1 door jeugdvoorzitter Lieuwe Wesselius gehuldigd met een mooie kampioenschaal en werden leiders/trainers Harrit Kingma, Maurice Schutter en Silvia Punt geprezen voor hun tomeloze inzet. Ook ging er wederom een bedankje naar trainster Desiree Bouma. Kijk voor de verslagen en de foto’s van beide wedstrijden op www.zeerobbenvrouwen.nl. Voor MO13-1 staat er nog één wedstrijd op het programma. Op het Oostersportpark zal de kersverse kampioen voor de tweede maal een streekderby tegen SC Franeker MO13-1 spelen. Bij winst op Franeker mag de ploeg zich ongeslagen kampioen noemen.

 

MO13-2

Ook MO13-2 speelde net als MO13-1 afgelopen zaterdag een wedstrijd tegen een team van SJO Dronrijp Foarút Combinatie. Op Sportpark Welderingstrjitte ontmoete de ploeg het MO13-2 van de SJO DFC. De Harlingers verloren met 4-3 van DFC MO13-2. Ondanks deze nederlaag eindige Zeerobben MO13-2 toch op een mooie derde plaats in de competitie vlak voor SDS MO13-1. Ook voor MO13-2 zit de competitie erop.

 

Ook al is het najaarsseizoen zo langzamerhand voor de meisjes onder de 13 aan het einde gekomen, er is nog één speeldag te gaan. Niet voor de competitie, maar voor het eerste kersttoernooi voor meisjes onder 13 op 17 december. Dan zullen er verschillende meisjesteams onder de 13 van verschillende clubs op een gezellig toernooi in een sfeervolle entourage gaan strijden voor het eerste kerstkampioenschap voor MO-13 2016 van Zeerobben. Aanvang van het toernooi is 10.00 uur op het Oostersportpark. Kijk voor meer informatie op www.zeerobbenvrouwen.nl of www.zeerobben.nl

Meer nieuws

fc Harlingen wint niet van Warga

05-12-2016

HARLINGEN - Na de mooie overwinning vorige week thuis tegen Udiros, waren de verwachtingen deze zondag uit tegen Warga hooggespannen.

Bezoek Harlingen: dé Kerststad van het Noorden

05-12-2016

HARLINGEN - Zaterdag 10 december staat Harlingen weer geheel in het teken van de sfeervolle Zoutsloter Kerstmarkt en is daarmee dé Kerststad van het Noorden.

Dames 1 gaat knallend de winterstop in

05-12-2016

HARLINGEN - Afgelopen vrijdagavond speelde Dames 1 haar laatste (inhaal)wedstrijd op het veld tegen Lemmer.

Reacties

Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Karsten Wonen Karsten Wonen Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn IJssalon Min12 IJssalon Min12 Atelier de Groot Atelier de Groot Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Copini Opticiëns Copini Opticiëns De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant De Lichtboei De Lichtboei Fotografie Dorus Fotografie Dorus Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Hema Harlingen Hema Harlingen Visie Events Visie Events Dio Jurien Dio Jurien Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen BENG Evenementen BENG Evenementen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Almamater Almamater Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Ons Food&Wine Ons Food&Wine Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Plus Lunenborg Plus Lunenborg VVV Harlingen VVV Harlingen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zensa Moda Zensa Moda Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen ForHim Menswear ForHim Menswear Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Haarmode Cats Haarmode Cats
Fotografie Dorus Fotografie Dorus Visie Events Visie Events Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Almamater Almamater Zensa Moda Zensa Moda Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Hubo-Faber Hubo-Faber Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Copini Opticiëns Copini Opticiëns De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus