CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar ze alle 24!

Spaar ze alle 24!

Bij PLUS LUNENBORG spaar je nu voor 24 verschillende Mario Kart Koins. Alle favoriete karakters zijn te verzamelen: Mario, Princess Peach, Luigi en nog veel meer!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

De Meiden van Zeerobben

09-10-2017

HARLINGEN – Er stonden in principe zes wedstrijden gepland voor de zaterdag van het afgelopen weekend.

De Meiden van Zeerobben De meiden van MO15-2 denderen maar door!! Ook tegen Leovardia MO15-2 wisten de Robbenmeiden maar liefst 10 keer het doel te vinden. Foto: Frans Bode.

Maar om verschillende redenen waren er wedstrijden afgelast of verplaatst naar een andere datum. Alleen MO11-1, MO13-1 en MO15-2 speelden op deze regenachtige zaterdag.

 

Als eerste moesten afgelopen de meisjes van MO11-1 spelen. Sinds de start van het seizoen hebben de meisjes nog geen wedstrijd naar zich toe kunnen trekken. Alle wedstrijden die tot nu toe zijn gespeeld dit seizoen zijn met redelijke cijfers verloren. Zo ook afgelopen zaterdag. Tegenstander SWZ Boso Sneek MO11-1 gaven de meiden maar twee keer toe het doel van hun te vinden. SWZ zelf wisten zeven keer het doel van de Harlingers te vinden. Weer verlies dus voor de meisjes van MO11-1. Verlies dat wel. Maar als je de meisjes ziet spelen, zie je daar weinig van terug. Ze hebben nog altijd plezier in het spelletje en daar gaat het uiteindelijk om al is een keer winnen ook wel fijn. Maar dat komt nog wel. Aanstaande zaterdag spelen de meiden thuis op het Oostersportpark tegen weer een Sneker ploeg. Om 10.00 uur trappen ze op veld 2 af tegen Black Boys MO11-1.

 

De meiden van MO13-1 hadden net als MO11-1 dit seizoen nog geen wedstrijd gewonnen. Maar afgelopen zaterdag kwam daar een einde aan. In Tzummarum tegen het MO13-1 van de gelijknamige club werd er dan eindelijk gewonnen. Op het nippertje, dat wel! Maar winst is winst en dat smaakt na een aantal verloren wedstrijden op rij, erg zoet. De robbenmeiden wisten de Tzummarumers met 3-4 te verslaan. De eerste drie punten konden worden bijgeschreven. De ploeg groeit echt en dat resulteerde dan eindelijk in winst. Aanstaande zaterdag zal de kans op winst nihil zijn want dan komt de koploper SC Franeker MO13-2 op visite op het Oostersportpark. De sterke ploeg uit Franeker staat fier aan kop met 9 punten uit drie wedstrijden met een ruime doelsaldo van 43. De kans is klein dat Zeerobben hier winst uit kan halen maar het blijft voetbal en je weet nooit hoe de bal zal rollen. Om 12.30 uur zal er op veld 4 worden afgetrapt.

 

En weer wisten de dames van MO15-2 met dubbele cijfers te winnen. Was het vorige week het Sneker Black Boys MO15-1 die 10 doelpunten kreeg te verwerken. Afgelopen zaterdag was het Leovardia MO15-2 die averij opliep met tien doelpunten tegen. Het team zit in een lekkere flow en wist na een verlies in de allereerste (beker)wedstrijd van dit seizoen alleen nog maar te winnen. In de competitie voeren de girls na drie wedstrijden de lijst aan dankzij een positief doelsaldo gevolgd door QVC MO15-1, DFC MO15-2 en fc Harlingen MO15-1 met dezelfde 9 punten. Die laatste is aanstaande zaterdag de tegenstander in weer een nieuwe ronde in de 2e klasse 3 competitie. De stadsderby zal op Sportpark Oosterparkweg om 12.00 uur beginnen waar er afgetrapt wordt op het hoofdveld.

 

De andere teams, MO15-1, MO19-1 en VR1 speelden afgelopen zaterdag niet. Deze wedstrijden werden verplaatst naar een andere datum.

 

Het complete programma voor komende week:

10 oktober, 20.00 uur

Zeerobben VR1

SC Franeker VR2

14 oktober, 10.00 uur

Zeerobben MO11-1

Blackboys MO11-1

14 oktober, 11.30 uur

fc Harlingen VR4

Zeerobben VR1

14 oktober, 12.00 uur

S.C. Stiens MO15-1

Zeerobben MO15-1

14 oktober, 12.00 uur

fc Harlingen MO15-1

Zeerobben MO15-2

14 oktober, 12.30 uur

Zeerobben MO19-1

Urk MO19-1

14 oktober, 12.30 uur

Zeerobben MO13-1

SC Franeker MO13-2

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Samen 1-weekend in Harlingen groot succes!

09-10-2017

HARLINGEN - Met naar schatting ruim 16.000 bezoekers kan het Samen 1-weekend op de nieuwe N31 door Harlingen een groot succes genoemd worden.

Nieuwe bomen aan Oosterparkweg en Johan van Oldenbarneveltstraat

09-10-2017

HARLINGEN - De gemeente Harlingen gaat nieuwe bomen planten aan de Oosterparkweg en Johan van Oldenbarneveltstraat.

Mooi maar nat optreden Hosanna

09-10-2017

HARLINGEN - Natuurlijk deed alles mee van Hosanna, want het was een unieke kans om al musicerend in een bak te marcheren waar over een paar weken het snelverkeer door zal zoeven.

Reacties

Atelier de Groot Atelier de Groot Haarmode Cats Haarmode Cats Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Ons Food&Wine Ons Food&Wine Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Hema Harlingen Hema Harlingen Vogelaar Audio Vogelaar Audio De Lichtboei De Lichtboei Hubo-Faber Hubo-Faber Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Visie Events Visie Events Karsten Wonen Karsten Wonen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Plus Lunenborg Plus Lunenborg Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Almamater Almamater Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant IJssalon Min12 IJssalon Min12 VVV Harlingen VVV Harlingen ForHim Menswear ForHim Menswear Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Zensa Moda Zensa Moda BENG Evenementen BENG Evenementen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen
Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Fotografie Dorus Fotografie Dorus Hubo-Faber Hubo-Faber Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Dio Jurien Dio Jurien Ons Food&Wine Ons Food&Wine Zensa Moda Zensa Moda Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Visie Events Visie Events Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis