Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar sneller met de PLUS app

Spaar sneller met de PLUS app

Als je er nu gebruik van maakt ontvang je 10 extra zegels. Dat tikt aan!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Vuurwerk koop je bij Hubo Faber

Vuurwerk koop je bij Hubo Faber

Vuurwerk kopen in Harlingen! Het beste vuurwerk bij je in de buurt. Direct online vuurwerk kopen tot 29 december 23:59!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

De Meiden van Zeerobben

09-10-2017

HARLINGEN – Er stonden in principe zes wedstrijden gepland voor de zaterdag van het afgelopen weekend.

De Meiden van Zeerobben De meiden van MO15-2 denderen maar door!! Ook tegen Leovardia MO15-2 wisten de Robbenmeiden maar liefst 10 keer het doel te vinden. Foto: Frans Bode.

Maar om verschillende redenen waren er wedstrijden afgelast of verplaatst naar een andere datum. Alleen MO11-1, MO13-1 en MO15-2 speelden op deze regenachtige zaterdag.

 

Als eerste moesten afgelopen de meisjes van MO11-1 spelen. Sinds de start van het seizoen hebben de meisjes nog geen wedstrijd naar zich toe kunnen trekken. Alle wedstrijden die tot nu toe zijn gespeeld dit seizoen zijn met redelijke cijfers verloren. Zo ook afgelopen zaterdag. Tegenstander SWZ Boso Sneek MO11-1 gaven de meiden maar twee keer toe het doel van hun te vinden. SWZ zelf wisten zeven keer het doel van de Harlingers te vinden. Weer verlies dus voor de meisjes van MO11-1. Verlies dat wel. Maar als je de meisjes ziet spelen, zie je daar weinig van terug. Ze hebben nog altijd plezier in het spelletje en daar gaat het uiteindelijk om al is een keer winnen ook wel fijn. Maar dat komt nog wel. Aanstaande zaterdag spelen de meiden thuis op het Oostersportpark tegen weer een Sneker ploeg. Om 10.00 uur trappen ze op veld 2 af tegen Black Boys MO11-1.

 

De meiden van MO13-1 hadden net als MO11-1 dit seizoen nog geen wedstrijd gewonnen. Maar afgelopen zaterdag kwam daar een einde aan. In Tzummarum tegen het MO13-1 van de gelijknamige club werd er dan eindelijk gewonnen. Op het nippertje, dat wel! Maar winst is winst en dat smaakt na een aantal verloren wedstrijden op rij, erg zoet. De robbenmeiden wisten de Tzummarumers met 3-4 te verslaan. De eerste drie punten konden worden bijgeschreven. De ploeg groeit echt en dat resulteerde dan eindelijk in winst. Aanstaande zaterdag zal de kans op winst nihil zijn want dan komt de koploper SC Franeker MO13-2 op visite op het Oostersportpark. De sterke ploeg uit Franeker staat fier aan kop met 9 punten uit drie wedstrijden met een ruime doelsaldo van 43. De kans is klein dat Zeerobben hier winst uit kan halen maar het blijft voetbal en je weet nooit hoe de bal zal rollen. Om 12.30 uur zal er op veld 4 worden afgetrapt.

 

En weer wisten de dames van MO15-2 met dubbele cijfers te winnen. Was het vorige week het Sneker Black Boys MO15-1 die 10 doelpunten kreeg te verwerken. Afgelopen zaterdag was het Leovardia MO15-2 die averij opliep met tien doelpunten tegen. Het team zit in een lekkere flow en wist na een verlies in de allereerste (beker)wedstrijd van dit seizoen alleen nog maar te winnen. In de competitie voeren de girls na drie wedstrijden de lijst aan dankzij een positief doelsaldo gevolgd door QVC MO15-1, DFC MO15-2 en fc Harlingen MO15-1 met dezelfde 9 punten. Die laatste is aanstaande zaterdag de tegenstander in weer een nieuwe ronde in de 2e klasse 3 competitie. De stadsderby zal op Sportpark Oosterparkweg om 12.00 uur beginnen waar er afgetrapt wordt op het hoofdveld.

 

De andere teams, MO15-1, MO19-1 en VR1 speelden afgelopen zaterdag niet. Deze wedstrijden werden verplaatst naar een andere datum.

 

Het complete programma voor komende week:

10 oktober, 20.00 uur

Zeerobben VR1

SC Franeker VR2

14 oktober, 10.00 uur

Zeerobben MO11-1

Blackboys MO11-1

14 oktober, 11.30 uur

fc Harlingen VR4

Zeerobben VR1

14 oktober, 12.00 uur

S.C. Stiens MO15-1

Zeerobben MO15-1

14 oktober, 12.00 uur

fc Harlingen MO15-1

Zeerobben MO15-2

14 oktober, 12.30 uur

Zeerobben MO19-1

Urk MO19-1

14 oktober, 12.30 uur

Zeerobben MO13-1

SC Franeker MO13-2

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Samen 1-weekend in Harlingen groot succes!

09-10-2017

HARLINGEN - Met naar schatting ruim 16.000 bezoekers kan het Samen 1-weekend op de nieuwe N31 door Harlingen een groot succes genoemd worden.

Nieuwe bomen aan Oosterparkweg en Johan van Oldenbarneveltstraat

09-10-2017

HARLINGEN - De gemeente Harlingen gaat nieuwe bomen planten aan de Oosterparkweg en Johan van Oldenbarneveltstraat.

Mooi maar nat optreden Hosanna

09-10-2017

HARLINGEN - Natuurlijk deed alles mee van Hosanna, want het was een unieke kans om al musicerend in een bak te marcheren waar over een paar weken het snelverkeer door zal zoeven.

Reacties

Dio Jurien Dio Jurien Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Haarmode Cats Haarmode Cats Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Fotografie Dorus Fotografie Dorus IJssalon Min12 IJssalon Min12 Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Karsten Wonen Karsten Wonen Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus ForHim Menswear ForHim Menswear Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Atelier de Groot Atelier de Groot Visie Events Visie Events Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Plus Lunenborg Plus Lunenborg HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt VVV Harlingen VVV Harlingen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Ons Food&Wine Ons Food&Wine Hubo-Faber Hubo-Faber De Lichtboei De Lichtboei Almamater Almamater Zensa Moda Zensa Moda Copini Opticiëns Copini Opticiëns Hema Harlingen Hema Harlingen Vogelaar Audio Vogelaar Audio Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt
Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Karsten Wonen Karsten Wonen ForHim Menswear ForHim Menswear IJssalon Min12 IJssalon Min12 Haarmode Cats Haarmode Cats Visie Events Visie Events Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen BENG Evenementen BENG Evenementen Fotografie Dorus Fotografie Dorus HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Hubo-Faber Hubo-Faber Vogelaar Audio Vogelaar Audio