Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar sneller met de PLUS app

Spaar sneller met de PLUS app

Als je er nu gebruik van maakt ontvang je 10 extra zegels. Dat tikt aan!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
RSH Radio Marathon!

RSH Radio Marathon!

54 uren live radio in het weekend van 27, 28 en 29 oktober 2017! Kom langs of luister via 104.1 FM, 106.2 FM!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

De Meiden van Zeerobben

14-11-2016

HARLINGEN - Vier wedstrijden werden er afgelopen week gespeeld.

De Meiden van Zeerobben Zeerobben MO19-1 won afgelopen zaterdag met 2-0 van v.v. Heerenveen MO19-1 en herstelde zich van het debacle tegen SJO DFC MO19-1 Foto: Dirk Bouma.

Vorige week woensdag een inhaalwedstrijd en afgelopen zaterdag drie reguliere wedstrijden. Een week waarin Zeerobben MO19-1 misschien wel de kans op het kampioenschap verloor door te verliezen van SJO DFC MO19-1.

 

VR1

Voor VR1 wederom geen wedstrijd afgelopen zaterdag. Aanstaande zaterdag speelt het 7-tal thuis tegen de dames van de Waterpoort Boys VR1. Op het Oostersportpark zal de wedstrijd om 12.00 starten.

 

MO19-1

Woensdagavond speelden Zeerobben MO19-1 tegen SJO DFC MO19-1. Zeerobben MO19-1 had met winst op DFC in punten gelijk kunnen komen met koploper GAVC MO19-1 en daarmee zichzelf direct titelkandidaat gemaakt. Maar het liep allemaal anders dan verwacht. Een vooral in de eerste helft slap spelend Zeerobben werd door de meiden van DFC compleet zoek gespeeld. De Robben-dames kwamen in de tweede helft nog wel sterk terug maar winst zat er niet meer in. Eindstand 3-4.

Zaterdag ontving Zeerobben vv Heerenveen MO19-1. Het was weer even puzzelen voor de coaches van Zeerobben MO19-1 om een goeie opstelling te bedenken. Met afwezige speelsters en een aantal geblesseerden en niet fitte speelsters op de bank is het de mannen Beverlo, Brandsma en Van der Werf toch weer gelukt om een elftal binnen de lijnen te krijgen. Dit mede dankzij het prima gastoptreden van Channa van Emmen en Dagmar Anema van MO17-1. Na het debacle van aflopen woensdag tegen SJO DFC MO19-1, waarin de Zeerobben kostbare punten verspeelden, is het voor Zeerobben zaak om de laatste drie wedstrijden van dit najaar seizoen winstpunten te verzamelen. Het kampioenschap lijkt voor de Robben een verloren zaak, maar met voetbal weet je nooit hoe het balletje rolt, dus zaak om alles op scherp te houden. Zeerobben MO19-1 won het duel met 2-0. Aanstaande zaterdag treffen de ploegen elkaar weer. Dan wordt een wedstrijd ingehaald die eerder gespeeld had moeten worden. Op Sportpark Skoatterwâld zal om 11.00 uur de aftrap zijn.

 

MO17-1

Ook de dames van MO17-1 moeten nog even geduld hebben. Afgelopen weekend geen wedstrijd nog. Aanstaande zaterdag starten de meiden hun ‘voorjaarscompetitie’ tegen Oosterlittens MO17-1. Op Sportpark Tred iene wordt om 12.00 uur de aftrap gegeven.

 

MO15-1

Na het verlies op AVC MO15-1 herstelde de ploeg van Henk Boutsma zich afgelopen zaterdag in Warga. De selectie moest al vroeg uit de veren en het was zaterdagochtend behoorlijk fris. De taak van de dames van MO15-1 is duidelijk. De ploeg moet alle komende wedstrijden winnen willen ze nog kans maken op het kampioenschap. Tegen AVC werd de mogelijkheid op de titel zo goed als veilig te stelen door de Robben zelf verspeeld. De wedstrijd tegen Warga WWS MO15-1 van afgelopen zaterdag hebben ze in ieder geval al in de pocket. De Harlingers wonnen met 6-1 van de SJO uit Warga. Het hadden er volgens de coach veel meer kunnen zijn aangezien ze al in de 1e helft met 0-5 voorstonden. Al met al een mooie overwinning. Zeerobben MO15-1 hebben nog twee wedstrijden voor de boeg met al eerste SJO Jong Harkema MO15-1 aanstaande zaterdag. Om 9.00 uur al zal de aftrap zijn op het Oostersportpark.

 

MO13-1

Ook voor deze ploeg afgelopen zaterdag geen wedstrijd. Het geplande duel tegen SC Franeker MO13-1 is naar 10 december verplaatst. Dit zal uiteraard te maken hebben met de intocht van Sint Nicolaas. Ook voor aanstaande zaterdag staat er voor MO13-1 geen wedstrijd gepland. Een week later zal de ploeg aantreden tegen Sint Annaparochie MO13-1 in St. Anne.

 

MO13-2

Zeerobben MO13-2 had afgelopen zaterdag een treffen tegen Tzum MO13-1. De Harlingers kregen maar liefst 19 doelpunten te verwerken. De ploeg uit Tzum heeft nog geen wedstrijd verloren en zijn gezien hun uitslagen in deze competitie een beetje te licht ingedeeld. Aanstaande zaterdag treffen de ploegen elkaar weer. Voor Zeerobben een kans om dit verlies van afgelopen zaterdag goed te maken? Laten we hopen op goed geluk. Aftrap zal om 11.00 uur zijn op het Oostersportpark.

Kijk voor meer vrouwen/meidenvoetbalnieuws van Zeerobben op www.zeerobbenvrouwen.nl of like en volg ons via de social media (Facebook/Twitter) @robbenvrouwen

Sport & Recreatie

Meer nieuws

fc Harlingen 1 met lege handen op Ameland

14-11-2016

HARLINGEN - Het vlaggenschip van fc Harlingen stond afgelopen zondag in het overzeese duel tegen Geel Wit wederom met lege handen.

Goede doel Goedzak® actie van Albert Heijn Harlingen is de Voedselbank Harlingen e.o.

14-11-2016

HARLINGEN - Staat er bij jullie ook zo veel speelgoed op zolder?

Handhaving containertijden Harlingen vooral bedoeld voor het te lang bij de weg laten staan

14-11-2016

HARLINGEN - Het bericht dat de gemeente strenger gaat controleren op verschillende overlastfeiten heeft veel reacties losgemaakt.

Reacties

Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Fotografie Dorus Fotografie Dorus De Lichtboei De Lichtboei HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Hema Harlingen Hema Harlingen Vogelaar Audio Vogelaar Audio Visie Events Visie Events Zensa Moda Zensa Moda Copini Opticiëns Copini Opticiëns Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" IJssalon Min12 IJssalon Min12 Haarmode Cats Haarmode Cats VVV Harlingen VVV Harlingen Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Almamater Almamater Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Ons Food&Wine Ons Food&Wine ForHim Menswear ForHim Menswear Plus Lunenborg Plus Lunenborg Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Atelier de Groot Atelier de Groot De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Dio Jurien Dio Jurien Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Hubo-Faber Hubo-Faber
Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Hema Harlingen Hema Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Copini Opticiëns Copini Opticiëns Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Fotografie Dorus Fotografie Dorus Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Haarmode Cats Haarmode Cats Ons Food&Wine Ons Food&Wine