Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar sneller met de PLUS app

Spaar sneller met de PLUS app

Als je er nu gebruik van maakt ontvang je 10 extra zegels. Dat tikt aan!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Vuurwerk koop je bij Hubo Faber

Vuurwerk koop je bij Hubo Faber

Vuurwerk kopen in Harlingen! Het beste vuurwerk bij je in de buurt. Direct online vuurwerk kopen tot 29 december 23:59!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

De Meiden van Zeerobben

25-09-2017

HARLINGEN - Afgelopen zaterdag gingen de meeste teams van Zeerobben van start in hun nieuwe competitie.

Zo ook bijna alle teams van de damesafdeling van Zeerobben, behalve MO19-1. Er werden van de vijf gespeelde wedstrijden twee gewonnen, één wedstrijd werd voortijdig gestaakt en helaas werden er ook twee wedstrijden verloren, en niet met kleine cijfers.

 

De eerste meidenploeg die de spits af mocht bijten zaterdagochtend was Zeerobben MO15-2. Deze meiden mochten vrijdagavond lekker vroeg op bed om de ochtend daarop vroeg op de Robbenplaat aanwezig te zijn. Om 8.45 uur stond voor hen hun eerste competitiewedstrijd op het programma tegen ONS Sneek MO15-1. Het vroege tijdstip bleek voor de Harlingers geen enkel probleem gezien de uitslag. Met een 4-0 nederlaag werden de Snekers weer naar huis gestuurd. Een prima start voor Zeerobben MO15-2 als nieuwkomer in deze leeftijdscategorie. Voor aanstaande zaterdag staat er opnieuw een wedstrijd tegen een Sneker ploeg op het programma. Dit keer het MO15-1 van de Black Boys. Om 11.00 uur stipt zal op Sportpark Het Schuttersveld in Sneek de aftrap zijn.

 

De meiden van Zeerobben MO13-1 hadden wederom een stevige nederlaag te verwerken. Werden ze eerder in de Zwaluwen Jeugdbeker met 23-0 vernederd door het Leeuwarder Blauw Wit MO13-1, nu was het een andere Leeuwarder ploeg die de dames met 13-0 afdroogden. Het Leeuwarder Zwaluwen MO13-1 bleek ook een maat te groot te zijn voor de Harlinger dametjes. Misschien een kleine troost voor de Robjes, het kan altijd erger. Competitiegenoot Sint Anna MO13-1 werd zaterdag met 23-1 verslagen door SC Franeker MO13-1. Oké, ze hebben er niets aan maar ze zijn zeker niet de slechtsten. De Robbenmeisjes mogen aanstaande zaterdag lekker thuis spelen. Om 10.05 uur spelen de girls hun tweede competitiewedstrijd tegen Irnsum MO13-1 op het Oostersportpark.

 

Zeerobben MO15-1 moest na het bekerverlies van vorige week van het MO15-1 van Blauw Wit ’34 het opnemen tegen het MO15-2 van die club. De Harlingers waren natuurlijk gebrand om deze wedstrijd te winnen om voor het gevoel toch iets goed te maken van het verlies van vorige week in de beker. En dat lukte aardig! Nog voor de rust stond het al 2-0 in het voordeel van de Harlinger dames. Na de rust gingen de beide teams er weer vol voor, dat resulteerde na tien minuten in een schermutseling over een wel of niet gemaakte overtreding aan Zeerobben zijde. De gemoederen liepen zodanig op dat de scheidsrechter de wedstrijd staakte bij een stand van 2-0 voor Zeerobben MO15-1. Achteraf een prima beslissing, want wat als….. De wedstrijd, of de resterende tijd daarvan, zal waarschijnlijk op een andere datum uitgespeelt moeten worden. Volgende week spelen de Harlingers een uitwedstrijd in Burgum. Daar ontvangt SJO Bergum BCV Combinatie MO15-1 de Harlingers om 9.00 uur op Sportpark Het Koningsland in Burgum.

 

Zeerobben MO11-1 mochten na het verlies in de beker van vorige week het opnieuw proberen. Dit keer tegen Workum MO11-1. Ook voor de jongste telgen van de vrouwenafdeling was het de eerste wedstrijd in hun najaarscompetitie. Maar net als vorige week moesten de meisjes deze zaterdag weer een grote nederlaag incasseren. Het Workum MO11-1 bleek te sterk voor de Harlingers en dat resulteerde in een eindstand van 0-10. Helaas nog niets om te juichen voor deze meiden, wellicht komt het lichtpuntje volgende week in een wedstrijd tegen Mulier MO11-1, hoewel die ploeg na één wedstrijd al koploper is. Maar goed, het blijft voetbal en je weet nooit hoe de bal rolt. In Witmarsum wordt aanstaande zaterdag om 11.00 uur afgetrapt op Sportpark It Fliet.

 

De eerste wedstrijd van de VR1 van Zeerobben was ook meteen de start van hun seizoen. Hadden de andere teams bij de vrouwenafdeling van Zeerobben al een aantal bekerwedstrijden gespeeld, moesten de senioren vrouwen nog even wachten op hun eerste wedstrijd. Die wedstrijd was afgelopen zaterdag op het Oostersportpark. De Harlinger dames ontvingen om 13.40 uur het 7-tal VR1 van het Groningse DIVA’83. DIVA staat voor Dames In Voetbal Actief en is een voetbalvereniging voor en door vrouwen. Vrij uniek in onze regio dus. Dat unieke heeft de Groningse dames niet tot winnen gebracht. Onze Zeerobben senioren vrouwen wisten maar liefst 7 keer het Groninger netje te vinden en de Diva’s slechts twee keer. Ook een prima start voor de vrouwen van Zeerobben dus. Volgende week spelen de dames uit tegen Makkum VR1. Om 14.30 uur vindt op Sportpark De Braak in Makkum de aftrap plaats.

MO19-1 had zaterdag door een tekort aan vrijwillige inspanningen geen wedstrijd. Zij mogen aanstaande zaterdag weer aan de bak. Op het thuishonk op het Oostersportpark ontmoeten de dames het MO19-1 van SC Joure. Om 12.30 uur wordt er afgetrapt.

 

Kijk voor het laatste nieuws en verslagen van het vrouwen/meisjesvoetbal bij Zeerobben op www.zeerobben.nl of like de Facebookpagina. http://facebook.com/robbenvrouwen.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Geloof, hoop en liefde in Harlingen

25-09-2017

HARLINGEN - Na een paar jaar ‘Geloof en een Hoop Liefde’ weten wij het zeker: Nederland zit vol met mooie mensen die verhalen van geloof, hoop en liefde hebben én delen.

Werkzaamheden Zuiderpier Harlingen

25-09-2017

HARLINGEN - Woensdag 27 september 2017 start Wetterskip Fryslân met werkzaamheden aan de Zuiderpier in Harlingen.

Meer groei nodig van Dames 1

25-09-2017

HARLINGEN - Zondagmiddag stond Harlingen tegenover Dash in Hoogezand.

Reacties

HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Haarmode Cats Haarmode Cats Visie Events Visie Events Dio Jurien Dio Jurien Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Zensa Moda Zensa Moda Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen BENG Evenementen BENG Evenementen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Atelier de Groot Atelier de Groot De Lichtboei De Lichtboei Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie VVV Harlingen VVV Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Hema Harlingen Hema Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Ons Food&Wine Ons Food&Wine Plus Lunenborg Plus Lunenborg Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Vogelaar Audio Vogelaar Audio ForHim Menswear ForHim Menswear Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Copini Opticiëns Copini Opticiëns Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Karsten Wonen Karsten Wonen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Fotografie Dorus Fotografie Dorus Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn
Visie Events Visie Events Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Atelier de Groot Atelier de Groot Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt IJssalon Min12 IJssalon Min12 Ons Food&Wine Ons Food&Wine Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen