Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar sneller met de PLUS app

Spaar sneller met de PLUS app

Als je er nu gebruik van maakt ontvang je 10 extra zegels. Dat tikt aan!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Vuurwerk koop je bij Hubo Faber

Vuurwerk koop je bij Hubo Faber

Vuurwerk kopen in Harlingen! Het beste vuurwerk bij je in de buurt. Direct online vuurwerk kopen tot 29 december 23:59!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

De Meiden van Zeerobben

15-05-2017

HARLINGEN – Het was feest bij Zeerobben afgelopen zaterdag.

De Meiden van Zeerobben En weer mag Zeerobben MO13-1 de schaal omhooghouden. Na een 3-1 winst op directe concurrent MKV’29 MO13-1 waren de meiden zeker van het kampioenschap in de 1e klasse 7. Op naar een nieuwe uitdaging volgend seizoen. Foto: Frans Bode.

Naast de kampioenswedstrijd van het  vlaggenschip Zeerobben 1 kampioen was er bij de vrouwen/meisjesafdeling van Zeerobben ook een kampioenswedstrijd. Zeerobben MO13-1, die het hele seizoen al winnend door de competitie dendert, kon na winst op MKV’29 MO13-1 de schaal omhooghouden.

 

De dames van Zeerobben MO13-1 toonden tegen het Leeuwarder MKV MO13-1 weer dat ze de sterksten waren en ze de rechtmatige winnaar zijn van hun poule. Een mooie 3-1 overwinning was het resultaat tegen de Leeuwarders. Met nog één wedstrijd te spelen tegen fc Harlingen MO13-1 aanstaande zaterdag zit een geheel ongeslagen seizoen er dik in. Een topprestatie van deze meiden die al een aantal kampioenschappen achter de rug hebben. De bal gaat om 12.00 rollen op Sportpark Vierkantsdijk in Harlingen.

 

Het was alleen maar winst bij de teams van de meiden van Zeerobben afgelopen zaterdag. Ook MO15-1 behaalde een mooi resultaat tegen AVC MO15-1. Een eerder duel werd tegen de Sexbierumers met 3-1 verloren. Afgelopen zaterdag zette de dames van Zeerobben het verlies van toen recht met een 2-0 overwinning op AVC. Ook voor MO15-1 loopt het seizoen op z’n eind. Aanstaande zaterdag spelen de dames uit in Leeuwarden. Op het programma staat Blauw Wit ’34 MO15-1. Om 14.15 uur vindt de aftrap plaats op Sportpark Wiarda.

 

Voor MO17-1 was het ook een soort van revanche wedstrijd. Tegen de tegenstander Wardy MO17-1 werd vorige week nog met 4-1 verloren maar in de return afgelopen zaterdag werden de punten knap terugverdient. Eindstand 3-1. Ook voor MO17-1 nog één wedstrijd aanstaande zaterdag. In Burgum treffen de Harlingers dan de koploper en kampioen SJO Bergum BCV Combinatie MO17-1. Op Sportpark Het Koningsland wordt om 11.00 uur afgetrapt. Afgelopen dinsdag speelden de meiden nog gelijk (4-4) tegen Beetgum MO17-1.

 

Voor MO19-1 worden de komende twee weken hectisch. Er moet in twee weken tijd maar liefst vijf wedstrijden gespeeld worden. Door vele afgelastingen de afgelopen tijd moeten er nogal wat wedstrijden ingehaald worden. Vier thuis en als laatste een wedstrijd uit. De eerste wedstrijd is al morgenavond. Op het Oostersportpark treffen de dames een oude bekende. Buitenpost MO19-1 en  Zeerobben troffen elkaar al twee keer, en twee keer wisten de Harlingers te winnen. Of het hen nu weer lukt zien we morgenavond. Aftrap is om 19.00 uur. Aanstaande zaterdag komt GAVC op bezoek. Aftrap dan is om 12.30 uur.

 

De dames van VR1 hebben ook nog een aantal wedstrijden te spelen. Op maandagavond troffen de Harlingers MKV’29 VR2 in Leeuwarden. De uitslag van deze wedstrijd was bij dit schrijven nog niet bekend. MKV is koploper en heeft evenveel punten als Zeerobben maar hebben een wedstrijd minder gespeeld. De beide ploegen hebben elkaar ook nog niet ontmoet dit seizoen. Alles staat nog open voor de Robbenvrouwen. Aanstaande zaterdag komt Arum VR1 naar Harlingen. Op het Oostersportpark trappen de dames om 13.00 uur af op het Oostersportpark.

 

De wedstrijd van de meisjes van MO13-2 ging afgelopen zaterdag (weer) niet door. Daardoor hadden de meisjes vrij. Aanstaande zaterdag gaan de dames weer aan de bak. Om 11.40 uur trappen de girls af tegen Sint Anna MO13-1. We hopen dat de meiden fit zijn want ze hebben al vier weken geen wedstrijd gespeeld. De wedstrijd wordt gespeeld op het Oostersportpark. Daarna wachten er voor de meiden nog twee wedstrijden.

 

Tot slot zien we zaterdag de meiden van MO11-1 weer in actie. Ook MO11-1 moet nog twee wedstrijden spelen en beide keren is het een uitwedstrijd. De dames gaan de afgelopen weken lekker. In de laatste drie wedstrijden werden er punten verdient en de afgelopen twee wedstrijden werden zelfs vol overtuiging gewonnen door de Robjes. Komende zaterdag gaat de ploeg op bezoek bij Hardegarijp MO11-3. Deze ploeg mag zich inmiddels kampioen noemen. Om 11.15 uur zal de scheids het startsein geven voor de wedstrijd op Sportpark De Warren in Hardegarijp. Als de robben de komende wedstrijden weten te winnen kan het team nog tweede worden. Misschien te hoopvol, maar gezien de resultaten van afgelopen wedstrijden zeker niet onmogelijk.

 

Blijf ons ondertussen volgen op Facebook. Facebook.com/robbenvrouwen

 

Uitslagen afgelopen week:

Tijd

Thuis

Uit

Uitslag

9 mei, 18.45 uur

Beetgum MO17-1

Zeerobben MO17-1

4-4

13 mei, 8.45 uur

Zeerobben MO15-1

AVC MO15-1

2-0

13 mei, 8.45 uur

Zeerobben MO13-1

MKV’29 MO13-1

3-1

13 mei, 12.15 uur

Zeerobben MO17-1

Wardy MO17-1

3-1

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Drukke weekenden voor de boeg bij fc Harlingen

15-05-2017

HARLINGEN - fc Harlingen gaat zich opmaken voor nog een paar drukke weekenden.

Combinatie Smit/Houter van Vlieland eerste Midfond vlucht Quievrain

15-05-2017

HARLINGEN - Zaterdag 13 mei werd de eerste Midfond vlucht vervlogen seizoen 2017 vanaf Quievrain.

9e speelronde Waddenrobkes

15-05-2017

HARLINGEN - Het was even wennen voor de Waddenrobkes van Zeerobben afgelopen zaterdag.

Reacties

Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas BENG Evenementen BENG Evenementen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Visie Events Visie Events ForHim Menswear ForHim Menswear Plus Lunenborg Plus Lunenborg Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Hema Harlingen Hema Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad VVV Harlingen VVV Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Dio Jurien Dio Jurien Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Almamater Almamater Ons Food&Wine Ons Food&Wine Haarmode Cats Haarmode Cats Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Copini Opticiëns Copini Opticiëns Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Karsten Wonen Karsten Wonen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hubo-Faber Hubo-Faber Atelier de Groot Atelier de Groot De Lichtboei De Lichtboei Vogelaar Audio Vogelaar Audio Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Fotografie Dorus Fotografie Dorus Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis
Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis De Lichtboei De Lichtboei Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad ForHim Menswear ForHim Menswear Copini Opticiëns Copini Opticiëns HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Hema Harlingen Hema Harlingen Dio Jurien Dio Jurien Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe