Wil je varen?

Wil je varen?

Op zee of in de binnenvaart? Wij leiden op van matroos via stuurman en machinist naar schipper of zelfs kapitein op zee!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Smurfen sparen bij PLUS!

Smurfen sparen bij PLUS!

Bij PLUS LUNENBORG kun je nu sparen voor Smurfen. Spaar ze alle 24 en Smurf ze overal op!
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

De meiden van Zeerobben

24-04-2017

HARLINGEN – Slechts twee wedstrijden zijn er afgelopen zaterdag gespeeld in de damesafdeling van Zeerobben.

MO13-2 en MO19-1 speelden als enige en ook nog eens uit. Beide teams gingen op bezoek bij een club in de provincie Drenthe. MO13-2 naar Noordscheschut en MO19-1 mocht naar Meppel. De rest van de teams van de damesafdeling hadden geen wedstrijd vanwege de meivakantie.

 

Net als thuis eerder dit seizoen speelden de meisjes van Zeerobben MO13-2 gelijk tegen Noordscheschut MO13-1. Beide teams die allebei onderaan in de ranglijst staan in hun competitie zijn aardig aan elkaar gewaagt. De wedstrijd eindigde in een 3-3 gelijkspel. Thuis werd er nog met 4-4 gelijk gespeeld. De ploegen hebben evenveel punten maar Noordscheschut heeft een wedstrijd minder gespeeld en hun doelsaldo is gunstiger. Voor de Zeerobben nog een hele kluif om van de laatste plaats af te komen. Met nog maar drie wedstrijden te gaan zal er een wonder moeten gebeuren. Aanstaande zaterdag geen wedstrijd voor MO13-2. 6 mei speelt het team uit tegen ONS Boso Sneek MO13-1.

 

Zeerobben MO19-1 begon afgelopen zaterdag pas aan hun derde competitiewedstrijd van dit voorjaarsseizoen. Na het onnodig verlies twee weken geleden tegen GAVC MO19-1 gingen de dames op visite bij Alcides in Meppel. Het MO19-1 van die club is koploper en zit in een opgaande spiraal en heeft na vier wedstrijden nog geen wedstrijd verloren. Zeerobben daarentegen heeft het wat moeilijker, na een goede seizoenstart met twee keer winst op Buitenpost in de beker en de competitie gaat het wat minder met het team. Weinig gespeelde wedstrijden zal daar wel de oorzaak van zijn. In Meppel werd afgelopen zaterdag in ieder geval niet verloren door de Zeerobben. Volgens de Alcidianen waren zij zelf de betere voetballers maar konden ze niet de winst naar zich toe trekken omdat de Zeerobben gebruik maakten van hun fysieke kracht. Een 2-2 gelijkspel was het gevolg na 90 minuten speeltijd. Deze uitslag biedt voor aanstaande zaterdag mogelijkheden voor de Zeerobben. Dan ontmoeten de beide ploegen elkaar weer. Dan staat de halve finale van de KNVB Zwaluwen Jeugdbeker op het programma. Deze zou in eerste in Meppel worden gespeeld, maar is gewijzigd en wordt aanstaande zaterdag op het Oosterportpark gespeeld. Het belooft in ieder geval een kraker te worden. De beide ploegen willen graag op 10 juni naar Emmen voor de finale van de beker. De aftrap is om 12.30 uur op het Oostersportpark.

 

Op VR1 na hebben voor de rest alle ploegen van de damesafdeling aanstaande zaterdag een vrije dag. Zeerobben VR1 gaat naar Franeker waar op Sportpark Hertog van Saxenlaan om 12.15 uur de derby tegen ST SC Franeker/Tzummarum VR2 op hun wacht. Een eerdere treffen tussen beide ploegen werd met 3-0 gewonnen door de robbenvrouwen. De Zeerobben gaan vol voor de winst om voor een goeie uitgangspositie te komen voor de wedstijd van een week later tegen de koploper MKV.

 

Dat allemaal aanstaande zaterdag. Volgende week dinsdag weer een Meiden van Zeerobben waarin uitgebreid verslag wordt gedaan van de halve finale van Zeerobben MO19-1 in de beker.

 

Volg de meiden via facebook.com/robbenvrouwen.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Tiental fc Harlingen verslaat Geel Wit

24-04-2017

HARLINGEN - Bijna 70 minuten moest fc Harlingen het met tien man opnemen tegen een hardwerkend en het duel niet mijdend Geel Wit van Ameland.

Wij helpen bijen - helpt u mee?

24-04-2017

HARLINGEN - In veel landen worden de bijen met uitsterven bedreigd.

Scheepvaartbericht Port of Harlingen

24-04-2017

HARLINGEN - Franekertrekvaart te Harlingen, geen bediening Industriebrug.

Reacties

Copini Opticiëns Copini Opticiëns Ons Food&Wine Ons Food&Wine Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen VVV-TIP Harlingen VVV-TIP Harlingen Vogelaar Audio Vogelaar Audio Haarmode Cats Haarmode Cats Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Hubo-Faber Hubo-Faber Zensa Moda Zensa Moda Visie Events Visie Events Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad ForHim Menswear ForHim Menswear Dio Jurien Dio Jurien Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn IJssalon Min12 IJssalon Min12 Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Hema Harlingen Hema Harlingen Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Karsten Wonen Karsten Wonen De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus BENG Evenementen BENG Evenementen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Maatschap Fysiotherapeuten Harlingen Maatschap Fysiotherapeuten Harlingen Atelier de Groot Atelier de Groot HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Plus Lunenborg Plus Lunenborg De Lichtboei De Lichtboei Fotografie Dorus Fotografie Dorus Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt
Hubo-Faber Hubo-Faber De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" ForHim Menswear ForHim Menswear Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen