Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar sneller met de PLUS app

Spaar sneller met de PLUS app

Als je er nu gebruik van maakt ontvang je 10 extra zegels. Dat tikt aan!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Vuurwerk koop je bij Hubo Faber

Vuurwerk koop je bij Hubo Faber

Vuurwerk kopen in Harlingen! Het beste vuurwerk bij je in de buurt. Direct online vuurwerk kopen tot 29 december 23:59!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

De meiden van Zeerobben

24-04-2017

HARLINGEN – Slechts twee wedstrijden zijn er afgelopen zaterdag gespeeld in de damesafdeling van Zeerobben.

MO13-2 en MO19-1 speelden als enige en ook nog eens uit. Beide teams gingen op bezoek bij een club in de provincie Drenthe. MO13-2 naar Noordscheschut en MO19-1 mocht naar Meppel. De rest van de teams van de damesafdeling hadden geen wedstrijd vanwege de meivakantie.

 

Net als thuis eerder dit seizoen speelden de meisjes van Zeerobben MO13-2 gelijk tegen Noordscheschut MO13-1. Beide teams die allebei onderaan in de ranglijst staan in hun competitie zijn aardig aan elkaar gewaagt. De wedstrijd eindigde in een 3-3 gelijkspel. Thuis werd er nog met 4-4 gelijk gespeeld. De ploegen hebben evenveel punten maar Noordscheschut heeft een wedstrijd minder gespeeld en hun doelsaldo is gunstiger. Voor de Zeerobben nog een hele kluif om van de laatste plaats af te komen. Met nog maar drie wedstrijden te gaan zal er een wonder moeten gebeuren. Aanstaande zaterdag geen wedstrijd voor MO13-2. 6 mei speelt het team uit tegen ONS Boso Sneek MO13-1.

 

Zeerobben MO19-1 begon afgelopen zaterdag pas aan hun derde competitiewedstrijd van dit voorjaarsseizoen. Na het onnodig verlies twee weken geleden tegen GAVC MO19-1 gingen de dames op visite bij Alcides in Meppel. Het MO19-1 van die club is koploper en zit in een opgaande spiraal en heeft na vier wedstrijden nog geen wedstrijd verloren. Zeerobben daarentegen heeft het wat moeilijker, na een goede seizoenstart met twee keer winst op Buitenpost in de beker en de competitie gaat het wat minder met het team. Weinig gespeelde wedstrijden zal daar wel de oorzaak van zijn. In Meppel werd afgelopen zaterdag in ieder geval niet verloren door de Zeerobben. Volgens de Alcidianen waren zij zelf de betere voetballers maar konden ze niet de winst naar zich toe trekken omdat de Zeerobben gebruik maakten van hun fysieke kracht. Een 2-2 gelijkspel was het gevolg na 90 minuten speeltijd. Deze uitslag biedt voor aanstaande zaterdag mogelijkheden voor de Zeerobben. Dan ontmoeten de beide ploegen elkaar weer. Dan staat de halve finale van de KNVB Zwaluwen Jeugdbeker op het programma. Deze zou in eerste in Meppel worden gespeeld, maar is gewijzigd en wordt aanstaande zaterdag op het Oosterportpark gespeeld. Het belooft in ieder geval een kraker te worden. De beide ploegen willen graag op 10 juni naar Emmen voor de finale van de beker. De aftrap is om 12.30 uur op het Oostersportpark.

 

Op VR1 na hebben voor de rest alle ploegen van de damesafdeling aanstaande zaterdag een vrije dag. Zeerobben VR1 gaat naar Franeker waar op Sportpark Hertog van Saxenlaan om 12.15 uur de derby tegen ST SC Franeker/Tzummarum VR2 op hun wacht. Een eerdere treffen tussen beide ploegen werd met 3-0 gewonnen door de robbenvrouwen. De Zeerobben gaan vol voor de winst om voor een goeie uitgangspositie te komen voor de wedstijd van een week later tegen de koploper MKV.

 

Dat allemaal aanstaande zaterdag. Volgende week dinsdag weer een Meiden van Zeerobben waarin uitgebreid verslag wordt gedaan van de halve finale van Zeerobben MO19-1 in de beker.

 

Volg de meiden via facebook.com/robbenvrouwen.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Tiental fc Harlingen verslaat Geel Wit

24-04-2017

HARLINGEN - Bijna 70 minuten moest fc Harlingen het met tien man opnemen tegen een hardwerkend en het duel niet mijdend Geel Wit van Ameland.

Wij helpen bijen - helpt u mee?

24-04-2017

HARLINGEN - In veel landen worden de bijen met uitsterven bedreigd.

Scheepvaartbericht Port of Harlingen

24-04-2017

HARLINGEN - Franekertrekvaart te Harlingen, geen bediening Industriebrug.

Reacties

Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Dio Jurien Dio Jurien Atelier de Groot Atelier de Groot Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) De Lichtboei De Lichtboei Vogelaar Audio Vogelaar Audio Visie Events Visie Events Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Haarmode Cats Haarmode Cats Hema Harlingen Hema Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Hubo-Faber Hubo-Faber HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Zensa Moda Zensa Moda Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Plus Lunenborg Plus Lunenborg ForHim Menswear ForHim Menswear Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona VVV Harlingen VVV Harlingen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt BENG Evenementen BENG Evenementen Ons Food&Wine Ons Food&Wine Copini Opticiëns Copini Opticiëns Almamater Almamater Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Karsten Wonen Karsten Wonen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen
Dio Jurien Dio Jurien Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Almamater Almamater Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Ons Food&Wine Ons Food&Wine Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus