CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar ze alle 24!

Spaar ze alle 24!

Bij PLUS LUNENBORG spaar je nu voor 24 verschillende Mario Kart Koins. Alle favoriete karakters zijn te verzamelen: Mario, Princess Peach, Luigi en nog veel meer!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

De Meiden van Zeerobben

18-04-2017

HARLINGEN - Zeven wedstrijden stonden er voor zaterdag gepland voor de meiden van Zeerobben.

De Meiden van Zeerobben Zeerobben MO11-1 had geen moeite met Black Boys MO11-1. Beter voetbal resulteerde uiteindelijk in een 5-2 overwinning voor de Zeerobben meisjes. Foto: Dirk Bouma.

Uiteindelijk werden er zes gespeeld. Zeerobben MO19-1 hadden voor de derde keer tegen Buitenpost MO19-1 moeten spelen maar de dames van Buitenpost hadden daar duidelijk geen zin meer in. Op het wedstrijdformulier werd dan ook BNO ingevuld. De andere wedstrijden gingen gelukkig wel door waarvan er vier werden gewonnen en twee wedstrijden werden verloren door de Zeerobben vrouwen.

 

Om hun favoriete tijd op zaterdagochtend moesten de dames van Zeerobben MO15-1 aanvangen op het Oostersportpark. Om 8.45 uur was daar de aftrap tegen ST Minnertsga-St. Jacob MO15-1d. De wedstrijd eindigde in een minieme overwinning voor Zeerobben. Het bleef tot in de laatste minuten spannend waar Zeerobben MO15-1 uiteindelijk aan het langste eind trok. Het resulteerde in een 4-3 overwinning voor de meiden van Zeerobben MO15-1. De komende weken even geen wedstrijd voor de dames. Pas op 6 mei spelen de Robjes weer thuis tegen Frisia MO15-1. Dan pas om 14.00 uur.

 

Om 9.00 uur ging het goedlachse Zeerobben MO13-2 de strijd aan tegen de sterke pouleleider ST Tollebeek/Nagele MO13-1d in Tollebeek. De Harlingers verloren daar dik van het plaatselijke MO13-1 van Tollebeek met 12-0. Sneu voor de meiden maar blijven ondanks de dikke nederlaag lachen. De kans was ook wel heel klein om met winst naar Harlingen terug te keren. De Tollebeekse ploeg staat ongeslagen bovenaan op de ranglijst. Aankomende zaterdag staat de dames van MO13-2 weer een lange reis te wachten. Dan naar het Drentse Noordscheschut voor het duel tegen Noordscheschut MO13-1. Een eerdere wedstrijd werd gelijk gespeeld: 4-4.

 

De jongste meisjes van de damesafdeling van Zeerobben mochten het afgelopen zaterdag opnemen tegen het MO11-1 van Black Boys. Al vroeg in de wedstrijd werd het al duidelijk dat de Robbenmeisjes de sterkere waren. De dametjes gingen de rust in met een 3-1 voorsprong. Dan smaakt de limonade net even iets lekkerder. In de 2e helft waren de Robben nog altijd de sterkere ploeg. De Harlingers wisten nog twee keer te scoren. Ook de Snekers scoorden nog een doelpuntje maar dat bleek uiteindelijk niet genoeg te zijn. Zeerobben MO11-1 won de wedstrijd overtuigend met 5-2. Ook voor de meiden van MO11 even een paar weekjes geen wedstrijd. Op 6 mei gaan de meiden weer vol aan de bak in Bolsward tegen SC Bolsward MO11-3.

 

Zeerobben MO13-1 blijft maar winnen! Na zeven wedstrijden staan de dames nog steeds ongeslagen bovenaan in de competitie. Afgelopen zaterdag werd voor de tweede keer dit voorjaarsseizoen SC Joure MO13-1 verslagen. Dit keer niet zoals de eerste keer met dubbele cijfers maar een schone 0-5 overwinning in ook niet mis natuurlijk. Het gaat misschien voor ons wat gewoontjes worden dat deze dames alles blijven winnen maar voor de dames zelf is elke wedstrijd een serieuze aangelegenheid. Als de ploeg even geen wedstrijd heeft wordt er door de leiding wel iets georganiseerd zodat de meiden scherp blijven. Voor de komende weken geldt ook voor MO13-1 even geen wedstrijd. Op 6 mei staat in Bergum een wedstrijd gepland tegen SJO Bergum BCV Combinatie MO13-1.

 

Ook de senioren van de damesafdeling deden afgelopen zaterdag goede zaken. Werd er vorige week nog verloren tegen Arum VR1, afgelopen zaterdag wisten de dames er weer een doelpuntenfestijn van te maken. De tegenstander, Waterpoort Boys VR1, kreeg maar liefst 18 doelpunten te verwerken van  Zeerobben. Een makkie zeg maar voor de Robbenvrouwen. Komende zaterdag komt koploper MKV’29 VR2 op visite op het Oostersportpark. Om 12.45 zal de topper worden afgetrapt op het D-veld.

 

MO17-1 moest afgelopen zaterdag naar Leeuwarden. Op Sportpark Wiarda werden de Harlingers ontvangen door FVC MO17-1. De Harlingers hadden hier de taak om het gat tussen beide ploegen te vergroten om de derde plaats op de ranglijst zekerder te maken maar door het verlies van afgelopen zaterdag komen de Leeuwarders op een punt verschil van de Harlingers. Aan de uitslag van afgelopen zaterdag te zien ging het niet lekker in Leeuwarden. Er werd met 6-1 verloren van de Leeuwarders, terwijl de Harlingers thuis nog met 6-3 wisten te winnen van FVC MO17-1. Voor komende weken geen wedstrijd voor MO17-1. Op 6 mei spelen de dames in Ferwerd tegen Wardy MO17-1.

 

Volgende week weer een nieuwe Meiden van Zeerobben. Volg de meiden ondertussen op Facebook. Facebook.com/robbenvrouwen.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Goede vangst bij voorjaars-regiowedstrijd

18-04-2017

PARREGA - Op 15 april is de voorjaars-regiowedstrijd gevist, georganiseerd door de gezamenlijke besturen van HSV de Voorn te Harlingen, HSV Ons Genoegen te Makkum, HSV De Bears te Balk en HSV de Deinende Dobber te St. Annaparochie.

Subsidies aanvragen tot uiterlijk 1 juni 2017

18-04-2017

HARLINGEN - Met behulp van subsidies wil de gemeente haar inwoners, van jong tot oud, stimuleren om deel te nemen aan educatie-, sport- en vrijetijdsactiviteiten en ook het sociale aspect hiervan benadrukken.

6e Speelronde Waddenrobkes

18-04-2017

HARLINGEN - Afgelopen zaterdag was het alweer vroeg druk in het stadion van de Waddenrobkes op het Oostersportpark.

Reacties

Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Ons Food&Wine Ons Food&Wine Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Hubo-Faber Hubo-Faber Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Copini Opticiëns Copini Opticiëns Fotografie Dorus Fotografie Dorus Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Hema Harlingen Hema Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Vogelaar Audio Vogelaar Audio Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Atelier de Groot Atelier de Groot BENG Evenementen BENG Evenementen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Plus Lunenborg Plus Lunenborg Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Karsten Wonen Karsten Wonen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Zensa Moda Zensa Moda De Lichtboei De Lichtboei Dio Jurien Dio Jurien Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Almamater Almamater VVV Harlingen VVV Harlingen
Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Vogelaar Audio Vogelaar Audio Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Plus Lunenborg Plus Lunenborg IJssalon Min12 IJssalon Min12