Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar sneller met de PLUS app

Spaar sneller met de PLUS app

Als je er nu gebruik van maakt ontvang je 10 extra zegels. Dat tikt aan!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Vuurwerk koop je bij Hubo Faber

Vuurwerk koop je bij Hubo Faber

Vuurwerk kopen in Harlingen! Het beste vuurwerk bij je in de buurt. Direct online vuurwerk kopen tot 29 december 23:59!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

De Meiden van Zeerobben

18-04-2017

HARLINGEN - Zeven wedstrijden stonden er voor zaterdag gepland voor de meiden van Zeerobben.

De Meiden van Zeerobben Zeerobben MO11-1 had geen moeite met Black Boys MO11-1. Beter voetbal resulteerde uiteindelijk in een 5-2 overwinning voor de Zeerobben meisjes. Foto: Dirk Bouma.

Uiteindelijk werden er zes gespeeld. Zeerobben MO19-1 hadden voor de derde keer tegen Buitenpost MO19-1 moeten spelen maar de dames van Buitenpost hadden daar duidelijk geen zin meer in. Op het wedstrijdformulier werd dan ook BNO ingevuld. De andere wedstrijden gingen gelukkig wel door waarvan er vier werden gewonnen en twee wedstrijden werden verloren door de Zeerobben vrouwen.

 

Om hun favoriete tijd op zaterdagochtend moesten de dames van Zeerobben MO15-1 aanvangen op het Oostersportpark. Om 8.45 uur was daar de aftrap tegen ST Minnertsga-St. Jacob MO15-1d. De wedstrijd eindigde in een minieme overwinning voor Zeerobben. Het bleef tot in de laatste minuten spannend waar Zeerobben MO15-1 uiteindelijk aan het langste eind trok. Het resulteerde in een 4-3 overwinning voor de meiden van Zeerobben MO15-1. De komende weken even geen wedstrijd voor de dames. Pas op 6 mei spelen de Robjes weer thuis tegen Frisia MO15-1. Dan pas om 14.00 uur.

 

Om 9.00 uur ging het goedlachse Zeerobben MO13-2 de strijd aan tegen de sterke pouleleider ST Tollebeek/Nagele MO13-1d in Tollebeek. De Harlingers verloren daar dik van het plaatselijke MO13-1 van Tollebeek met 12-0. Sneu voor de meiden maar blijven ondanks de dikke nederlaag lachen. De kans was ook wel heel klein om met winst naar Harlingen terug te keren. De Tollebeekse ploeg staat ongeslagen bovenaan op de ranglijst. Aankomende zaterdag staat de dames van MO13-2 weer een lange reis te wachten. Dan naar het Drentse Noordscheschut voor het duel tegen Noordscheschut MO13-1. Een eerdere wedstrijd werd gelijk gespeeld: 4-4.

 

De jongste meisjes van de damesafdeling van Zeerobben mochten het afgelopen zaterdag opnemen tegen het MO11-1 van Black Boys. Al vroeg in de wedstrijd werd het al duidelijk dat de Robbenmeisjes de sterkere waren. De dametjes gingen de rust in met een 3-1 voorsprong. Dan smaakt de limonade net even iets lekkerder. In de 2e helft waren de Robben nog altijd de sterkere ploeg. De Harlingers wisten nog twee keer te scoren. Ook de Snekers scoorden nog een doelpuntje maar dat bleek uiteindelijk niet genoeg te zijn. Zeerobben MO11-1 won de wedstrijd overtuigend met 5-2. Ook voor de meiden van MO11 even een paar weekjes geen wedstrijd. Op 6 mei gaan de meiden weer vol aan de bak in Bolsward tegen SC Bolsward MO11-3.

 

Zeerobben MO13-1 blijft maar winnen! Na zeven wedstrijden staan de dames nog steeds ongeslagen bovenaan in de competitie. Afgelopen zaterdag werd voor de tweede keer dit voorjaarsseizoen SC Joure MO13-1 verslagen. Dit keer niet zoals de eerste keer met dubbele cijfers maar een schone 0-5 overwinning in ook niet mis natuurlijk. Het gaat misschien voor ons wat gewoontjes worden dat deze dames alles blijven winnen maar voor de dames zelf is elke wedstrijd een serieuze aangelegenheid. Als de ploeg even geen wedstrijd heeft wordt er door de leiding wel iets georganiseerd zodat de meiden scherp blijven. Voor de komende weken geldt ook voor MO13-1 even geen wedstrijd. Op 6 mei staat in Bergum een wedstrijd gepland tegen SJO Bergum BCV Combinatie MO13-1.

 

Ook de senioren van de damesafdeling deden afgelopen zaterdag goede zaken. Werd er vorige week nog verloren tegen Arum VR1, afgelopen zaterdag wisten de dames er weer een doelpuntenfestijn van te maken. De tegenstander, Waterpoort Boys VR1, kreeg maar liefst 18 doelpunten te verwerken van  Zeerobben. Een makkie zeg maar voor de Robbenvrouwen. Komende zaterdag komt koploper MKV’29 VR2 op visite op het Oostersportpark. Om 12.45 zal de topper worden afgetrapt op het D-veld.

 

MO17-1 moest afgelopen zaterdag naar Leeuwarden. Op Sportpark Wiarda werden de Harlingers ontvangen door FVC MO17-1. De Harlingers hadden hier de taak om het gat tussen beide ploegen te vergroten om de derde plaats op de ranglijst zekerder te maken maar door het verlies van afgelopen zaterdag komen de Leeuwarders op een punt verschil van de Harlingers. Aan de uitslag van afgelopen zaterdag te zien ging het niet lekker in Leeuwarden. Er werd met 6-1 verloren van de Leeuwarders, terwijl de Harlingers thuis nog met 6-3 wisten te winnen van FVC MO17-1. Voor komende weken geen wedstrijd voor MO17-1. Op 6 mei spelen de dames in Ferwerd tegen Wardy MO17-1.

 

Volgende week weer een nieuwe Meiden van Zeerobben. Volg de meiden ondertussen op Facebook. Facebook.com/robbenvrouwen.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Goede vangst bij voorjaars-regiowedstrijd

18-04-2017

PARREGA - Op 15 april is de voorjaars-regiowedstrijd gevist, georganiseerd door de gezamenlijke besturen van HSV de Voorn te Harlingen, HSV Ons Genoegen te Makkum, HSV De Bears te Balk en HSV de Deinende Dobber te St. Annaparochie.

Subsidies aanvragen tot uiterlijk 1 juni 2017

18-04-2017

HARLINGEN - Met behulp van subsidies wil de gemeente haar inwoners, van jong tot oud, stimuleren om deel te nemen aan educatie-, sport- en vrijetijdsactiviteiten en ook het sociale aspect hiervan benadrukken.

6e Speelronde Waddenrobkes

18-04-2017

HARLINGEN - Afgelopen zaterdag was het alweer vroeg druk in het stadion van de Waddenrobkes op het Oostersportpark.

Reacties

Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Plus Lunenborg Plus Lunenborg VVV Harlingen VVV Harlingen Dio Jurien Dio Jurien Copini Opticiëns Copini Opticiëns Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Hema Harlingen Hema Harlingen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Zensa Moda Zensa Moda Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Haarmode Cats Haarmode Cats Hubo-Faber Hubo-Faber Visie Events Visie Events Ons Food&Wine Ons Food&Wine IJssalon Min12 IJssalon Min12 Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn De Lichtboei De Lichtboei Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Almamater Almamater Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Karsten Wonen Karsten Wonen Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Atelier de Groot Atelier de Groot HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje ForHim Menswear ForHim Menswear Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Vogelaar Audio Vogelaar Audio Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Fotografie Dorus Fotografie Dorus
Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Atelier de Groot Atelier de Groot Visie Events Visie Events Hubo-Faber Hubo-Faber Almamater Almamater De Lichtboei De Lichtboei Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona