Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Eurootje!

Eurootje!

Bij Plus Lunenborg: meer dan 100 aanbiedingen voor maar 1 Eurootje!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

De Meiden van Zeerobben

10-04-2017

HARLINGEN – Zes wedstrijden afgelopen zaterdag. Drie thuis en drie uit.

De Meiden van Zeerobben fc Harlingen MO13-1 was geen partij voor Zeerobben MO13-1. De stadsderby eindigde in een klinkende 7-0 overwinning voor Zeerobben. Foto: Gertjan Miedema.

De drie wedstrijden die thuis op het Oostersportpark werden gespeeld verdienden punten, terwijl de uitspelende drie meidenteams van Zeerobben allemaal verloren!

 

Voor MO13-1 en MO15-1 was het zaterdagochtend vroeg uit de veren. Beide teams moesten gelukkig thuis voetballen maar 8.45 uur spelen is toch vroeg! MO13-1 speelde tegen fc Harlingen MO13-1 in een heuse stadsderby. Voor de Zeerobbenmeiden bleek de stadsgenoot geen partij. De `andere´ Harlingers werden vrij gemakkelijk met 7-0 verslagen. De robbendames staan nu na 6 wedstrijden stevig bovenaan op de ranglijst met 18 punten. Aanstaande zaterdag reizen de toppers af naar Joure voor de return tegen SC Joure MO13-1. Een eerder duel tussen beide teams eindigde in een 12-0 overwinning voor de Robben. Dat belooft wat aanstaande zaterdag! Aftrap om 12.30 uur op Sportpark de Hege Simmerdyk in Joure.

 

Zeerobben MO15 speelde ook al op het vroege uur. Thuis werd Blauw Wit ’34 MO15-1 hartelijk op het Oostersportpark ontvangen. Een wedstrijdje winnen zou wel weer eens lekker zijn voor de Zeerobbenmeiden. De afgelopen weken waren erg zuur voor de dames. Er werden achtereenvolgens vier wedstrijden verloren. Helaas hoort verliezen ook bij de sport maar leuk is het niet. Afgelopen zaterdag wisten de meisjes weer te winnen. Was het niet met een groot verschil in de eindstand maar winnen is winnen en voor het gevoel is dat wel weer eens goed. De Harlingers wisten de drie punten thuis te houden bij een eindstand van 3-2. Komende zaterdag mogen de Robben het weer proberen. En weer om 8.45 uur wordt de wedstrijd aangevangen. Blijkbaar vinden de meiden dit vroege tijdstip niet erg want de keepster van MO15-1 gaf aan dat ze dan nog wat aan de dag hebben. Daar zit wat in natuurlijk. De tegenstander aanstaande zaterdag is ST Minnertsga-St.Jacob MO15-1.

 

Zeerobben MO11-1 speelde afgelopen zaterdag tegen de koploper Hardegarijp MO11-1. Op voorhand al een wedstrijd waar van je zegt; we zien het wel! Die gedachte was al snel omgezet naar een; we gaan misschien nog wel winnen ook! Helaas bleef de eindstand 2-2 en verdiende de meisjes een mooi puntje! Een verrassende uitslag gezien de tegenstander. Hardegarijp had nog geen wedstrijd verloren. Het geeft de meiden weer volle moed voor de komende wedstrijden. Misschien weten ze er nog een paar te winnen! Wie weet kan dat aanstaande zaterdag wel. Op het Oostersportpark ontvangen de robbenmeisjes Black Boys MO11-1 uit Sneek. Aanvang 10.35 uur.

 

Vorige week woensdagavond hadden de meiden van Zeerobben MO17-1 een wedstrijd tegen S.C. Stiens MO17-1 op het Oostersportpark. Na 80 minuten spelen wisten de robben niet te scoren tegen Stiens. Stiens wist er wel twee te maken. Weer geen winst voor Zeerobben MO17-1. De ploeg staat nog wel derde in de ranglijst, maar moet wel weer gaan winnen om deze plek te behouden. SJO Oudega/HJSC/Heeg MO17-1 volgt al op drie punten verschil. MO17-1 had geen wedstrijd afgelopen zaterdag. De wedstrijd die stond gepland tegen Beetgum MO17-1 werd door de Beetgummers afgezegd. Aanstaande zaterdag gaan de meiden op visite bij FVC in Leeuwarden. Om 13.00 uur wordt er afgetrapt tegen FVC MO17-1 op Sportpark Wiarda.

 

Dan de verliezende teams van afgelopen zaterdag. De meiden van MO13-2 speelden een uitwedstrijd tegen Sint Annaparochie MO13-1. Sint Anna bleek een tikkeltje te sterk voor de Harlingers. Na twee keer 30 minuten stond er een 7-1 voor Sint Anna op het scorebord. De Zeerobben meisjes winnen niet zo veel wedstrijden maar het plezier is er niet minder om. Er is altijd wel een lach te bespeuren op de koppies van MO13-2. Aankomende zaterdag reizen de Robben af naar Tollebeek in de provincie Flevoland. Op het programma staat een wedstrijd tegen ST Tollenbeek/Nagele MO13-1. Om 9.00 uur zal er worden afgetrapt op Sportpark vv Tollebeek.

 

Het VR1 van Zeerobben zat in een winnende flow de afgelopen weken. Afgelopen zaterdag werd aan die ‘flow’ door de dames van Arum VR1 een einde aangemaakt. De Zeerobben dames verloren in Arum met 2-1 van de Arumer ploeg. Komende zaterdag gaan de dames het weer proberen. Thuis ontvangen de Robben dan het VR1 van Waterpoort Boys. Een eerdere ontmoeting tussen beide teams eindigde in een 2-16 overwinning voor de Harlingers. Dit belooft wat voor aanstaande zaterdag. Om 13.00 vindt de aftrap plaats op het Oostersportpark.

 

MO19-1 stond afgelopen zaterdag als favoriet te boek in de wedstrijd tegen GAVC MO19-1. De Grouwsterploeg had immers nog geen wedstrijd gewonnen. Van VHK en Buitenpost werd door GAVC al niet gewonnen en in de return tegen Buitenpost werd ook al eens gelijk gespeeld. Zeerobben daarentegen had al in de beker van Buitenpost gewonnen (9-4) en ook in een competitiewedstrijd waren de Harlingers de betere tegen de ploeg uit Buitenpost (2-5). Maar zaterdag liep het niet lekker voor de Harlingers. In Grouw leken de dames verre weg van de ploeg die ze anders wel zijn. Er werd dan ook roemloos met 2-1 verloren van GAVC MO19-1. Waarschijnlijk mist de ploeg wedstrijdritme. Er is al enkele weken niet gevoetbald door MO19-1 Aanstaande zaterdag staat er weer een wedstrijd tegen Buitenpost MO19-1 op het programma. Om 12.30 uur wordt er afgetrapt op het Oostersportpark.

 

Volgende week weer volop kansen voor de Meiden van Zeerobben. Volg ondertussen de meiden op facebook.com/robbenvrouwen

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Onnodig verlies fc Harlingen

10-04-2017

HARLINGEN - Door de nederlaag tegen Drachten komt er een einde aan een goede reeks van de fc Harlingen.

Op'e strún met stadscineast Jacob Roorda

10-04-2017

HARLINGEN - Roorda wandelt regelmatig door de stad met zijn camera in de aanslag en wat hem opvalt, filmt hij.

Pasen bij Expert!

10-04-2017

HARLINGEN - Maak van Pasen een feest!

Reacties

Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Almamater Almamater VVV Harlingen VVV Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Zensa Moda Zensa Moda Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona De Lichtboei De Lichtboei Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Atelier de Groot Atelier de Groot Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Fotografie Dorus Fotografie Dorus Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Ons Food&Wine Ons Food&Wine Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Vogelaar Audio Vogelaar Audio ForHim Menswear ForHim Menswear Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam IJssalon Min12 IJssalon Min12 Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad BENG Evenementen BENG Evenementen Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Hema Harlingen Hema Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Karsten Wonen Karsten Wonen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Copini Opticiëns Copini Opticiëns Hubo-Faber Hubo-Faber
Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Vogelaar Audio Vogelaar Audio Dio Jurien Dio Jurien Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Haarmode Cats Haarmode Cats Visie Events Visie Events Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Ons Food&Wine Ons Food&Wine Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt De Lichtboei De Lichtboei HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën