CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar ze alle 24!

Spaar ze alle 24!

Bij PLUS LUNENBORG spaar je nu voor 24 verschillende Mario Kart Koins. Alle favoriete karakters zijn te verzamelen: Mario, Princess Peach, Luigi en nog veel meer!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

De Meiden van Zeerobben

10-04-2017

HARLINGEN – Zes wedstrijden afgelopen zaterdag. Drie thuis en drie uit.

De Meiden van Zeerobben fc Harlingen MO13-1 was geen partij voor Zeerobben MO13-1. De stadsderby eindigde in een klinkende 7-0 overwinning voor Zeerobben. Foto: Gertjan Miedema.

De drie wedstrijden die thuis op het Oostersportpark werden gespeeld verdienden punten, terwijl de uitspelende drie meidenteams van Zeerobben allemaal verloren!

 

Voor MO13-1 en MO15-1 was het zaterdagochtend vroeg uit de veren. Beide teams moesten gelukkig thuis voetballen maar 8.45 uur spelen is toch vroeg! MO13-1 speelde tegen fc Harlingen MO13-1 in een heuse stadsderby. Voor de Zeerobbenmeiden bleek de stadsgenoot geen partij. De `andere´ Harlingers werden vrij gemakkelijk met 7-0 verslagen. De robbendames staan nu na 6 wedstrijden stevig bovenaan op de ranglijst met 18 punten. Aanstaande zaterdag reizen de toppers af naar Joure voor de return tegen SC Joure MO13-1. Een eerder duel tussen beide teams eindigde in een 12-0 overwinning voor de Robben. Dat belooft wat aanstaande zaterdag! Aftrap om 12.30 uur op Sportpark de Hege Simmerdyk in Joure.

 

Zeerobben MO15 speelde ook al op het vroege uur. Thuis werd Blauw Wit ’34 MO15-1 hartelijk op het Oostersportpark ontvangen. Een wedstrijdje winnen zou wel weer eens lekker zijn voor de Zeerobbenmeiden. De afgelopen weken waren erg zuur voor de dames. Er werden achtereenvolgens vier wedstrijden verloren. Helaas hoort verliezen ook bij de sport maar leuk is het niet. Afgelopen zaterdag wisten de meisjes weer te winnen. Was het niet met een groot verschil in de eindstand maar winnen is winnen en voor het gevoel is dat wel weer eens goed. De Harlingers wisten de drie punten thuis te houden bij een eindstand van 3-2. Komende zaterdag mogen de Robben het weer proberen. En weer om 8.45 uur wordt de wedstrijd aangevangen. Blijkbaar vinden de meiden dit vroege tijdstip niet erg want de keepster van MO15-1 gaf aan dat ze dan nog wat aan de dag hebben. Daar zit wat in natuurlijk. De tegenstander aanstaande zaterdag is ST Minnertsga-St.Jacob MO15-1.

 

Zeerobben MO11-1 speelde afgelopen zaterdag tegen de koploper Hardegarijp MO11-1. Op voorhand al een wedstrijd waar van je zegt; we zien het wel! Die gedachte was al snel omgezet naar een; we gaan misschien nog wel winnen ook! Helaas bleef de eindstand 2-2 en verdiende de meisjes een mooi puntje! Een verrassende uitslag gezien de tegenstander. Hardegarijp had nog geen wedstrijd verloren. Het geeft de meiden weer volle moed voor de komende wedstrijden. Misschien weten ze er nog een paar te winnen! Wie weet kan dat aanstaande zaterdag wel. Op het Oostersportpark ontvangen de robbenmeisjes Black Boys MO11-1 uit Sneek. Aanvang 10.35 uur.

 

Vorige week woensdagavond hadden de meiden van Zeerobben MO17-1 een wedstrijd tegen S.C. Stiens MO17-1 op het Oostersportpark. Na 80 minuten spelen wisten de robben niet te scoren tegen Stiens. Stiens wist er wel twee te maken. Weer geen winst voor Zeerobben MO17-1. De ploeg staat nog wel derde in de ranglijst, maar moet wel weer gaan winnen om deze plek te behouden. SJO Oudega/HJSC/Heeg MO17-1 volgt al op drie punten verschil. MO17-1 had geen wedstrijd afgelopen zaterdag. De wedstrijd die stond gepland tegen Beetgum MO17-1 werd door de Beetgummers afgezegd. Aanstaande zaterdag gaan de meiden op visite bij FVC in Leeuwarden. Om 13.00 uur wordt er afgetrapt tegen FVC MO17-1 op Sportpark Wiarda.

 

Dan de verliezende teams van afgelopen zaterdag. De meiden van MO13-2 speelden een uitwedstrijd tegen Sint Annaparochie MO13-1. Sint Anna bleek een tikkeltje te sterk voor de Harlingers. Na twee keer 30 minuten stond er een 7-1 voor Sint Anna op het scorebord. De Zeerobben meisjes winnen niet zo veel wedstrijden maar het plezier is er niet minder om. Er is altijd wel een lach te bespeuren op de koppies van MO13-2. Aankomende zaterdag reizen de Robben af naar Tollebeek in de provincie Flevoland. Op het programma staat een wedstrijd tegen ST Tollenbeek/Nagele MO13-1. Om 9.00 uur zal er worden afgetrapt op Sportpark vv Tollebeek.

 

Het VR1 van Zeerobben zat in een winnende flow de afgelopen weken. Afgelopen zaterdag werd aan die ‘flow’ door de dames van Arum VR1 een einde aangemaakt. De Zeerobben dames verloren in Arum met 2-1 van de Arumer ploeg. Komende zaterdag gaan de dames het weer proberen. Thuis ontvangen de Robben dan het VR1 van Waterpoort Boys. Een eerdere ontmoeting tussen beide teams eindigde in een 2-16 overwinning voor de Harlingers. Dit belooft wat voor aanstaande zaterdag. Om 13.00 vindt de aftrap plaats op het Oostersportpark.

 

MO19-1 stond afgelopen zaterdag als favoriet te boek in de wedstrijd tegen GAVC MO19-1. De Grouwsterploeg had immers nog geen wedstrijd gewonnen. Van VHK en Buitenpost werd door GAVC al niet gewonnen en in de return tegen Buitenpost werd ook al eens gelijk gespeeld. Zeerobben daarentegen had al in de beker van Buitenpost gewonnen (9-4) en ook in een competitiewedstrijd waren de Harlingers de betere tegen de ploeg uit Buitenpost (2-5). Maar zaterdag liep het niet lekker voor de Harlingers. In Grouw leken de dames verre weg van de ploeg die ze anders wel zijn. Er werd dan ook roemloos met 2-1 verloren van GAVC MO19-1. Waarschijnlijk mist de ploeg wedstrijdritme. Er is al enkele weken niet gevoetbald door MO19-1 Aanstaande zaterdag staat er weer een wedstrijd tegen Buitenpost MO19-1 op het programma. Om 12.30 uur wordt er afgetrapt op het Oostersportpark.

 

Volgende week weer volop kansen voor de Meiden van Zeerobben. Volg ondertussen de meiden op facebook.com/robbenvrouwen

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Onnodig verlies fc Harlingen

10-04-2017

HARLINGEN - Door de nederlaag tegen Drachten komt er een einde aan een goede reeks van de fc Harlingen.

Op'e strún met stadscineast Jacob Roorda

10-04-2017

HARLINGEN - Roorda wandelt regelmatig door de stad met zijn camera in de aanslag en wat hem opvalt, filmt hij.

Pasen bij Expert!

10-04-2017

HARLINGEN - Maak van Pasen een feest!

Reacties

Fotografie Dorus Fotografie Dorus Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas De Lichtboei De Lichtboei Ons Food&Wine Ons Food&Wine Almamater Almamater Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn BENG Evenementen BENG Evenementen Hema Harlingen Hema Harlingen VVV Harlingen VVV Harlingen Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen ForHim Menswear ForHim Menswear Dio Jurien Dio Jurien Plus Lunenborg Plus Lunenborg Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Atelier de Groot Atelier de Groot Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zensa Moda Zensa Moda Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Vogelaar Audio Vogelaar Audio Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Haarmode Cats Haarmode Cats Visie Events Visie Events Karsten Wonen Karsten Wonen Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt
Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje De Lichtboei De Lichtboei Haarmode Cats Haarmode Cats Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Atelier de Groot Atelier de Groot Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Vogelaar Audio Vogelaar Audio