Bezoek onze Open Dag

Bezoek onze Open Dag

Woensdag 21 maart staan de deuren open en kunt u een kijkje nemen bij 't Wad, Noorderlicht en Middelstein!
Lees verder...
CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
5 jaar Plus Lunenborg!

5 jaar Plus Lunenborg!

Plus Lunenborg organiseert daarom zaterdag 24 maart van 13.00 uur tot 17.00 uur een jubileumfeestdag voor jong en oud!
Lees verder...
Heerlijk Binnen!

Heerlijk Binnen!

Culinaire paas-editie in het Entrepotgebouw te Harlingen, met foodstands, muziek, gezelligheid en er is óók een modeshow van ondernemers uit Harlingen e.o.!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
WAD'N PARTIJ

WAD'N PARTIJ

Betrokken, transparant en kritisch op de inhoud.
Lees verder...
GroenLinks Harlingen

GroenLinks Harlingen

GroenLinks gaat de verkiezingen in met een nieuwe, verjongde kandidatenlijst. Lijsttrekker Stephanie Geurtz over haar belevenissen als nieuweling.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

De Meiden van Zeerobben

27-03-2017

HARLINGEN - Zeerobben MO19-1 naar de halve finale KNVB Zwaluwen Jeugdbeker!

De Meiden van Zeerobben Ondanks dat Zeerobben MO13-2 de beste kansen op winst hadden bleef het bij een gelijkspel tegen het Drentse Noordscheschut MO13-1. Foto: Dirk Bouma.

Zomaar werd het op vrijdagmiddag al bekend dat het MO19-1 van Zeerobben in de halve finale staat van de KNVB Zwaluwen Jeugdbeker zonder ook maar een minuut gevoetbald te hebben. De tegenstander van de volgende dag, Oerterp MO19-1, had zich uit de bekercompetitie teruggetrokken. Een verrassend cadeautje voor Zeerobben natuurlijk, al hadden ze liever gehad om deze halve finale voetballend te bereiken. Het is voor Zeerobben de tweede keer in de geschiedenis van de club dat een meidenteam zich plaatst voor een halve finale van de beker. In 2014 bereikte het toenmalige MB1 al de halve finale na winst in strafschoppen op mvv Veendam MB1. In het huidige MO19-1 spelen een 7-tal meiden die zich dat nog als de dag van gisteren kunnen herinneren. Helaas verloor het toenmalige MB1 van Drachten MB1 met 4-3 in de halve finale. Op 29 april van dit jaar zal het huidige MO19-1 de halve finale spelen tegen een van de andere halvefinalisten, Gorecht MO19-1, Alcides MO19-1 of HFC’15 MO19-1. Het is te hopen voor de dames dat ze voor die tijd in het wedstrijdritme komen want voor aanstaande zaterdag staat er wederom geen reguliere wedstrijd gepland.

 

Afgelopen zaterdag gebeurde er meer bij de Meiden van Zeerobben. Er werd namelijk wel gevoetbald door de jongere telgen van het meidenvoetbal. MO13-1 moest zich afgelopen zaterdag melden op Sportpark Nylân in Leeuwarden. Daar wachtte de topper tegen MKV’29 MO13-1. MKV had de trein van MO13-1, die al sinds het begin van de voorjaarscompetitie door dendert, moeten stoppen. Daar slaagden de Leeuwarders tot nu toe niet in. In Leeuwarden eindigde de wedstrijd in 1-3 voor de Robben. De dames staan ongeslagen met 15 punten uit 5 wedstrijden bovenaan in de lijst. Volgende week geen wedstrijd voor deze strijders. Op 8 april wacht hen de stadsderby tegen fc Harlingen MO13-1. Aftrap 8.45 uur op het Oostersportpark.

De meiden van MO15-1 gingen revanche halen in Leeuwarden na de verloren punten tegen Leovardia MO15-1 thuis. Het liep helaas helemaal anders. Na een 3-0 achterstand werd de wedstrijd gestaakt in verband met een fikse knieblessure van Ilse Riem van Zeerobben MO15-1. Ilse verstapte zich waardoor ze haar knie lelijk verdraaide. Na een bezoek aan het ziekenhuis bleek dat de Zeerob een tijdje uit de running is. Een zure dag voor de Zeerobben MO15-1. Het hele voorjaarsseizoen zit het de ploeg al niet mee. Aanstaande zaterdag speelt de ploeg weer uit. In Sexbierum zal om 12.15 uur op Sportpark De Lytse Trije de aftrap zijn tegen AVC MO15-1.

 

Het 7-tal MO13-2 van Zeerobben speelde afgelopen zaterdag op het Oostersportpark tegen Noordscheschut MO13-1. Aanvankelijk waren de Harlingers in de 1ste helft sterker dan de ploeg uit Drenthe. Maar in de 2de helft wisten de Noordscheschutters terug te komen tot een gelijkspel. De einduitslag van 4-4 verdeelde de punten over beide teams. Op Zeerobben.nl staat een fraai fotoverslag van deze wedstrijd. Aanstaande zaterdag spelen de meiden weer een thuiswedstrijd. Om 8.45 uur wordt de streekderby tegen SC Franeker MO13-2 afgetrapt.

 

De overige teams van de damesafdeling van Zeerobben hadden geen wedstrijd afgelopen zaterdag. MO171-1 ontvangt aanstaande zaterdag Oosterlittens MO17-1. In de heenwedstrijd wisten de Robbenmeiden vrij gemakkelijk te winnen met 0-6. Voor zaterdag weer zo’n mooie uitslag? We zullen het weten vanaf 10.15 op het Oostersportpark. Het senioren damesteam van Zeerobben heeft voor zaterdag aanstaande een streekderby op het programma staan. Op het Oostersportpark ontmoet het 7-tal ST SC Franeker/Tzummarum VR2. Het is voor de Zeerobben dames de tweede wedstrijd van het voorjaarsseizoen. Aftrap om 12.00. Ook de jongste telgen van de afdeling hadden geen wedstrijd zaterdag. Voor komende zaterdag staat Workum MO11-1 op het programma. Om 10.00 uur staat de aftrap gepland tegen de nummer twee van de lijst. Vier wedstrijden op het Oostersportpark voor de Meiden van Zeerobben aanstaande zaterdag. Voor elk wat wils… Komt u kijken?

 

Op de hoogte blijven van de verrichtingen van het damesvoetbal bij Zeerobben? Like ons op Facebook!

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Spaar weer voor je eigen moestuintje bij Albert Heijn Harlingen

27-03-2017

HARLINGEN - Dit jaar gaan we voor een goede oogst!

Eerste speeddate voor werkzoekenden een succes

27-03-2017

HARLINGEN - Op dinsdag 21 maart heeft het Gebiedsteam Harlingen samen met drie zorgorganisaties een speeddate voor werkzoekenden georganiseerd.

Fc Harlingen ruim langs ONB

27-03-2017

HARLINGEN - Fc Harlingen speelde afgelopen zondag een belangrijke thuiswedstrijd tegen hekkensluiter ONB.

Reacties

Vogelaar Audio Vogelaar Audio Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Plus Lunenborg Plus Lunenborg Ons Food&Wine Ons Food&Wine BENG Evenementen BENG Evenementen Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Dio Jurien Dio Jurien Almamater Almamater IJssalon Min12 IJssalon Min12 Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Hema Harlingen Hema Harlingen VVV Harlingen VVV Harlingen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Visie Events Visie Events ForHim Menswear ForHim Menswear HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Atelier de Groot Atelier de Groot Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Fotografie Dorus Fotografie Dorus Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Haarmode Cats Haarmode Cats Zensa Moda Zensa Moda
Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Atelier de Groot Atelier de Groot Haarmode Cats Haarmode Cats Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Vogelaar Audio Vogelaar Audio Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Almamater Almamater Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn De Lichtboei De Lichtboei Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Ons Food&Wine Ons Food&Wine