Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar sneller met de PLUS app

Spaar sneller met de PLUS app

Als je er nu gebruik van maakt ontvang je 10 extra zegels. Dat tikt aan!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Vuurwerk koop je bij Hubo Faber

Vuurwerk koop je bij Hubo Faber

Vuurwerk kopen in Harlingen! Het beste vuurwerk bij je in de buurt. Direct online vuurwerk kopen tot 29 december 23:59!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

De Meiden van Zeerobben

27-03-2017

HARLINGEN - Zeerobben MO19-1 naar de halve finale KNVB Zwaluwen Jeugdbeker!

De Meiden van Zeerobben Ondanks dat Zeerobben MO13-2 de beste kansen op winst hadden bleef het bij een gelijkspel tegen het Drentse Noordscheschut MO13-1. Foto: Dirk Bouma.

Zomaar werd het op vrijdagmiddag al bekend dat het MO19-1 van Zeerobben in de halve finale staat van de KNVB Zwaluwen Jeugdbeker zonder ook maar een minuut gevoetbald te hebben. De tegenstander van de volgende dag, Oerterp MO19-1, had zich uit de bekercompetitie teruggetrokken. Een verrassend cadeautje voor Zeerobben natuurlijk, al hadden ze liever gehad om deze halve finale voetballend te bereiken. Het is voor Zeerobben de tweede keer in de geschiedenis van de club dat een meidenteam zich plaatst voor een halve finale van de beker. In 2014 bereikte het toenmalige MB1 al de halve finale na winst in strafschoppen op mvv Veendam MB1. In het huidige MO19-1 spelen een 7-tal meiden die zich dat nog als de dag van gisteren kunnen herinneren. Helaas verloor het toenmalige MB1 van Drachten MB1 met 4-3 in de halve finale. Op 29 april van dit jaar zal het huidige MO19-1 de halve finale spelen tegen een van de andere halvefinalisten, Gorecht MO19-1, Alcides MO19-1 of HFC’15 MO19-1. Het is te hopen voor de dames dat ze voor die tijd in het wedstrijdritme komen want voor aanstaande zaterdag staat er wederom geen reguliere wedstrijd gepland.

 

Afgelopen zaterdag gebeurde er meer bij de Meiden van Zeerobben. Er werd namelijk wel gevoetbald door de jongere telgen van het meidenvoetbal. MO13-1 moest zich afgelopen zaterdag melden op Sportpark Nylân in Leeuwarden. Daar wachtte de topper tegen MKV’29 MO13-1. MKV had de trein van MO13-1, die al sinds het begin van de voorjaarscompetitie door dendert, moeten stoppen. Daar slaagden de Leeuwarders tot nu toe niet in. In Leeuwarden eindigde de wedstrijd in 1-3 voor de Robben. De dames staan ongeslagen met 15 punten uit 5 wedstrijden bovenaan in de lijst. Volgende week geen wedstrijd voor deze strijders. Op 8 april wacht hen de stadsderby tegen fc Harlingen MO13-1. Aftrap 8.45 uur op het Oostersportpark.

De meiden van MO15-1 gingen revanche halen in Leeuwarden na de verloren punten tegen Leovardia MO15-1 thuis. Het liep helaas helemaal anders. Na een 3-0 achterstand werd de wedstrijd gestaakt in verband met een fikse knieblessure van Ilse Riem van Zeerobben MO15-1. Ilse verstapte zich waardoor ze haar knie lelijk verdraaide. Na een bezoek aan het ziekenhuis bleek dat de Zeerob een tijdje uit de running is. Een zure dag voor de Zeerobben MO15-1. Het hele voorjaarsseizoen zit het de ploeg al niet mee. Aanstaande zaterdag speelt de ploeg weer uit. In Sexbierum zal om 12.15 uur op Sportpark De Lytse Trije de aftrap zijn tegen AVC MO15-1.

 

Het 7-tal MO13-2 van Zeerobben speelde afgelopen zaterdag op het Oostersportpark tegen Noordscheschut MO13-1. Aanvankelijk waren de Harlingers in de 1ste helft sterker dan de ploeg uit Drenthe. Maar in de 2de helft wisten de Noordscheschutters terug te komen tot een gelijkspel. De einduitslag van 4-4 verdeelde de punten over beide teams. Op Zeerobben.nl staat een fraai fotoverslag van deze wedstrijd. Aanstaande zaterdag spelen de meiden weer een thuiswedstrijd. Om 8.45 uur wordt de streekderby tegen SC Franeker MO13-2 afgetrapt.

 

De overige teams van de damesafdeling van Zeerobben hadden geen wedstrijd afgelopen zaterdag. MO171-1 ontvangt aanstaande zaterdag Oosterlittens MO17-1. In de heenwedstrijd wisten de Robbenmeiden vrij gemakkelijk te winnen met 0-6. Voor zaterdag weer zo’n mooie uitslag? We zullen het weten vanaf 10.15 op het Oostersportpark. Het senioren damesteam van Zeerobben heeft voor zaterdag aanstaande een streekderby op het programma staan. Op het Oostersportpark ontmoet het 7-tal ST SC Franeker/Tzummarum VR2. Het is voor de Zeerobben dames de tweede wedstrijd van het voorjaarsseizoen. Aftrap om 12.00. Ook de jongste telgen van de afdeling hadden geen wedstrijd zaterdag. Voor komende zaterdag staat Workum MO11-1 op het programma. Om 10.00 uur staat de aftrap gepland tegen de nummer twee van de lijst. Vier wedstrijden op het Oostersportpark voor de Meiden van Zeerobben aanstaande zaterdag. Voor elk wat wils… Komt u kijken?

 

Op de hoogte blijven van de verrichtingen van het damesvoetbal bij Zeerobben? Like ons op Facebook!

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Spaar weer voor je eigen moestuintje bij Albert Heijn Harlingen

27-03-2017

HARLINGEN - Dit jaar gaan we voor een goede oogst!

Eerste speeddate voor werkzoekenden een succes

27-03-2017

HARLINGEN - Op dinsdag 21 maart heeft het Gebiedsteam Harlingen samen met drie zorgorganisaties een speeddate voor werkzoekenden georganiseerd.

Fc Harlingen ruim langs ONB

27-03-2017

HARLINGEN - Fc Harlingen speelde afgelopen zondag een belangrijke thuiswedstrijd tegen hekkensluiter ONB.

Reacties

Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Plus Lunenborg Plus Lunenborg Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Vogelaar Audio Vogelaar Audio Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen De Lichtboei De Lichtboei Visie Events Visie Events Fotografie Dorus Fotografie Dorus Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor IJssalon Min12 IJssalon Min12 Copini Opticiëns Copini Opticiëns VVV Harlingen VVV Harlingen Dio Jurien Dio Jurien Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Atelier de Groot Atelier de Groot Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Zensa Moda Zensa Moda Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Ons Food&Wine Ons Food&Wine Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis BENG Evenementen BENG Evenementen Haarmode Cats Haarmode Cats Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Almamater Almamater Hubo-Faber Hubo-Faber ForHim Menswear ForHim Menswear Hema Harlingen Hema Harlingen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje
Haarmode Cats Haarmode Cats Atelier de Groot Atelier de Groot Fotografie Dorus Fotografie Dorus Hema Harlingen Hema Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Visie Events Visie Events De Lichtboei De Lichtboei HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje