Wil je varen?

Wil je varen?

Op zee of in de binnenvaart? Wij leiden op van matroos via stuurman en machinist naar schipper of zelfs kapitein op zee!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Smurfen sparen bij PLUS!

Smurfen sparen bij PLUS!

Bij PLUS LUNENBORG kun je nu sparen voor Smurfen. Spaar ze alle 24 en Smurf ze overal op!
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

De meiden van Zeerobben

24-10-2016

HARLINGEN - Slechts twee wedstrijden afgelopen zaterdag voor de vrouwen/meisjesafdeling van Zeerobben. VR1 speelde thuis en MO19-1 had in Menaam een wedstrijd.

De meiden van Zeerobben Inge Mulder van Zeerobben MO19-1 had nog de meeste kansen op een doelpunt, maar was de enige van de spitsen die niet wist te scoren. Foto: Dirk Bouma.

Beide teams wisten niet te winnen. Er werd slechts één punt verdient.

 

Het Vrouwen 1 van Zeerobben trof uit hun 7x7 competitie het 7-tal van Balk VR2. Op het Oostersportpark werd het duel uiteindelijk door de dames van Balk beslist. De wedstrijd was in ieder geval wel doelpuntrijk want er vielen maar liefst negen doelpunten. Helaas wisten de Balksters er net één meer te maken dan de Harlingers. Eindstand 4-5 in het voordeel van Balk VR2. Een zuur verlies voor de vrouwen van Zeerobben. Bij winst hadden de dames aansluiting kunnen vinden op de koploper ONB VR1. De komende twee weken geen wedstrijd voor de Zeerobben VR1. Pas op 12 november zal het 7-tal zich weer in het groen-wit aantreden. Tegenstander is dan Workum VR1. Aanvang dan 12.30 uur op Sportpark De Rolpeal in Workum.

 

Na twee weken geen voetbal voor de meiden van Zeerobben MO19-1 stond afgelopen zaterdag SJO Dronrijp Foarút Combinatie MO19-1 op het programma. Deze ploeg wist vorige week nog verrassend gelijk te spelen tegen de koploper GAVC uit Grou. Voor Zeerobben dus de taak om deze pot te winnen om in ieder geval aansluiting in de competitie te houden op de Grouwsters. Maar ook in dit duel tegen de Harlingers wisten de meiden van DFC een gelijkspel te behalen. Misschien wel onnodig gezien het falen van Zeerobben om de kansen die ze hadden op DFC te benutten. Uit de vele kansen, waar veelvuldig een één op één situatie met de keeper uit voortkwam, lukte het de Zeerobben niet om de meiden van DFC MO19-1 van de mat te spelen. Steeds als de Harlingers op voorsprong kwamen wist de combinatie van Dronrijp en Foarút de stand wel weer gelijk te trekken. Het duel eindigde dan ook in een 3-3. Volgende week stond de return tegen DFC MO19-1 gepland, maar deze zal op een latere data gespeeld worden vanwege een aantal afwezigen bij Zeerobben MO19-1.

 

MO17-1, MO15 en MO13 1&2 hadden afgelopen zaterdag geen wedstrijd. MO17-1 speelt komende woensdagavond de laatste wedstrijd in haar bekerpoule tegen Hardegarijp MO17-1. De aftrap is op het Oostersportpark om 19.00 uur op het hoofdveld. Voor aanstaande zaterdag staan de volgende wedstrijden gepland: Zeerobben MO15-1 tegen Mulier MO15-1 om 8.45 uur op het Oostersportpark, Zeerobben MO13-2 speelt uit tegen SDS MO13-1 om 10.55 uur op Sportpark Skoalleseize in Easterein en tot slot spelen de meisjes van Zeerobben MO13-1 thuis tegen Minnertsga MO13-1, aftrap 11.45 uur.

 

Blijf ondertussen op de hoogte van al het vrouwen- en meisjesvoetbalnieuws van Zeerobben via www.zeerobbenvrouwen.nl

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Wat een feest

24-10-2016

HARLINGEN - Na maanden van plannen en vergaderen was het afgelopen zaterdag eindelijk zover het eerste Eikeltjesfeest.

Samen sterk

24-10-2016

HARLINGEN - Nog 1 nachtje slapen… en dan barst de sponsorloop los!

Nieuws over huisnummers

24-10-2016

HARLINGEN - In het kader van de Basisregistratie adressen en Gebouwen (BAG) is de gemeente verplicht aan alle verblijfsobjecten, zoals woningen, bedrijfspanden, units of garages, adressen toe te kennen.

Reacties

Atelier de GrootAtelier de Groot Albert Heijn HarlingenAlbert Heijn Harlingen Dio JurienDio Jurien Zensa ModaZensa Moda Harlinger Ondernemersvereniging (HOV)Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Kamsma SchoenenKamsma Schoenen Vogelaar AudioVogelaar Audio Harlinger PoffertjeskraamHarlinger Poffertjeskraam Karsten WonenKarsten Wonen Anna Casparii Hotel Café RestaurantAnna Casparii Hotel Café Restaurant AlmamaterAlmamater Hotel Café Restaurant "Zeezicht"Hotel Café Restaurant "Zeezicht" VVV-TIP HarlingenVVV-TIP Harlingen Copini OpticiënsCopini Opticiëns IJssalon Min12IJssalon Min12 Harry Greve Gitaar- en BasgitaarlessenHarry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Expert HogerhuisExpert Hogerhuis Hema HarlingenHema Harlingen BENG EvenementenBENG Evenementen Faber Lederwaren en BijouterieënFaber Lederwaren en Bijouterieën Ons Food&WineOns Food&Wine ForHim MenswearForHim Menswear Eetcafé NooitgedagtEetcafé Nooitgedagt Zeilcharter BoreasZeilcharter Boreas Strandpaviljoen 't ZiltStrandpaviljoen 't Zilt Salon & Parfumerie RonaSalon & Parfumerie Rona Wereldwinkel HarlingenWereldwinkel Harlingen Haarmode CatsHaarmode Cats Jumbo Olaf HermusJumbo Olaf Hermus Visie EventsVisie Events Plus LunenborgPlus Lunenborg HoMMM!nga's Fijne WinkeltjeHoMMM!nga's Fijne Winkeltje De Jager Accountancy B.V.De Jager Accountancy B.V. Hubo-FaberHubo-Faber De LichtboeiDe Lichtboei Eetcafé De Lachende KoeEetcafé De Lachende Koe Joachim de Ruijter FotografieJoachim de Ruijter Fotografie Zwembad Het Derde HaadZwembad Het Derde Haad
Harlinger Ondernemersvereniging (HOV)Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger PoffertjeskraamHarlinger Poffertjeskraam Copini OpticiënsCopini Opticiëns Faber Lederwaren en BijouterieënFaber Lederwaren en Bijouterieën ForHim MenswearForHim Menswear Harry Greve Gitaar- en BasgitaarlessenHarry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Brasserie de JasmijnBrasserie de Jasmijn De Jager Accountancy B.V.De Jager Accountancy B.V. Karsten WonenKarsten Wonen Zwembad Het Derde HaadZwembad Het Derde Haad Zeilcharter BoreasZeilcharter Boreas BENG EvenementenBENG Evenementen