CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar ze alle 24!

Spaar ze alle 24!

Bij PLUS LUNENBORG spaar je nu voor 24 verschillende Mario Kart Koins. Alle favoriete karakters zijn te verzamelen: Mario, Princess Peach, Luigi en nog veel meer!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

De Meiden van Zeerobben

30-10-2017

HARLINGEN – Na een weekend met bijna geen voetbal vanwege de herfstvakantie, was het afgelopen zaterdag weer vol aan de bak.

De Meiden van Zeerobben Inge Mulder is voor Zeerobben MO19-1 van onschatbare waarde. Tegen RVC MO19-1 maakte ze een hattrick uit de meest onmogelijke posities. Maar dat blijkt al jaren een specialiteit te zijn van de linkervleugelspeler. Foto: Dirk Bouma.

Hoewel er in principe zes wedstrijden stonden gepland werden er maar vier gespeeld afgelopen zaterdag. Het MO15-2 en VR1 van Zeerobben hebben niet gespeeld en deze wedstrijden verplaatst naar een andere datum. MO11-1, MO13-1, MO15-1 en MO19-1 speelden wel. Van deze wedstrijden werden er twee gewonnen en twee verloren.

 

MO15-1 moest zaterdag al vroeg uit de veren. Al om kwart voor negen stond er een wedstrijd tegen de Leeuwarder Zwaluwen MO15-1 op het programma. Een voordeel van deze vroege wedstrijd was dat het een thuiswedstrijd betrof. Zeerobben moest deze keer maar weer eens winnen want de vorige wedstrijd tegen koploper S.C. Stiens MO15-1 werd nog met 4-0 verloren. Vol aan de bak dus voor de robben. Beiden ploegen waren gezien de eindstand zeer aan elkaar gewaagd. De uiteindelijke uitslag was een nipte 4-3 overwinning voor de Zeerobben meiden. Overwinningen zijn mooi maar zo’n bevochten overwinning is vaak mooier dan winnen met grote verschillen in de eindstand. MO15-1 van Zeerobben doet lekker mee in de middenmoot van deze competitie nadat ze gepromoveerd zijn van de 2e naar de 1e klasse. De dames staan nu zesde en het seizoen is nog lang.

 

Ook voor MO13-1 was het vroeg uit de veren, want voor deze dames stond een wedstrijd gepland om kwart voor negen. Enig nadeel voor hen was dat ze wel een uitwedstrijd hadden en net iets eerder aanwezig moesten zijn. De meiden hadden zaterdag een wedstrijd in Sint Annaparochie. We zullen misschien nooit weten of het vroege tijdstip invloed heeft gehad op de uitslag van deze wedstrijd. Sint Annaparochie MO13-1 wist namelijk gezien de uitslag vrij gemakkelijk te winnen van de Zeerobben meisjes. De drie punten bleven in Sint Anne na een uitslag van maar liefst 10-1 voor de meiden uit Sint Anne. Weer een verlies voor de dames die ondertussen hekkensluiter zijn in de voor hen (te)zware competitie. Nog maar even volhouden tot de winterstop meiden.

 

Ook MO11-1 heeft het zwaar te verduren dit seizoen, van de vijf gespeelde wedstrijden werd er niet één gewonnen. Alle tot nu toe gespeelde wedstrijden werden verloren met redelijke grote cijfers in de eindstanden en dat is zuur. Vooral als je ziet dat de meisjes gewoon blijven lachen….. en misschien is dat ook het beste medicijn om te overleven in deze competitie. Zaterdag werd er in Bolsward gespeeld tegen SC Bolsward MO11-1. Na 50 minuten spelen hebben de Harlingers 12 doelpunten moeten incasseren. Een doelpuntje voor zat er dit keer niet in. Nog vijf wedstrijden staan er op het programma voor de winsterstop, misschien zit er nog een klein succesje in. Fingers crossed voor deze toppers!

 

Tot slot MO19-1 van Zeerobben. Deze ploeg verrast ons elke week weer. Na een moeilijke start van het seizoen met twee dramawedstrijden in de beker en een aantal afgelaste wedstrijden in de competitiestart, hebben deze oudste junioren tot nu toe alle drie competitiewedstrijden gewonnen. Na een flitsende thuisoverwinning op Urk MO19-1 met 11-1 en de 1-4 overwinning vorige week in Heerenveen tegen de H’ Veense Boys MO19-1 wisten de dames ook de uitwedstrijd van afgelopen zaterdag tegen SJO RVC MO19-1 te winnen met 1-4. De robben staan nu met 9 punten uit drie wedstrijd gedeeld bovenaan met ST FC Meppel/Alcides MO19-1 uit Meppel. Alleen heeft de ploeg uit Meppel een beter doelsaldo.  De zin “resultaten uit het verleden bieden geen garanties voor de toekomst” gaat bij Zeerobben MO19-1 niet meer op. Met deze resultaten is de ploeg geen “underdog” meer, maar kan er gewoon worden gevoetbald worden om het (najaars)kampioenschap.

 

Voor aanstaande zaterdag staan er weer zes wedstrijden op het programma. Woensdag a.s. begint de week al met een wedstrijd voor Zeerobben MO15-2. Hieronder een overzicht van de komende wedstrijden deze week van de Meiden van Zeerobben.

 

1 nov, 18.45 uur

Zeerobben MO15-2

Mulier MO15-1

4 nov, 09.00 uur

SJO Dronrijp Foarút MO15-2

Zeerobben MO15-1

4 nov, 10.00 uur

Zeerobben MO13-1

Nicator MO13-1

4 nov, 10.00 uur

Workum MO11-1

Zeerobben MO11-1

4 nov, 11.15 uur

Be Quick Dokkum MO15-2

Zeerobben MO15-1

4 nov, 12.15 uur

Zeerobben MO19-1

Heerenveense Boys MO19-1

4 nov, 12.15 uur

MKV’29 VR2

Zeerobben VR1

 

Volg ondertussen de Meiden van Zeerobben op Facebook: facebook.com/robbenvrouwen

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Praat met de Raad in Midlum

30-10-2017

MIDLUM - Aan alle inwoners en ondernemers van Midlum!

ForHim Menswear viert feest!

30-10-2017

HARLINGEN - ForHim Menswear viert dat het alweer één jaar geleden is dat zij zijn verhuisd naar hun prachtige nieuwe locatie op de Voorstaat 29 in Harlingen!

Scheepvaartbericht Port of Harlingen

30-10-2017

HARLINGEN - Bolswardervaart te Harlingen, stremming Trambrug.

Reacties

Atelier de Groot Atelier de Groot IJssalon Min12 IJssalon Min12 Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Zensa Moda Zensa Moda Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Vogelaar Audio Vogelaar Audio Ons Food&Wine Ons Food&Wine Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Karsten Wonen Karsten Wonen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Fotografie Dorus Fotografie Dorus Dio Jurien Dio Jurien De Lichtboei De Lichtboei ForHim Menswear ForHim Menswear Haarmode Cats Haarmode Cats BENG Evenementen BENG Evenementen VVV Harlingen VVV Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Almamater Almamater Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Visie Events Visie Events Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Hema Harlingen Hema Harlingen
Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE BENG Evenementen BENG Evenementen Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Plus Lunenborg Plus Lunenborg Hubo-Faber Hubo-Faber ForHim Menswear ForHim Menswear IJssalon Min12 IJssalon Min12 Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Visie Events Visie Events Copini Opticiëns Copini Opticiëns HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe