Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Eurootje!

Eurootje!

Bij Plus Lunenborg: meer dan 100 aanbiedingen voor maar 1 Eurootje!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

De meiden van Zeerobben

16-10-2016

HARLINGEN - Drie wedstrijden stonden er afgelopen zaterdag op het programma.

De meiden van Zeerobben Een officiële eindstand bij de wedstrijd SC Franeker MO13-1 – Zeerobben MO13-1 is er niet. De wedstrijd werd voortijdig, bij een stand van 4-3, gestaakt door wanordelijkheden. Foto: A. de Vicq de Cumptich.

VR1, MO15-1 en MO13-1 hadden dit weekend allemaal een uitwedstrijd, de andere drie teams van de vrouwen/meisjesafdeling hadden een ‘day off’. Nou ja, day off, MO19-1 had nog wel een kleine verplichting.

 

Het Vrouwen 1 van Zeerobben moest uit naar Arum om daar haar wedstrijd te voetballen tegen het Vrouwen 1 van vv Arum. In deze, zeg maar ‘streekderby’, was Zeerobben de beste in dit 7x7 duel. Na 60 minuten spelen stonden de Harlingers met 2-5 voor op de Arumer vrouwen. Volgende week spelen de dames thuis op het Oostersportpark. Om 13.00 uur zullen de Robbenvrouwen de strijd aangaan tegen het VR2 van vv Balk.

 

De meiden van MO19-1 zouden afgelopen zaterdag een wedstrijd hebben in Heerenveen. Deze kon helaas niet doorgaan door te veel afwezigen door ziekte en dergelijke. Maar dat nam niet weg dat de dames toch nog een verplichting hadden. Er moest namelijk nog een fotootje (en vlogje, te zien op Youtube.com/ZeerobbenvrouwenNL) gemaakt worden met de nieuwe shirtsponsor van MO19-1. De sponsor kwam naar het Oostersportpark met een vrachtwagencombinatie inclusief boomstam.

 

Aanstaande zaterdag gaat de ploeg uit naar Menaam. Daar wacht het MO19-1 van SJO Dronrijp Foarút Combinatie. Blijkbaar toch een ploeg om rekening mee te houden, want het lukte hen wel om een punt tegen het MO19-1 van GAVC binnen te halen. Op Sportpark Schatzenburg zal om 14.30 uur de aftrap zijn.

 

Geen wedstrijd voor MO17-1 afgelopen zaterdag. Pas op woensdagavond volgt een laatste wedstrijd in de poulefase van de Zwaluwen Jeugdbeker. Op het Oostersportpark treft Zeerobben dan Hardegarijp MO17-1. De aftrap zal om 19.00 uur plaats vinden. Aanstaande zaterdag oefent de ploeg tegen MO15-1 van Zeerobben. Aftrap 9.00 uur op het Oostersportpark.

 

MO15-1 lijkt zo’n beetje op koers te gaan raken voor het kampioenschap. Misschien een beetje te vroeg om daar over te beginnen, maar de ploeg is als enige in haar competitie ongeslagen. Het staat weliswaar met het zelfde aantal punten als St. Anna en AVC bovenaan in de competitie, maar heeft in theorie de beste papieren. Zeerobben heeft een wedstrijd minder gespeeld dan eerder genoemden. De wedstrijd van afgelopen zaterdag was volgens de coach één uit een boekje. Keurig voetbal met mooie uitgekiende aanvallen over meerdere schijven over het gehele  veld. En dat ondanks het wisselen van meerdere speelsters tegelijk. De ploeg maakte in deze wedstrijd tegen de hekkensluiter Leovardia MO15-2 11 doelpunten. Ook het tegendoelpunt werd door de Zeerobben gemaakt. Al met al een sportieve wedstrijd, ondanks de grote nederlaag voor Leovardia bleven de Leeuwarders sportief. Een voorbeeld voor vele andere ploegen. Volgende week oefent MO15-1 tegen clubgenoot MO17-1. Aftrap 9.00 uur op het Oostersportpark.

 

En dan MO13-1. Die moesten na het gelijkspel afgelopen woensdag tegen St. Anna MO13-1 (5-5) winnen van het MO13-1 van SC Franeker. Het liep net even anders voor de Harlingers. Afgelopen woensdagavond werd op het Oostersportpark tegen St. Anna MO13-1 een wedstrijd ingehaald die vorige week  zaterdag gespeeld had moeten worden. Na een puike 1ste helft waarin de robbenmeisjes met een comfortabele 4-1 de rust in gingen was het in de 2de helft de gasten die het spel gingen beheersen. In het verloop van de 2de helft kwamen de meisjes van St. Anna steeds dichterbij de Zeerobben. Door collectief falen van de Harlingers kwam St. Anna zelfs tot gelijke hoogte met de Zeerobben. Uiteindelijk stond er aan het einde van de wedstrijd 5-5 op het scorebord. Voor Zeerobben had dit de wedstrijd moeten worden waarin zij, met een gelijke stand, die wedstrijd tegen Franeker hadden kunnen spelen. Met twee punten minder reisden de Harlingers afgelopen zaterdag af naar 7 km oostwaarts. Daar wachtte de wedstrijd tegen koploper SC Franeker MO13-1. Beide ploegen leken tegen elkaar opgewassen gezien het score verloop. Of was er toch iets anders aan de hand? Dit omdat de wedstrijd bij een stand van 4-3 in het voordeel van Franeker gestaakt werd. De reden van het staken van de wedstrijd was nog niet bekend. De wedstrijd zal waarschijnlijk op een andere datum uit- of overgespeeld moeten worden. Wordt vervolgt dus. Aanstaande zaterdag heeft de ploeg geen wedstrijd. De week erop spelen ze thuis tegen Minnertsga MO13-1.

 

Voor MO13-2 was er afgelopen zaterdag geen wedstrijd. Dat zal aanstaande zaterdag ook het geval zijn. Pas op de 29ste van deze maand komt de ploeg weer in actie. Tegenstander zal dan zijn SDS MO13-1.

 

Aanstaande zaterdag maar twee officiële wedstrijden en één oefenwedstrijd voor de dames/meidenafdeling. Voor twee daarvan bent u van harte welkom vanaf 9.00 uur. Kijk voor uitslagen, standen, verslagen en meer informatie op www.zeerobbenvrouwen.nl 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Kieftenburg Boomsma BV shirtsponsor MO19-1

16-10-2016

HARLINGEN - Met trots poseren de meiden van Zeerobben MO19-1 in hun nieuwe shirts die gesponsord zijn door Aannemingsbedrijf Kieftenburg Boomsma BV uit Pingjum.

Zeerobben laat winst in Lemmer liggen

16-10-2016

HARLINGEN - In de voorbeschouwing was het al aangegeven.

Joël zoekt sponsors voor sportprothese

16-10-2016

HARLINGEN - Joël zoekt sponsors voor sportprothese - Uitzending op Omrop Fryslan as woensdag 19 oktober.

Reacties

Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Haarmode Cats Haarmode Cats Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hubo-Faber Hubo-Faber De Lichtboei De Lichtboei Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Fotografie Dorus Fotografie Dorus ForHim Menswear ForHim Menswear Hema Harlingen Hema Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus VVV Harlingen VVV Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 BENG Evenementen BENG Evenementen Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Almamater Almamater Copini Opticiëns Copini Opticiëns Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. Dio Jurien Dio Jurien Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Zensa Moda Zensa Moda Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Ons Food&Wine Ons Food&Wine Karsten Wonen Karsten Wonen Vogelaar Audio Vogelaar Audio Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Plus Lunenborg Plus Lunenborg
Hema Harlingen Hema Harlingen Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Almamater Almamater Karsten Wonen Karsten Wonen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Haarmode Cats Haarmode Cats Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Ons Food&Wine Ons Food&Wine Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad