HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Open Dagen RSG Simon Vestdijk

Open Dagen RSG Simon Vestdijk

Harlingen – 7 februari 2018 Franeker – 8 februari 2018
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
Spaar sneller met de PLUS app

Spaar sneller met de PLUS app

Als je er nu gebruik van maakt ontvang je 10 extra zegels. Dat tikt aan!
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

De Bouwvereniging lanceert nieuwe website voor woningzoekenden

24-11-2017

HARLINGEN - Wie op zoek is naar een nieuwe huurwoning van De Bouwvereniging in Harlingen regelt dit straks helemaal zelf via www.woningzoekende.debouwvereniging.nl.

Vanaf 12 december kunnen woningzoekenden op elk moment van de dag – waar dan ook – inloggen en kijken naar de actuele stand van zaken. En meteen reageren natuurlijk. Of het nu gaat om het reageren op het nieuwste aanbod, het actualiseren van de eigen persoonsgegevens, enzovoort.

 

Voor de officiële ingebruikname ontvangen alle woningzoekenden die bij De Bouwvereniging staan ingeschreven een brief of e-mail met hun gebruikersnaam. Ook krijgen ze de speciale brochure die over de nieuwe website en bijkomende veranderingen is samengesteld. Daarin wordt onder meer uitleg geven over het inschrijven, actualiseren van persoonsgegevens, het nieuwe aanbod en hoe belangstellenden moeten reageren op woningen.  

 

Zelf regie

Met de invoering van deze nieuwe website krijgen woningzoekenden zelf de regie in handen. Ze kunnen wanneer ze dat willen informatie opzoeken en zijn niet meer gebonden aan de openingstijden van De Bouwvereniging. Ook staat nieuw aanbod direct op de site en niet meer eens per 14 dagen in de krant. Daarmee wordt het traject van het vrij komen van een woning tot publicatie en toewijzing enorm verkort. Na het eerste bericht ontvangen de ingeschreven woningzoekenden een tweede brief of e-mail met hun voorlopige wachtwoord. Daarmee kunnen ze op de nieuwe site inloggen en hun inschrijving meteen activeren.

 

Wie zich voor het eerst inschrijft betaalt eenmalig 15 euro. Daarna kan de inschrijving jaarlijks worden verlengd voor 10 euro. Uiteraard worden bestaande woningzoekenden met behoud van inschrijftijd kosteloos overgeschreven. Zij ontvangen het eerste inschrijvingsjaar gratis. Tegenover de inschrijfkosten staat dat de verplichte administratiekosten van 25 euro bij toewijzing van een woning vervallen.

 

Vanaf januari plaatst De Bouwvereniging de eerste woningen op de nieuwe website. Zo krijgen woningzoekenden tijd om hun inschrijving te activeren. Woningzoekenden worden geadviseerd om uiterlijk binnen 2 maanden hun inschrijving te activeren en hun persoonsgegevens in en aan te vullen. Woningzoekenden die niet zelf – of in hun naaste omgeving – over een computer beschikken, kunnen in de hal van De Bouwvereniging terecht. Daar wordt namelijk speciaal voor dit doel een computer geplaatst.

 

Woningzoekenden die voor de kerstdagen nog geen post of mail van De Bouwvereniging hebben ontvangen, worden opgeroepen contact op te nemen. Via mail kan dit op het adres: klantadviseurs@debouwvereniging.nl.

 

Onderstaande link werkt na 12 december 2017.

Algemeen

Meer nieuws

Begeleid één van de trainees

24-11-2017

HARLINGEN - In de zomer van 2018 is Harlingen onderdeel van The Tall Ships Races.

50e Editie Sint Nicolaas Sprookje Harlingen: “Wakker worden Roosje”!

24-11-2017

HARLINGEN - Op 30 november en 1 en 2 december wordt in Trebol in Harlingen voor de 50e keer het Sint Nicolaas Sprookje opgevoerd.

Reacties

Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Karsten Wonen Karsten Wonen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Vogelaar Audio Vogelaar Audio Hubo-Faber Hubo-Faber Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Zensa Moda Zensa Moda Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Hema Harlingen Hema Harlingen Dio Jurien Dio Jurien BENG Evenementen BENG Evenementen ForHim Menswear ForHim Menswear Haarmode Cats Haarmode Cats IJssalon Min12 IJssalon Min12 Fotografie Dorus Fotografie Dorus Visie Events Visie Events Almamater Almamater Plus Lunenborg Plus Lunenborg VVV Harlingen VVV Harlingen De Lichtboei De Lichtboei Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Atelier de Groot Atelier de Groot Ons Food&Wine Ons Food&Wine Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje
Karsten Wonen Karsten Wonen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Visie Events Visie Events De Lichtboei De Lichtboei Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Ons Food&Wine Ons Food&Wine Hubo-Faber Hubo-Faber Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad