CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar ze alle 24!

Spaar ze alle 24!

Bij PLUS LUNENBORG spaar je nu voor 24 verschillende Mario Kart Koins. Alle favoriete karakters zijn te verzamelen: Mario, Princess Peach, Luigi en nog veel meer!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

De Boer en de Groot start aanleg Froonacker Arena

17-05-2017

HARLINGEN - In slaap gesust worden door de euforie van het kampioenschap is er voor Zeerobben niet bij.

De Boer en de Groot start aanleg Froonacker Arena Afgelopen dinsdag werd gestart met het plaatsen van de meerpalen door de Boer & de Groot civiele werken B.V. Foto: Frans Bode.

Integendeel, de titel geeft extra adrenaline bij het oppakken van de plannen die er toch al lagen. Zoals bijvoorbeeld de aanleg van de Froonacker Arena ter plaatse van het huidige D-veld. Afgelopen dinsdag startte De Boer & de Groot, lid van de Businessclub van Zeerobben, met de werkzaamheden die er toe moeten leiden dat de jongste jeugd van Zeerobben zich volgend seizoen zal wanen in een heuse Arena als zij hun sport beoefenen.


Assurantiekantoor Froonacker is met ingang van het seizoen 2017-2018 hoofdjeugdsponsor van Zeerobben en geeft daarmee een boost aan de opleidingsfaciliteiten voor de jeugd op het Oostersportpark. Dat uit zich onder andere in de aankleding van het veld waar de Waddenrobkes en veel pupillenwedstrijden Onder 8 en Onder 9 zullen worden gespeeld. Ook de andere ondersteuner van de jeugdopleiding van Zeerobben, de Businessclub, zal rond deze Arena volop zichtbaar zijn.

In lijn met de aankleding en styling van het terras bij het clubhuis en de entree bij het hoofdveld, zal de Froonacker Arena ook een hoofdingang krijgen op basis van Meerpalen, waarmee Zeerobben het karakter van de zee en haven terug laat komen in haar accommodatie.
Dit alles kan gerealiseerd worden door de ondersteuning door De Boer & de Groot. Zij plaatsten deze week de Meerpalen en gaven daarmee het startsein voor de verdere aankleding.

 

De officiële opening is voorzien voor vrijdag 9 juni als in de Froonacker Arena een spectaculaire opening van het Familieweekend plaats zal vinden. Daarover later meer.

Bedrijfsleven Sport & Recreatie

Meer nieuws

Water ZomerExpo 2017 bij Galerie de Vis

17-05-2017

HARLINGEN - Sinds 2011 is ZomerExpo de grootste kunsttentoonstelling in een Nederlands museum via open inschrijving en anonieme keuze.

Zeerobben JO13-1 in limousine

17-05-2017

HARLINGEN - Zeerobben JO13-1 komt uit in de 1e klasse en speelde afgelopen zaterdag haar laatste uitwedstrijd van dit seizoen.

Jeugdjournaal Zeerobben

17-05-2017

HARLINGEN – Zaterdag is het met 16 thuiswedstrijden voor de jeugdafdeling en de laatste speeldag voor de Waddenrobkes nog 1 keer volle bak op het Oostersportpark.

Reacties

Atelier de Groot Atelier de Groot Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Almamater Almamater Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Karsten Wonen Karsten Wonen Vogelaar Audio Vogelaar Audio Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Hubo-Faber Hubo-Faber IJssalon Min12 IJssalon Min12 Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Hema Harlingen Hema Harlingen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Zensa Moda Zensa Moda Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Visie Events Visie Events Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Fotografie Dorus Fotografie Dorus Haarmode Cats Haarmode Cats Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn VVV Harlingen VVV Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen ForHim Menswear ForHim Menswear De Lichtboei De Lichtboei Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Dio Jurien Dio Jurien Plus Lunenborg Plus Lunenborg BENG Evenementen BENG Evenementen Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Copini Opticiëns Copini Opticiëns
Zensa Moda Zensa Moda IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Ons Food&Wine Ons Food&Wine ForHim Menswear ForHim Menswear Copini Opticiëns Copini Opticiëns Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen BENG Evenementen BENG Evenementen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Vogelaar Audio Vogelaar Audio Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën De Lichtboei De Lichtboei