Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Eurootje!

Eurootje!

Bij Plus Lunenborg: meer dan 100 aanbiedingen voor maar 1 Eurootje!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

De Boer en de Groot start aanleg Froonacker Arena

17-05-2017

HARLINGEN - In slaap gesust worden door de euforie van het kampioenschap is er voor Zeerobben niet bij.

De Boer en de Groot start aanleg Froonacker Arena Afgelopen dinsdag werd gestart met het plaatsen van de meerpalen door de Boer & de Groot civiele werken B.V. Foto: Frans Bode.

Integendeel, de titel geeft extra adrenaline bij het oppakken van de plannen die er toch al lagen. Zoals bijvoorbeeld de aanleg van de Froonacker Arena ter plaatse van het huidige D-veld. Afgelopen dinsdag startte De Boer & de Groot, lid van de Businessclub van Zeerobben, met de werkzaamheden die er toe moeten leiden dat de jongste jeugd van Zeerobben zich volgend seizoen zal wanen in een heuse Arena als zij hun sport beoefenen.


Assurantiekantoor Froonacker is met ingang van het seizoen 2017-2018 hoofdjeugdsponsor van Zeerobben en geeft daarmee een boost aan de opleidingsfaciliteiten voor de jeugd op het Oostersportpark. Dat uit zich onder andere in de aankleding van het veld waar de Waddenrobkes en veel pupillenwedstrijden Onder 8 en Onder 9 zullen worden gespeeld. Ook de andere ondersteuner van de jeugdopleiding van Zeerobben, de Businessclub, zal rond deze Arena volop zichtbaar zijn.

In lijn met de aankleding en styling van het terras bij het clubhuis en de entree bij het hoofdveld, zal de Froonacker Arena ook een hoofdingang krijgen op basis van Meerpalen, waarmee Zeerobben het karakter van de zee en haven terug laat komen in haar accommodatie.
Dit alles kan gerealiseerd worden door de ondersteuning door De Boer & de Groot. Zij plaatsten deze week de Meerpalen en gaven daarmee het startsein voor de verdere aankleding.

 

De officiële opening is voorzien voor vrijdag 9 juni als in de Froonacker Arena een spectaculaire opening van het Familieweekend plaats zal vinden. Daarover later meer.

Bedrijfsleven Sport & Recreatie

Meer nieuws

Water ZomerExpo 2017 bij Galerie de Vis

17-05-2017

HARLINGEN - Sinds 2011 is ZomerExpo de grootste kunsttentoonstelling in een Nederlands museum via open inschrijving en anonieme keuze.

Zeerobben JO13-1 in limousine

17-05-2017

HARLINGEN - Zeerobben JO13-1 komt uit in de 1e klasse en speelde afgelopen zaterdag haar laatste uitwedstrijd van dit seizoen.

Jeugdjournaal Zeerobben

17-05-2017

HARLINGEN – Zaterdag is het met 16 thuiswedstrijden voor de jeugdafdeling en de laatste speeldag voor de Waddenrobkes nog 1 keer volle bak op het Oostersportpark.

Reacties

Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Ons Food&Wine Ons Food&Wine De Lichtboei De Lichtboei Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Zensa Moda Zensa Moda Atelier de Groot Atelier de Groot Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Hubo-Faber Hubo-Faber Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Copini Opticiëns Copini Opticiëns Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën VVV Harlingen VVV Harlingen ForHim Menswear ForHim Menswear Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Vogelaar Audio Vogelaar Audio Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Dio Jurien Dio Jurien Fotografie Dorus Fotografie Dorus Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Karsten Wonen Karsten Wonen Haarmode Cats Haarmode Cats Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Almamater Almamater Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Visie Events Visie Events De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. Hema Harlingen Hema Harlingen
IJssalon Min12 IJssalon Min12 Copini Opticiëns Copini Opticiëns VVV Harlingen VVV Harlingen Atelier de Groot Atelier de Groot BENG Evenementen BENG Evenementen Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Dio Jurien Dio Jurien Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Vogelaar Audio Vogelaar Audio Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hema Harlingen Hema Harlingen