Open Dagen RSG Simon Vestdijk

Open Dagen RSG Simon Vestdijk

Harlingen – 7 februari 2018 Franeker – 8 februari 2018
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar sneller met de PLUS app

Spaar sneller met de PLUS app

Als je er nu gebruik van maakt ontvang je 10 extra zegels. Dat tikt aan!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 10 november wegens winterstop gesloten. Groepen kunnen op verzoek een rondleiding boeken. Rond 1 april 2018 gaan we weer open.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Dames 1 ongeslagen zaalkampioen

07-02-2017

HARLINGEN - Afgelopen zondag werd er in De Trije in Franeker gehockeyd en voor de dames 1 van Harlingen waren dit de kampioenswedstrijden.

Het programma begon al vroeg en de zenuwen waren voelbaar. Om 10 uur ’s ochtends speelden de dames 1 tegen Daring. Tegen dit team werd eerder dit seizoen 2-0 winst geboekt, maar het was een sterke tegenstander die niet onderschat mocht worden. De dames begonnen erg sterk aan de wedstrijd en er was ook al aardig wat publiek op de tribune die de dames kwamen aanmoedigen. Dit gaf extra energie en de voorhoede speelde erg goed samen en maakten samen mooie combinaties. Ook de verdediging stond als een huis en de tegenstanders kwamen er niet doorheen. De spanning was aanwezig bij beide partijen en het werd hierdoor een rumoerige wedstrijd. De tegenstanders waren te fanatiek en begonnen slordig te hockeyen. Ook werden er nog kaarten uitgedeeld voor de tegenpartij en moesten er twee dames het spel voor 5 minuten verlaten. In voordeel voor de Harlinger dames werd het slim uitgespeeld en eindigde de wedstrijd met 7-0 winst. Een stapje dichter bij het kampioenschap!

 

 De tweede wedstrijd werd om 14:10 uur gespeeld tegen Emmen en de tribune van De Trije was tot de nok toe vol! Wat een fantastisch gezicht! Het was extra spannend voor de dames van Harlingen, omdat ze moesten hockeyen tegen een ander team dan ze gewend waren van Emmen. Dit was namelijk een sterker team en het kampioenschap hing dus echt van deze wedstrijd af. De dames begonnen zoals voorgaande wedstrijden goed en gefocust aan de wedstrijd. De zenuwen waren onder controle en al snel werd een strafcorner benut door de dames van Harlingen. Het stond 1-0. De verdediging werd constant onder druk gezet en hierdoor was het moeilijk om de voorhoede te bereiken. Toch lukte het de voorhoede met mooi en snel samenspel om ook Emmen goed onder druk te zetten en hier een strafcorner uit te halen. Ook deze werd benut en het werd 2-0. Er werd nog sterk gehockeyd en uiteindelijk klonk het eindsignaal. De dames 1 van Harlingen is ongeslagen zaalkampioen en ze vlogen elkaar als team in de armen. Er werd nog een goed feestje gehouden met het publiek en de dames willen daarom ook speciaal het publiek bedanken voor hun steun en aanmoedigingen! Het was een prachtig zaalseizoen.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Druk wielerweekend voor Wielervereniging WCT Ouwe Seun

07-02-2017

HARLINGEN - Afgelopen zaterdag en zondag was het een druk weekend voor de leden van de Harlinger Wielervereniging WCT Ouwe Seun.

Positie raad bij gemeentelijke samenwerking verdient versterking

07-02-2017

HARLINGEN - De Rekenkamercommissie van de gemeente Harlingen heeft onderzoek gedaan naar de rol van de raad bij samenwerkingsverbanden waaraan Harlingen deelneemt, aan de hand van de Gemeenschappelijke Regeling van de Dienst Sociale Zaken en Werkgelegenheid (GR).

Valentijn kassabon aktie bij Salon en Parfumerie Rona!

07-02-2017

HARLINGEN - Wil je samen een heerlijk ontbijt in je eigen bed...?

Reacties

Atelier de Groot Atelier de Groot Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe ForHim Menswear ForHim Menswear BENG Evenementen BENG Evenementen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Zensa Moda Zensa Moda Plus Lunenborg Plus Lunenborg VVV Harlingen VVV Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Visie Events Visie Events Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën De Lichtboei De Lichtboei Copini Opticiëns Copini Opticiëns HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Dio Jurien Dio Jurien Vogelaar Audio Vogelaar Audio Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Hubo-Faber Hubo-Faber IJssalon Min12 IJssalon Min12 Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Haarmode Cats Haarmode Cats Hema Harlingen Hema Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Ons Food&Wine Ons Food&Wine Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Almamater Almamater Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Fotografie Dorus Fotografie Dorus Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Karsten Wonen Karsten Wonen
Zensa Moda Zensa Moda Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus De Lichtboei De Lichtboei Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Vogelaar Audio Vogelaar Audio Karsten Wonen Karsten Wonen BENG Evenementen BENG Evenementen Dio Jurien Dio Jurien Hema Harlingen Hema Harlingen Almamater Almamater