CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar ze alle 24!

Spaar ze alle 24!

Bij PLUS LUNENBORG spaar je nu voor 24 verschillende Mario Kart Koins. Alle favoriete karakters zijn te verzamelen: Mario, Princess Peach, Luigi en nog veel meer!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Dames 1 laat weer zien wat ze kunnen

03-10-2017

HARLINGEN - Op de gezellige en productieve Super Sunday voor Stichting Semmy stond voor Dames 1 de spannende wedstrijd tegen Emmen op het programma.

In de voorbespreking wees coach Maarten Salverda de meiden erop dat ook Emmen een nieuw team heeft ten opzichte van vorig seizoen. Ook wees hij het team op hun struikelblokken en hoe ze deze konden verminderen. Dit namen de meiden dan ook mee in de wedstrijd. Echter was de uitvoering in de eerste helft nog wat slordig. De pit ontbrak bij Harlingen en beide teams waren erg aan elkaar gewaagd. Harlingen kreeg onder andere een aantal strafcorners tegen die keepster Mirela Rodenburg goed uit het doel wist te houden. Toch ontstond er vlak voor rust nog een mooie counter combinatie tussen Jenna Burkels en Joyce Heida, die resulteerde in een voorsprong voor Harlingen: 1-0 in de rust. Dit zorgde samen met de motiverende maar strenge speech van de coach voor een omslag in de wedstrijd.
 

Harlingen ging feller en beter hockeyen. Jente Bijlsma bood zich goed aan op het middenveld en kon de voorhoede vaak bereiken. Dames 1 werd steeds gevaarlijker en zo ontstond ook de 2-0. Ook Lotte Scheenstra was op dreef en wist via de linkerkant vele ballen naar voren te brengen. De meiden vervolgden de wedstrijd als een strijdend team, die het advies van de coach goed opvolgden. Hierdoor werden nog drie doelpunten gescoord, waardoor Emmen kansloos werd. Met de eindstand van 5-0 droeg Dames 1 bij aan de mooie opbrengst van de hockeyclub voor Stichting Semmy.

 

Volgende week wordt ook de pit en strijd verwacht van Dames 1 in de thuiswedstrijd tegen Hardenberg om 12.45 uur.

 

Jongens B1 laat verbetering zien

Afgelopen zaterdag speelden jongens B1 tegen de koploper van de voorcompetitie, Lemmer. Na een pittige wedstrijd eindigde deze met 2-6. Dat is een top prestatie voor de Harlinger jongens aangezien ze een paar weken geleden nog 16-0 verloren van dezelfde jongens, die vorig jaar nog hoofdklasse speelden. Ze lieten zich niet intimideren en bleven er vol voor gaan. Door strak op de man te dekken, veel over te passen en mooie reddingen van de keeper, wisten de jongens de schade te beperken. Al met al een prima wedstrijd.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

HMHC haalt veel geld op voor stichting Semmy met leuke Super Sunday

03-10-2017

HARLINGEN - Afgelopen zondag was het Super Sunday op de Harlinger hockeyvereniging.

Fotoclub Focus foto van de maand september

03-10-2017

HARLINGEN - Het onderwerp van de maand september van fotoclub Focus was "KAPOT".

Schietbeproevingen Breezanddijk van 9 oktober tot en met 12 oktober 2017

03-10-2017

HARLINGEN - Vanaf 9 tot en met 12 oktober 2017 zijn er schietbeproevingen.

Reacties

Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Hema Harlingen Hema Harlingen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Ons Food&Wine Ons Food&Wine Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen VVV Harlingen VVV Harlingen Almamater Almamater Dio Jurien Dio Jurien Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Atelier de Groot Atelier de Groot IJssalon Min12 IJssalon Min12 Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen ForHim Menswear ForHim Menswear Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Haarmode Cats Haarmode Cats Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Vogelaar Audio Vogelaar Audio Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Karsten Wonen Karsten Wonen Visie Events Visie Events Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn De Lichtboei De Lichtboei Zensa Moda Zensa Moda Plus Lunenborg Plus Lunenborg Fotografie Dorus Fotografie Dorus Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis BENG Evenementen BENG Evenementen
Visie Events Visie Events Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Fotografie Dorus Fotografie Dorus Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Zensa Moda Zensa Moda Vogelaar Audio Vogelaar Audio Plus Lunenborg Plus Lunenborg Karsten Wonen Karsten Wonen Copini Opticiëns Copini Opticiëns ForHim Menswear ForHim Menswear Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt