CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar ze alle 24!

Spaar ze alle 24!

Bij PLUS LUNENBORG spaar je nu voor 24 verschillende Mario Kart Koins. Alle favoriete karakters zijn te verzamelen: Mario, Princess Peach, Luigi en nog veel meer!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

D&G airco service squash competitie

16-11-2017

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen week gespeelde wedstrijd.

Erik Menks - Simon Bambach

Het ging gelijk volle bak en we zagen dan ook mooie strakke rally’s waar in beiden goed wisten te scoren. Het was dan ook lang onduidelijk wie de eerste game zou pakken. Het was Simon die de eerste game na vele spannende momenten op zijn naam kon schrijven met 11-9. In de tweede game was het Simon die de druk goed wist op te bouwen en Erik niet in zijn spel liet komen. En dan heb je het voordeel aan je kant en pak je de punten Simon won de game met 11-6. In de derde game was het duidelijk Erik die goed in zijn spel en de game langzaam maar zeker naar zich toe wist te trekken. Erik won de game met 11-6. In de vierde game waren ze helemaal aan elkaar gewaagd en dan komt het beste spel naar boven. Er werd vooral gescoord met schitterende boost technieken. Maar ook nu was het weer Erik die de game kon pakken. Hij won met 11-9. En dan staat het weer gelijk en is het erop of eronder. Beiden zagen de winst wel zitten en gingen daar dan ook voor. De hele trucen werd dan ook open getrokken en dan zie je veel variatie en gaat er ook wel eens wat mis. Na vele spannende rally’s was het toch Erik die de game pakte met 11-7 en in sets met 3-2 en dat zijn toch de mooiste wedstrijden waarin het gelijk opgaat en ook zomaar anders kan lopen.

 

Joost Poutsma – Martin v.d. Ploeg

Joost en Martin hadden zich optimaal voorbereid dus daar kon het niet aan liggen. Joost begon direct met een super service waar Martin niet goed raad mee wist. En dan pak je de punten en wat Martin ook probeerde hij kreeg in de eerste game geen grip op het spel. Joost pakte de game met 11-2.In de tweede game kon ook Martin zijn spel weer beter spelen, maar ook nu was het weer Joost die de game pakte met 11-6. En ook in de laatste game maakte Joost goed gebruik van een steeds afwisselende service en pakte hij ook nu weer de punten. Joost won met 11-2 en in sets met 3-0 maar er had zeker meer in kunnen zitten voor Martin als hij de service van Joost beter had kunnen pareren.

 

Michel v.d. Ploeg - Sjors Wierstra

Michel had Sjors zijn spel al even geobserveerd en wist al wel dat hij zeer scherp zou moeten spelen. In de eerste game hield hij het spel dan ook goed in de hand en won met 11-5. In de tweede game nam Sjors het dirigeren over en kwam al snel op een voorsprong ven 4-0 en maakte Michel flink wat fouten. Maar ook nu wist Michel de ballen weer beter weg te leggen en werd het toch nog een mooi gelijk opgaande game waarin beiden goed wisten te scoren. Michel wist de game net winnend af te sluiten met 11-9. In de derde game bleef Michel het voordeel aan zijn kant houden en wat Sjors ook probeerde hij kon niet genoeg druk opbouwen en dan pak je niet de winst. Ook de laatste game was weer voor Michel met 11-5 en won in sets met 3-0 maar ook zeker voor Sjors een mooie partij met mooie kansen.

 

Michel v.d. Ploeg – Martijn Middel

Het werd een game met direct lange rally’s die op het scherpst van de snede werden beslist. Michel maakte geen fouten en won de game met 11-5. In de tweede game ging het helemaal gelijk op en zagen we weer het spel van Michel met zijn fraaie lob ballen volledig tot zijn recht komen. Maar ook Martijn zijn spel zit vol met deze variatie en dan zie je een mooi en spectaculair squash spel. Maar ook nu wist Michel de game net te pakken met 11-9. In de derde game werd het spel helemaal fraai om te zien en werden alle variaties in de strijd gegooid. Het was lang onduidelijk wie deze game zou pakken en de rally’s werden alsmaar langer voor er gescoord werd. Na vele spannende momenten was het nu Martijn die de game wist te pakken met 14-12. En dan nog een game pakken en het staat weer gelijk. Maar Michel wist direct het voordeel weer aan zijn kant te krijgen en speelde zeer scherp en dan maakt je tegenstander vaak de fouten. Michel won de game met 11-4 en in sets met 3-1 maar ook zeker van Martijn gaan we nog mooie partijen zien.

 

Martijn Middel – Leon Bambach

In de eerste game ging het mooi gelijk op en wisten beiden goed te scoren en dan heb je mogelijkheden om te winnen. Het was Martijn die de eerste game op zijn naam kon zetten met 11-7. In de tweede game wist Martijn de druk wat op te voeren en maakte Leon veel fouten en dan pak je de game 11-4. En ook in de laatste game bleef Martijn zijn spel scherp spelen en dan heb je het voordeel aan je kant. Ook deze game was weer voor Martijn met 11-3 en won in sets met 3-0 maar ook zeker voor Leon wel kansen als hij wat rustiger blijft spelen. En natuurlijk op dinsdag avond nog harder trainen dan komen de resultaten vanzelf.

 

Sjors Wierstra – Leon Bambach

Leon moest vanavond flink aan de bak want hij moest nog een partij inhalen en ook voor Sjors was het tweede partij deze avond. Ze wisten allebei goed te scoren en kon je lekker in je spel. Het was Sjors die de eerste game kon pakken met 11-5. Ook in de tweede game lagen er genoeg kansen, maar ook nu wist Sjors een klein voordeel aan zijn kant te houden en won met 11-6. Leon bleef wel gaan voor iedere bal en dat is ook Sjors zijn inzet en dan pak je altijd meer punten dan je denkt. Na vele spannende momenten was het weer Sjors die de game pakte met 11-6 en in sets met 3-0.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

De Week tegen Kindermishandeling, van 20 tot en met 26 november 2017

16-11-2017

HARLINGEN - In Nederland groeien ruim 118.00 kinderen op in onveilige gezinssituaties.

Fc Harlingen 1 ontvangt koploper

16-11-2017

HARLINGEN - Een weekend vol bekervoetbal betekende voor de mannen van fc Harlingen 1 een weekend rust en dus had men alle tijd om zich voor te bereiden op de thuiswedstrijd voor komende zondag.

Jeugdjournaal Zeerobben

16-11-2017

HARLINGEN - We zijn alweer halverwege de maand november.

Reacties

Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Dio Jurien Dio Jurien Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Fotografie Dorus Fotografie Dorus Atelier de Groot Atelier de Groot Copini Opticiëns Copini Opticiëns Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Almamater Almamater Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas VVV Harlingen VVV Harlingen De Lichtboei De Lichtboei Ons Food&Wine Ons Food&Wine Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" BENG Evenementen BENG Evenementen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt ForHim Menswear ForHim Menswear Vogelaar Audio Vogelaar Audio Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Karsten Wonen Karsten Wonen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Hubo-Faber Hubo-Faber Zensa Moda Zensa Moda Plus Lunenborg Plus Lunenborg Hema Harlingen Hema Harlingen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe
Fotografie Dorus Fotografie Dorus Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje ForHim Menswear ForHim Menswear Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Hubo-Faber Hubo-Faber Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Haarmode Cats Haarmode Cats Ons Food&Wine Ons Food&Wine