CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar ze alle 24!

Spaar ze alle 24!

Bij PLUS LUNENBORG spaar je nu voor 24 verschillende Mario Kart Koins. Alle favoriete karakters zijn te verzamelen: Mario, Princess Peach, Luigi en nog veel meer!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Caspar de Robles PLUS Lunenborg toernooi geslaagd

27-08-2017

HARLINGEN - Zaterdag vond de tweede editie van het Caspar de Robles PLUS Lunenborg toernooi plaats onder bijna ideale weersomstandigheden.

Voeg daarbij het aansprekende deelnemersveld, een elitekorps aan talentvolle scheidsrechters, de vlekkeloze organisatie en een grote groep enthousiaste vrijwilligers en het zal duidelijk zijn dat dit evenement niet kon mislukken. En dat gebeurde dan ook niet. In tegendeel, Zeerobben kon trots zijn op de organisatie van dit prachtige oefentoernooi, getuige ook de vele complimenten van de deelnemers die de club en de organisatiecommissie na afloop ten deel vielen.

En het toernooi kreeg ook een aansprekende winnaar. Het door oud-Zeerobben trainer geleide Flevo Boys uit Emmeloord ging er met de hoofdprijs vandoor. Nipt, dat wel, want de finale tegen Drachtster Boys eindige in 0-0. Flevo Boys nam de strafschoppen beter en mocht zich daarom tot winnaar laten kronen.
Daar was heel veel voetbal aan vooraf gegaan. Alle ploegen speelden 3 poulewedstrijden en daarna nog een finalewedstrijd. Voor sommigen was het een uitputtingsslag, maar ploegen die al wat verder in de voorbereiding zaten en met een brede selectie naar Harlingen gekomen waren konden daar dan weer van profiteren. Helaas behoorde gastheer Zeerobben tot de eerste categorie. Het ontbreken van een vijftal basisspelers en het tijdens het toernooi door lichte blessures ook nog eens afhaken van Pieter Westra en Higor da Silva, maakte dat Zeerobben geen potten kon breken tegen deze sterke tegenstanders. In de poule werd met 1-0 verloren van zondag hoofdklasser Hollandia uit Hoorn, met 3-0 van komend competitietegenstander Drachtster Boys en met 4-0 van het erg sterk acterende WHC uit Wezep. In de wedstrijd om de plaatsen 7 en 8 werd gelijk gespeeld tegen BCV Bergum, waarna Zeerobben de strafschoppenserie nog wel won, dankzij 2 gestopte strafschoppen door keeper Theo Nota.
Poulewinnaar werd dus Drachtster Boys dat gelijk speelde tegen WHC, dat echter op haar beurt niet won van Hollandia zoals de Drachtsters wel deden.

 

Eindstand poule 1:

1. Drachtster Boys
2. WHC
3. Hollandia
4. Zeerobben

In de andere poule was het tot de laatste wedstrijd spannend. Flevo Boys had de langste adem, al hadden ze in de laatste wedstrijd moeite met BCV: 2-1 winst. Twee andere komende competitietegenstanders van Zeerobben, Olde Veste en ON Groningen streden om de tweede plek, nipt beslecht in het voordeel van Olde Veste.

 

Eindstand poule 2:

1. Flevo Boys
2. Olde Veste
3. ON Groningen
4. BCV

De wedstrijd om de derde plaats werd een verdiende prooi voor WHC en het verloop van de finale is reeds vermeld. De hoofdprijs ging mee in de bus naar Emmeloord.

Nog net voordat de eerste regendruppeltjes van de dag vielen konden de prijzen worden uitgereikt door drie sponsoren. Michel van der Ploeg van Van der Ploeg Schilderwerken mocht een prijs uitreiken aan de beste speler van het toernooi, aangewezen door een commissie van deskundigen. De eer was weggelegd voor Saïd Hassan van Drachtster Boys. Er waren 2 topscoorders ex aequo geëindigd en dus kregen zij beide een prijs uitgereikt door Rob van der Kooi van het gelijknamige schildersbedrijf. De gelukkigen waren Arnoud Post van Flevo Boys en Jelle Post van WHC.

Natuurlijk was Maurice Lunenborg van de PLUS aan de Kimswerderweg uitgenodigd om als hoofdsponsor van het toernooi de prijzen aan de winnende ploegen uit de reiken. Derde dus WHC uit Wezep, tweede Drachtster Boys en de winnaar Flevo Boys. Naast de geldprijzen waren er voor de winnaars ook fraaie in 3D uitgevoerde replica’s van De Stienen Man.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Zeerobben presenteert presentatiegids 17-18

27-08-2017

HARLINGEN - Er was de redactie en het productieteam veel aan gelegen om de presentatiegids van Zeerobben voor het seizoen 2017-2018 op tijd klaar te hebben voor het Caspar de Robles toernooi.

Lions Franeker-Harlingen bakken friet voor het goede doel!

27-08-2017

HARLINGEN - Tijdens het Dokfestival op woensdag 30 augustus aan de Willemshaven, met optredens van Jan Smit, Douwe Bob en Nickelzson, bakken de Lions Franeker-Harlingen van 19.30 tot 24.00 uur friet voor het goede doel.

Patrick Smit geeft spectaculaire Trial Mountainbike show!

27-08-2017

HARLINGEN - Nederlands Kampioen Mountainbike Trial geeft shows bij de Zomermarkt op de donderdag van de Visserijdagen Harlingen!

Reacties

Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Atelier de Groot Atelier de Groot Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Copini Opticiëns Copini Opticiëns Visie Events Visie Events Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie ForHim Menswear ForHim Menswear Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën VVV Harlingen VVV Harlingen De Lichtboei De Lichtboei Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Hubo-Faber Hubo-Faber Haarmode Cats Haarmode Cats Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Fotografie Dorus Fotografie Dorus Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zensa Moda Zensa Moda Karsten Wonen Karsten Wonen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Dio Jurien Dio Jurien Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Vogelaar Audio Vogelaar Audio IJssalon Min12 IJssalon Min12 Almamater Almamater Ons Food&Wine Ons Food&Wine
Dio Jurien Dio Jurien Haarmode Cats Haarmode Cats Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Almamater Almamater Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Fotografie Dorus Fotografie Dorus Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Hubo-Faber Hubo-Faber