Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar sneller met de PLUS app

Spaar sneller met de PLUS app

Als je er nu gebruik van maakt ontvang je 10 extra zegels. Dat tikt aan!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 10 november wegens winterstop gesloten. Groepen kunnen op verzoek een rondleiding boeken. Rond 1 april 2018 gaan we weer open.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Caspar de Robles PLUS Lunenborg toernooi geslaagd

27-08-2017

HARLINGEN - Zaterdag vond de tweede editie van het Caspar de Robles PLUS Lunenborg toernooi plaats onder bijna ideale weersomstandigheden.

Voeg daarbij het aansprekende deelnemersveld, een elitekorps aan talentvolle scheidsrechters, de vlekkeloze organisatie en een grote groep enthousiaste vrijwilligers en het zal duidelijk zijn dat dit evenement niet kon mislukken. En dat gebeurde dan ook niet. In tegendeel, Zeerobben kon trots zijn op de organisatie van dit prachtige oefentoernooi, getuige ook de vele complimenten van de deelnemers die de club en de organisatiecommissie na afloop ten deel vielen.

En het toernooi kreeg ook een aansprekende winnaar. Het door oud-Zeerobben trainer geleide Flevo Boys uit Emmeloord ging er met de hoofdprijs vandoor. Nipt, dat wel, want de finale tegen Drachtster Boys eindige in 0-0. Flevo Boys nam de strafschoppen beter en mocht zich daarom tot winnaar laten kronen.
Daar was heel veel voetbal aan vooraf gegaan. Alle ploegen speelden 3 poulewedstrijden en daarna nog een finalewedstrijd. Voor sommigen was het een uitputtingsslag, maar ploegen die al wat verder in de voorbereiding zaten en met een brede selectie naar Harlingen gekomen waren konden daar dan weer van profiteren. Helaas behoorde gastheer Zeerobben tot de eerste categorie. Het ontbreken van een vijftal basisspelers en het tijdens het toernooi door lichte blessures ook nog eens afhaken van Pieter Westra en Higor da Silva, maakte dat Zeerobben geen potten kon breken tegen deze sterke tegenstanders. In de poule werd met 1-0 verloren van zondag hoofdklasser Hollandia uit Hoorn, met 3-0 van komend competitietegenstander Drachtster Boys en met 4-0 van het erg sterk acterende WHC uit Wezep. In de wedstrijd om de plaatsen 7 en 8 werd gelijk gespeeld tegen BCV Bergum, waarna Zeerobben de strafschoppenserie nog wel won, dankzij 2 gestopte strafschoppen door keeper Theo Nota.
Poulewinnaar werd dus Drachtster Boys dat gelijk speelde tegen WHC, dat echter op haar beurt niet won van Hollandia zoals de Drachtsters wel deden.

 

Eindstand poule 1:

1. Drachtster Boys
2. WHC
3. Hollandia
4. Zeerobben

In de andere poule was het tot de laatste wedstrijd spannend. Flevo Boys had de langste adem, al hadden ze in de laatste wedstrijd moeite met BCV: 2-1 winst. Twee andere komende competitietegenstanders van Zeerobben, Olde Veste en ON Groningen streden om de tweede plek, nipt beslecht in het voordeel van Olde Veste.

 

Eindstand poule 2:

1. Flevo Boys
2. Olde Veste
3. ON Groningen
4. BCV

De wedstrijd om de derde plaats werd een verdiende prooi voor WHC en het verloop van de finale is reeds vermeld. De hoofdprijs ging mee in de bus naar Emmeloord.

Nog net voordat de eerste regendruppeltjes van de dag vielen konden de prijzen worden uitgereikt door drie sponsoren. Michel van der Ploeg van Van der Ploeg Schilderwerken mocht een prijs uitreiken aan de beste speler van het toernooi, aangewezen door een commissie van deskundigen. De eer was weggelegd voor Saïd Hassan van Drachtster Boys. Er waren 2 topscoorders ex aequo geëindigd en dus kregen zij beide een prijs uitgereikt door Rob van der Kooi van het gelijknamige schildersbedrijf. De gelukkigen waren Arnoud Post van Flevo Boys en Jelle Post van WHC.

Natuurlijk was Maurice Lunenborg van de PLUS aan de Kimswerderweg uitgenodigd om als hoofdsponsor van het toernooi de prijzen aan de winnende ploegen uit de reiken. Derde dus WHC uit Wezep, tweede Drachtster Boys en de winnaar Flevo Boys. Naast de geldprijzen waren er voor de winnaars ook fraaie in 3D uitgevoerde replica’s van De Stienen Man.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Zeerobben presenteert presentatiegids 17-18

27-08-2017

HARLINGEN - Er was de redactie en het productieteam veel aan gelegen om de presentatiegids van Zeerobben voor het seizoen 2017-2018 op tijd klaar te hebben voor het Caspar de Robles toernooi.

Lions Franeker-Harlingen bakken friet voor het goede doel!

27-08-2017

HARLINGEN - Tijdens het Dokfestival op woensdag 30 augustus aan de Willemshaven, met optredens van Jan Smit, Douwe Bob en Nickelzson, bakken de Lions Franeker-Harlingen van 19.30 tot 24.00 uur friet voor het goede doel.

Patrick Smit geeft spectaculaire Trial Mountainbike show!

27-08-2017

HARLINGEN - Nederlands Kampioen Mountainbike Trial geeft shows bij de Zomermarkt op de donderdag van de Visserijdagen Harlingen!

Reacties

Vogelaar Audio Vogelaar Audio Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën IJssalon Min12 IJssalon Min12 Karsten Wonen Karsten Wonen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zensa Moda Zensa Moda BENG Evenementen BENG Evenementen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" De Lichtboei De Lichtboei Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Hubo-Faber Hubo-Faber Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Visie Events Visie Events Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Dio Jurien Dio Jurien HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Haarmode Cats Haarmode Cats Fotografie Dorus Fotografie Dorus Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Hema Harlingen Hema Harlingen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Ons Food&Wine Ons Food&Wine Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Plus Lunenborg Plus Lunenborg Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam VVV Harlingen VVV Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Atelier de Groot Atelier de Groot Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Almamater Almamater
Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Hema Harlingen Hema Harlingen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Ons Food&Wine Ons Food&Wine Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Vogelaar Audio Vogelaar Audio Plus Lunenborg Plus Lunenborg Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje