Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Eurootje!

Eurootje!

Bij Plus Lunenborg: meer dan 100 aanbiedingen voor maar 1 Eurootje!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Casco Montage / VVH mag nog flink aan de bak

18-09-2017

HARLINGEN - Afgelopen weekend mocht het vlaggenschip van Volleybal Vereniging Harlingen eindelijk ‘voor het echie’ het veld in.

In eigen Waddenhal kwamen Set-Up IJsselmuiden, EVV Elburg en CSV Zwolle langs voor de eerste ronde van de Nationale Beker.

 

De nieuwe trainer/coach Richard Kumbangsila kon deze dag beschikken over z’n volledige tienkoppige selectie en liet deze kans niet onbenut om veelvuldig te wisselen in posities en opstellingen. Dat er nog veel werk te verzetten is voor wat betreft vastigheid en het reduceren van fouten bleek naarmate de dag vorderde.

 

In de eerste wedstrijd van de dag tegen Set Up bleek VVH vooral passend en serverend de mindere. Set-Up, dat afgelopen jaar gepromoveerd is naar de tweede divisie, speelde fris en onbevangen. Aanvallend was het niet slecht wat de Harlingers lieten zien, maar op eigen serve werd te weinig druk gezet, waardoor Set Up kon doen wat het wou. De 0-2 nederlaag was daarom meer dan terecht.

 

Na het verlies in de eerste wedstrijd waren de verwachtingen in wedstrijd twee tegen 1ste divisionist EVV ook een stuk gematigder en dit bleek al snel terecht te zijn. De foutenlast aan Harlinger zijde was hoger dan bij de bezoekers en ook serverend-passend was VVH de mindere. Ondanks enkele oplevingen, was het EVV die een strakke 0-2 overwinning wist te pakken.

 

De laatste “best-of-three” wedstrijd van de dag was tegen de mannen van CSV Zwolle. Tegen deze ploeg heeft VVH al vele prachtige wedstrijden gespeeld, waardoor de beide teams elkaar erg goed kennen. Dit bleek ook wel aan het spel. De rally’s duurden langer dan in voorgaande partijen en teams hadden hun serveplan en blokkering goed staan. CSV wist de eerste set te pakken, maar in de tweede doorgang was het VVH die beter voor de dag kwam en de winst pakte. Set drie werd vervolgens dramatisch begonnen door “De Skûtsjeboys” (8-3 achterstand), maar de ploeg kwam terug en uiteindelijk zelfs als eerste op matchpoint. Deze werd niet verzilverd, waarna CSV doordrukte naar de winst.

 

Een dag zonder overwinning – toch iets wat de mannen van VVH vooraf niet verwacht hadden. De eigen foutenlast in serve, pass en aanval was echter zo hoog dat in alle drie de wedstrijden de tegenstander de bovenliggende partij was en zodoende terecht won. Het was echter wel leerzaam voor trainer en spelers en het is duidelijk waar de komende weken de nadruk op moet liggen.

 

Aanstaande zaterdag is de kans op revanche tegen één van de tegenstanders die VVH deze dag trof. Om 19.00 uur zal dan gespeeld worden in IJsselmuiden tegen Set Up.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Leerlingen Maritieme Academie Harlingen spelen slachtoffer

18-09-2017

HARLINGEN - Afgelopen donderdag vond de rampenoefening van Veiligheidsregio Fryslân plaats in Harlingen op de N31.

Halve Maen doet Harlingen aan

18-09-2017

HARLINGEN - Maandagmiddag 18 september is Nederlands enig zeilende 17e-eeuwse VOC-museumschip in Harlingen gearriveerd.

Officiële opening BSO Het Kleine Prinsje in Harlingen door wethouder Hein Kuiken

18-09-2017

HARLINGEN - Op zaterdag 23 september opent de BSO (Buitenschoolse Opvang) van Het Kleine Prinsje in Harlingen officieel haar deuren.

Reacties

Almamater Almamater Visie Events Visie Events Ons Food&Wine Ons Food&Wine Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam ForHim Menswear ForHim Menswear Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Plus Lunenborg Plus Lunenborg HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Karsten Wonen Karsten Wonen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen BENG Evenementen BENG Evenementen VVV Harlingen VVV Harlingen Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Hubo-Faber Hubo-Faber Dio Jurien Dio Jurien Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Atelier de Groot Atelier de Groot Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt IJssalon Min12 IJssalon Min12 De Lichtboei De Lichtboei Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Zensa Moda Zensa Moda Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Hema Harlingen Hema Harlingen
Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Hema Harlingen Hema Harlingen Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Atelier de Groot Atelier de Groot Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV)