CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar ze alle 24!

Spaar ze alle 24!

Bij PLUS LUNENBORG spaar je nu voor 24 verschillende Mario Kart Koins. Alle favoriete karakters zijn te verzamelen: Mario, Princess Peach, Luigi en nog veel meer!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Casco Montage / VVH mag nog flink aan de bak

18-09-2017

HARLINGEN - Afgelopen weekend mocht het vlaggenschip van Volleybal Vereniging Harlingen eindelijk ‘voor het echie’ het veld in.

In eigen Waddenhal kwamen Set-Up IJsselmuiden, EVV Elburg en CSV Zwolle langs voor de eerste ronde van de Nationale Beker.

 

De nieuwe trainer/coach Richard Kumbangsila kon deze dag beschikken over z’n volledige tienkoppige selectie en liet deze kans niet onbenut om veelvuldig te wisselen in posities en opstellingen. Dat er nog veel werk te verzetten is voor wat betreft vastigheid en het reduceren van fouten bleek naarmate de dag vorderde.

 

In de eerste wedstrijd van de dag tegen Set Up bleek VVH vooral passend en serverend de mindere. Set-Up, dat afgelopen jaar gepromoveerd is naar de tweede divisie, speelde fris en onbevangen. Aanvallend was het niet slecht wat de Harlingers lieten zien, maar op eigen serve werd te weinig druk gezet, waardoor Set Up kon doen wat het wou. De 0-2 nederlaag was daarom meer dan terecht.

 

Na het verlies in de eerste wedstrijd waren de verwachtingen in wedstrijd twee tegen 1ste divisionist EVV ook een stuk gematigder en dit bleek al snel terecht te zijn. De foutenlast aan Harlinger zijde was hoger dan bij de bezoekers en ook serverend-passend was VVH de mindere. Ondanks enkele oplevingen, was het EVV die een strakke 0-2 overwinning wist te pakken.

 

De laatste “best-of-three” wedstrijd van de dag was tegen de mannen van CSV Zwolle. Tegen deze ploeg heeft VVH al vele prachtige wedstrijden gespeeld, waardoor de beide teams elkaar erg goed kennen. Dit bleek ook wel aan het spel. De rally’s duurden langer dan in voorgaande partijen en teams hadden hun serveplan en blokkering goed staan. CSV wist de eerste set te pakken, maar in de tweede doorgang was het VVH die beter voor de dag kwam en de winst pakte. Set drie werd vervolgens dramatisch begonnen door “De Skûtsjeboys” (8-3 achterstand), maar de ploeg kwam terug en uiteindelijk zelfs als eerste op matchpoint. Deze werd niet verzilverd, waarna CSV doordrukte naar de winst.

 

Een dag zonder overwinning – toch iets wat de mannen van VVH vooraf niet verwacht hadden. De eigen foutenlast in serve, pass en aanval was echter zo hoog dat in alle drie de wedstrijden de tegenstander de bovenliggende partij was en zodoende terecht won. Het was echter wel leerzaam voor trainer en spelers en het is duidelijk waar de komende weken de nadruk op moet liggen.

 

Aanstaande zaterdag is de kans op revanche tegen één van de tegenstanders die VVH deze dag trof. Om 19.00 uur zal dan gespeeld worden in IJsselmuiden tegen Set Up.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Leerlingen Maritieme Academie Harlingen spelen slachtoffer

18-09-2017

HARLINGEN - Afgelopen donderdag vond de rampenoefening van Veiligheidsregio Fryslân plaats in Harlingen op de N31.

Halve Maen doet Harlingen aan

18-09-2017

HARLINGEN - Maandagmiddag 18 september is Nederlands enig zeilende 17e-eeuwse VOC-museumschip in Harlingen gearriveerd.

Officiële opening BSO Het Kleine Prinsje in Harlingen door wethouder Hein Kuiken

18-09-2017

HARLINGEN - Op zaterdag 23 september opent de BSO (Buitenschoolse Opvang) van Het Kleine Prinsje in Harlingen officieel haar deuren.

Reacties

Plus Lunenborg Plus Lunenborg Vogelaar Audio Vogelaar Audio Atelier de Groot Atelier de Groot Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Visie Events Visie Events Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Copini Opticiëns Copini Opticiëns Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona IJssalon Min12 IJssalon Min12 Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Hubo-Faber Hubo-Faber De Lichtboei De Lichtboei BENG Evenementen BENG Evenementen ForHim Menswear ForHim Menswear Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Karsten Wonen Karsten Wonen Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn VVV Harlingen VVV Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Ons Food&Wine Ons Food&Wine Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Dio Jurien Dio Jurien Zensa Moda Zensa Moda
Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona IJssalon Min12 IJssalon Min12 Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Haarmode Cats Haarmode Cats Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Plus Lunenborg Plus Lunenborg Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad ForHim Menswear ForHim Menswear