Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar sneller met de PLUS app

Spaar sneller met de PLUS app

Als je er nu gebruik van maakt ontvang je 10 extra zegels. Dat tikt aan!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Vuurwerk koop je bij Hubo Faber

Vuurwerk koop je bij Hubo Faber

Vuurwerk kopen in Harlingen! Het beste vuurwerk bij je in de buurt. Direct online vuurwerk kopen tot 29 december 23:59!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Casco Montage / VVH heren 1 eindigt seizoen op de zevende plek!

24-04-2017

HARLINGEN - Afgelopen zaterdag moest het eerste herenteam van VVH al vroeg afreizen naar Zuidlaren.

Om 13.00 uur stond hier de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma tegen Ritola. Omdat beide teams bij verlies nog moesten vrezen voor promotie-degradatiewedstrijden, was het een belangrijke, beladen wedstrijd.

 

In set één begon VVH met Johannes Bult, Ignarts Bakker, Sjoerd Tekstra, Hedzer Wiersma, Rik Sijtsma en Koen Sikkema binnen de lijnen. Meindert Paul Kwast was de libero en naast coach Reinier Kwast begonnen Marnik Agema, Ewout Schat en Stefan de Jong als wissels. Door een fout in de opstelling bij de Harlingers was het van meet af aan onrustig. Na een Harlinger time-out op een 8-2 achterstand, kwam VVH wat beter in het spel, maar kon niet voorkomen dat Ritola de eerste set pakte (25-20).

 

In set twee kwam Ewout op de plek van Johannes en verder ging het team ongewijzigd van start. Deze set liep het een stuk beter bij de Harlingers. De servedruk van de Harlingers was hoog en Sjoerd en Koen stonden uitstekend te blokkeren. De thuisploeg daarentegen maakte een teveel aan serve- en aanvalsfouten. Binnen no-time was de set binnengespeeld door het vlaggenschip van VVH met 25-12.

 

De ruime winst van de tweede set gaf De Skûtsjeboys het nodige vertrouwen. Marnik en Stefan kwamen binnen de lijnen, maar het het spelbeeld bleef eigenlijk nagenoeg gelijk. VVH was aanvallend met name succesvol via de buitenkanten en wist daar tegenover ook vaak een sluitende blokkering neer te zetten, waardoor de aanvallen van Ritola vaak verdedigd konden worden. Een 7 punten voorsprong werd gecreërd (6-15), maar deze werd in deel twee van de set weer ingeleverd.  De thuisploeg leverde veel servedruk, waardoor VVH niet aanvallend er doorheen kwam. Hedzer kwam weer binnen de lijnen om de passing te versteviger en met veel kunst in vliegwerk was het tóch VVH die de set wist binnen te slepen (22-25).

 

In set vier kwam Johannes terug binnen de lijnen en moest VVH ook een noodwissel toepassen. Meindert Paul was door z’n knie gegaan einde vorige set; Hedzer nam daarom de libero positie weer voor zijn rekening. Ondanks deze tegenvaller was VVH super gemotiveerd om de winst in de wedstrijd te pakken. Dit bleek ook uit het spel dat vertoond werd. De servepass van Rik en Hedzer was uitstekend en via mooi uitgespeelde aanvalscombinaties stoomde VVH de set snel door. De servedruk van Johannes, Stefan en Rik maakte dat de Harlingers een ruime voorsprong namen (11-19). Halverwege de set kwam Ewout er op de buitenaanval nog in en op 18-24 was hij degene die door een aanval via de blokkering de wedstrijdwinst binnensloeg!

 

Door deze laatste wedstrijd te winnen met 1-3, eindigt VVH op een nette zevende plek op de ranglijst. Hierdoor mag het team zich de komende 4 maanden gaan voorbereiden op weer een seizoen op landelijk niveau in de Tweede divisie. Op dit moment zijn er nog gesprekken gaande met een nieuwe trainer/coach voor komend seizoen en is de club aan het kijken of er nog versterking van elders aangetrokken kan/moet worden. Zodra hier meer over bekend is, zal hierover worden bericht.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Tiental fc Harlingen verslaat Geel Wit

24-04-2017

HARLINGEN - Bijna 70 minuten moest fc Harlingen het met tien man opnemen tegen een hardwerkend en het duel niet mijdend Geel Wit van Ameland.

Wij helpen bijen - helpt u mee?

24-04-2017

HARLINGEN - In veel landen worden de bijen met uitsterven bedreigd.

Scheepvaartbericht Port of Harlingen

24-04-2017

HARLINGEN - Franekertrekvaart te Harlingen, geen bediening Industriebrug.

Reacties

Visie Events Visie Events De Lichtboei De Lichtboei Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) BENG Evenementen BENG Evenementen Vogelaar Audio Vogelaar Audio Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Hema Harlingen Hema Harlingen Almamater Almamater HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Karsten Wonen Karsten Wonen Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Zensa Moda Zensa Moda Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Hubo-Faber Hubo-Faber Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor VVV Harlingen VVV Harlingen Dio Jurien Dio Jurien Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Haarmode Cats Haarmode Cats Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Ons Food&Wine Ons Food&Wine ForHim Menswear ForHim Menswear Plus Lunenborg Plus Lunenborg Copini Opticiëns Copini Opticiëns Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Atelier de Groot Atelier de Groot Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn
Ons Food&Wine Ons Food&Wine Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas BENG Evenementen BENG Evenementen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Hema Harlingen Hema Harlingen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Almamater Almamater