Open Dagen RSG Simon Vestdijk

Open Dagen RSG Simon Vestdijk

Harlingen – 7 februari 2018 Franeker – 8 februari 2018
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar sneller met de PLUS app

Spaar sneller met de PLUS app

Als je er nu gebruik van maakt ontvang je 10 extra zegels. Dat tikt aan!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 10 november wegens winterstop gesloten. Groepen kunnen op verzoek een rondleiding boeken. Rond 1 april 2018 gaan we weer open.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Casco Montage / VVH beloont zichzelf niet in Hoogezand

11-12-2017

HARLINGEN - Het eerste herenteam van Harlingen heeft het lastig de laatste weken.

Er worden weinig punten gepakt, ondanks dat het spel bij vlagen best behoorlijk is. Het probleem zit hem in de eindfases van de sets, waarin de ploeg van trainer Richard Kumbangsila te veel fouten maakt en zo de winst niet over de streep trekt.

 

Afgelopen zaterdag was dit in Hoogezand tegen Krathos niet anders. Spelverdeler Johannes Bult vond in Koen Sikkema, Reinier Kwast en Marnik Agema aan de buitenkanten vaak een scorende oplossing, waardoor VVH dwingender speelde dan de thuisploeg. Een uitstekende Ewout Schat op de liberopositie hielp de Harlingers bovendien om de servepass goed verzorgd te houden.

 

Het foutenpercentage aan Harlinger zijde in de eindfase van de eerste set nekte de ploeg echter wederom. Enkele directe servepunten van Krathos en enkele “unforced errors” in de aanval en het was de thuisploeg die de setwinst wist te pakken. In set twee viel voor VVH alles wel op zijn plek en wist het, het goede spel tot het einde vast te houden en daarmee de set te winnen.

 

In set drie was het weer Krathos die profiteerde van een te groot aantal fouten aan Harlinger zijde, maar in set vier was VVH vanaf het begin weer scherper en beslissender. Na 5-11 voor te hebben gestaan, begonnen er weer fouten in het Harlinger spel te sluipen. Via een mooie aanval van Meindert Paul werd het 15-18, maar hierna ging het wéér mis voor de Skûtsjeboys. Drie servefouten op rij, twee ketsers in de pass en twee aanvalsfouten maakte dat Krathos de setwinst pakte, waardoor VVH met 3-1 onderuit ging.

 

In het side-out spel waren de Harlingers best goed, maar met name op eigen serve werd te weinig afgedwongen. De kater na de wedstrijd was weer groot, want maar één puntje werd mee terug naar Harlingen genomen. Komende zaterdag wacht de laatste wedstrijd van 2017 voor de Harlinger ploeg. Dio Bedum komt dan op bezoek in de Waddenhal. Om 19.00 uur start de wedstrijd.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Kiek sneeuw in Harlingen!

11-12-2017

HARLINGEN - De sneeuw heeft vanmiddag ook Harlingen bereikt!

Glazen K(l)as actie op ikc Prins Johan Friso

11-12-2017

HARLINGEN - Op 20 december om 10.00 uur in de ochtend gaan meester Sietse en meester Piet voor 24 uur in de glazen kas naast de school actie voeren voor Serious Request.

Ge. Wel. Dig Leuk: Rotary Santa Run Harlingen

11-12-2017

HARLINGEN - Afgelopen zaterdag verzamelden zich ongeveer 125 kerstmannen in Trebol.

Reacties

Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Almamater Almamater Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Atelier de Groot Atelier de Groot Vogelaar Audio Vogelaar Audio Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Dio Jurien Dio Jurien Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant De Lichtboei De Lichtboei Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Zensa Moda Zensa Moda Plus Lunenborg Plus Lunenborg IJssalon Min12 IJssalon Min12 Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Karsten Wonen Karsten Wonen ForHim Menswear ForHim Menswear Visie Events Visie Events Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Ons Food&Wine Ons Food&Wine Hema Harlingen Hema Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Fotografie Dorus Fotografie Dorus BENG Evenementen BENG Evenementen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus VVV Harlingen VVV Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen
Dio Jurien Dio Jurien ForHim Menswear ForHim Menswear Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zensa Moda Zensa Moda Haarmode Cats Haarmode Cats VVV Harlingen VVV Harlingen Hema Harlingen Hema Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Visie Events Visie Events