Bezoek onze Open Dag

Bezoek onze Open Dag

Woensdag 21 maart staan de deuren open en kunt u een kijkje nemen bij 't Wad, Noorderlicht en Middelstein!
Lees verder...
CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
5 jaar Plus Lunenborg!

5 jaar Plus Lunenborg!

Plus Lunenborg organiseert daarom zaterdag 24 maart van 13.00 uur tot 17.00 uur een jubileumfeestdag voor jong en oud!
Lees verder...
Heerlijk Binnen!

Heerlijk Binnen!

Culinaire paas-editie in het Entrepotgebouw te Harlingen, met foodstands, muziek, gezelligheid en er is óók een modeshow van ondernemers uit Harlingen e.o.!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
WAD'N PARTIJ

WAD'N PARTIJ

Betrokken, transparant en kritisch op de inhoud.
Lees verder...
GroenLinks Harlingen

GroenLinks Harlingen

GroenLinks gaat de verkiezingen in met een nieuwe, verjongde kandidatenlijst. Lijsttrekker Stephanie Geurtz over haar belevenissen als nieuweling.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Casco Montage / VVH beloont zichzelf niet in Hoogezand

11-12-2017

HARLINGEN - Het eerste herenteam van Harlingen heeft het lastig de laatste weken.

Er worden weinig punten gepakt, ondanks dat het spel bij vlagen best behoorlijk is. Het probleem zit hem in de eindfases van de sets, waarin de ploeg van trainer Richard Kumbangsila te veel fouten maakt en zo de winst niet over de streep trekt.

 

Afgelopen zaterdag was dit in Hoogezand tegen Krathos niet anders. Spelverdeler Johannes Bult vond in Koen Sikkema, Reinier Kwast en Marnik Agema aan de buitenkanten vaak een scorende oplossing, waardoor VVH dwingender speelde dan de thuisploeg. Een uitstekende Ewout Schat op de liberopositie hielp de Harlingers bovendien om de servepass goed verzorgd te houden.

 

Het foutenpercentage aan Harlinger zijde in de eindfase van de eerste set nekte de ploeg echter wederom. Enkele directe servepunten van Krathos en enkele “unforced errors” in de aanval en het was de thuisploeg die de setwinst wist te pakken. In set twee viel voor VVH alles wel op zijn plek en wist het, het goede spel tot het einde vast te houden en daarmee de set te winnen.

 

In set drie was het weer Krathos die profiteerde van een te groot aantal fouten aan Harlinger zijde, maar in set vier was VVH vanaf het begin weer scherper en beslissender. Na 5-11 voor te hebben gestaan, begonnen er weer fouten in het Harlinger spel te sluipen. Via een mooie aanval van Meindert Paul werd het 15-18, maar hierna ging het wéér mis voor de Skûtsjeboys. Drie servefouten op rij, twee ketsers in de pass en twee aanvalsfouten maakte dat Krathos de setwinst pakte, waardoor VVH met 3-1 onderuit ging.

 

In het side-out spel waren de Harlingers best goed, maar met name op eigen serve werd te weinig afgedwongen. De kater na de wedstrijd was weer groot, want maar één puntje werd mee terug naar Harlingen genomen. Komende zaterdag wacht de laatste wedstrijd van 2017 voor de Harlinger ploeg. Dio Bedum komt dan op bezoek in de Waddenhal. Om 19.00 uur start de wedstrijd.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Kiek sneeuw in Harlingen!

11-12-2017

HARLINGEN - De sneeuw heeft vanmiddag ook Harlingen bereikt!

Glazen K(l)as actie op ikc Prins Johan Friso

11-12-2017

HARLINGEN - Op 20 december om 10.00 uur in de ochtend gaan meester Sietse en meester Piet voor 24 uur in de glazen kas naast de school actie voeren voor Serious Request.

Ge. Wel. Dig Leuk: Rotary Santa Run Harlingen

11-12-2017

HARLINGEN - Afgelopen zaterdag verzamelden zich ongeveer 125 kerstmannen in Trebol.

Reacties

Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Ons Food&Wine Ons Food&Wine De Lichtboei De Lichtboei HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Visie Events Visie Events Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën BENG Evenementen BENG Evenementen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Atelier de Groot Atelier de Groot Karsten Wonen Karsten Wonen ForHim Menswear ForHim Menswear Fotografie Dorus Fotografie Dorus Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Dio Jurien Dio Jurien VVV Harlingen VVV Harlingen Hema Harlingen Hema Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Haarmode Cats Haarmode Cats Hubo-Faber Hubo-Faber Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Almamater Almamater Zensa Moda Zensa Moda Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt
Vogelaar Audio Vogelaar Audio Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Hema Harlingen Hema Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE ForHim Menswear ForHim Menswear Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht"