Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Eurootje!

Eurootje!

Bij Plus Lunenborg: meer dan 100 aanbiedingen voor maar 1 Eurootje!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
3e Heerlijk Harlingen

3e Heerlijk Harlingen

8-9-10 september wordt het weer super gezellig aan de Dokkade te Harlingen met dé Heetste Hamburger, het Rad van Fortuin, eten & drinken!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Cambuur clinic bij Zeerobben

27-10-2016

HARLINGEN - Nadat enkele weken geleden sc Heerenveen al bij Zeerobben was geweest voor een clinic was het nu de beurt aan de andere BVO uit Friesland, sc Cambuur.

Cambuur clinic bij Zeerobben Getraind worden door de trainers van Cambuur haalt het beste in je boven. De kinderen gingen er vol voor tijdens de clinic in de hoop misschien ontdekt te worden. Foto: Frans Bode.

Dit keer was het de beurt aan de jongens en meisjes van onder de 11. En dat Cambuur leeft bij de jeugd van Zeerobben bleek maar weer eens uit de 70 aanmeldingen die binnen waren gekomen. Ambassadeur voor Zeerobben en initiatiefnemer Sven Warmerdam was dan ook zichtbaar tevreden.

 

SC Cambuur  kwam met een aantal trainers en ook de spelers Chiro N’Toko en Noureddine Boutzamar kwamen nog even meedoen met de clinic. Laatst genoemde was misschien wel het beste voorbeeld voor de aanwezige jeugd. Deze jongen doorliep de jeugdopleidingen van sc Cambuur en FC Groningen en kwam als amateur binnen bij Cambuur waar hij een contract verdiende.

 

Zo kan het dus lopen in de voetballerij. Cambuur zorgde voor een leuke middag bij Zeerobben. De spelersbus was meegekomen en er was o.a. een pannakooi en een springkussen. Verder werden er partijen gespeeld en werd er het een en ander aan de techniek gewerkt van de jonge voetballers.

 

In de kantine kon men na afloop terecht in een soort van fan-shop waar de kinderen de gelegenheid kregen om spulletjes van Cambuur te kopen. Moe maar voldaan ging een ieder huiswaarts.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Diamanten huwelijk Hessel Tot en Gerie Levendig

27-10-2016

HARLINGEN - Het leven van Hessel en Gerie in een notendop.

Voorbeschouwing Zeerobben – Broekster Boys

27-10-2016

HARLINGEN - Subtoppers ontmoeten elkaar in Harlingen.

Programmabegroting 2017 met de Begroting in één oogopslag

27-10-2016

HARLINGEN - Ieder jaar stelt de gemeenteraad een programmabegroting vast.

Reacties

Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Hema Harlingen Hema Harlingen Zensa Moda Zensa Moda ForHim Menswear ForHim Menswear VVV-TIP Harlingen VVV-TIP Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Copini Opticiëns Copini Opticiëns Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Ons Food&Wine Ons Food&Wine Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie De Lichtboei De Lichtboei Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Karsten Wonen Karsten Wonen Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona BENG Evenementen BENG Evenementen Hubo-Faber Hubo-Faber Almamater Almamater De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. Plus Lunenborg Plus Lunenborg Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor IJssalon Min12 IJssalon Min12 Dio Jurien Dio Jurien Atelier de Groot Atelier de Groot Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Vogelaar Audio Vogelaar Audio HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Fotografie Dorus Fotografie Dorus Visie Events Visie Events
Haarmode Cats Haarmode Cats Atelier de Groot Atelier de Groot Visie Events Visie Events Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. BENG Evenementen BENG Evenementen Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Hema Harlingen Hema Harlingen VVV-TIP Harlingen VVV-TIP Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Vogelaar Audio Vogelaar Audio