Samen de N31 op!

Samen de N31 op!

Samen 1 WKND: vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 oktober!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Eurootje!

Eurootje!

Bij Plus Lunenborg: meer dan 100 aanbiedingen voor maar 1 Eurootje!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Bist ek zat van’t heie? We binne al klaar!

29-09-2016

HARLINGEN - De laatste maanden transformeert onze mooie havenstad vlak onder onze neus.

Bist ek zat van’t heie? We binne al klaar! Speciaal voor Harlingenboeit.nl: de drie moeke's in felgekleurde werkkleding op de foto!

Zo is even geleden is de Kimswerderweg ineens gaan slalommen en als je je op de Johan van Oldenbarneveltstraat en Grensweg waagt, word je van je fietsje getrild door het heiwerk. En dan de levende wegwijzers. Met helm en in felgekleurde kleding laten ze je zien welke kant je op moet in je eigen vertrouwde stadje. Eentje is zo enthousiast dat hij al zijn charmes in de strijd gooit om je te verleiden ‘zijn’ weg over te steken als je langsfietst, of het nu een logische route voor je is of niet.

 

Peuterschool

Ook wij waren druk. Op ut kleine skoôltje, basisschool De Diamant aan de Vierkantsdijk, heeft afgelopen zomer peuterschool Benjamin zijn intrek genomen. Inmiddels draait Benjamin op volle toeren en binnenkort houden we samen een open dag. Dus wij binne al klaar!

 

Ut kleine skoôltje is eigenlijk heel groot als je naar het aantal leerlingen kijkt. De klassen zijn klein en als ouders merken we dat dat voordelen heeft. De juf ziet onze kinderen. De gedrevenheid van de leerkrachten in combinatie met de kleine klassen maakt het onmogelijk dat je kind tussen wal en schip valt. De leerling die wat extra begeleiding nodig heeft, krijgt dat; de leerling die wat meer uitdaging nodig heeft, krijgt dat ook. Daarboven op is de sfeer goed, niet alleen binnen de school, maar ook onder de ouders. 

 

Feest

Wat De Diamant voor ons heel bijzonder maakt, is de duidelijke identiteit. Een school met de Bijbel. En dat merken we. Onze kinderen komen thuis en zingen christelijke liedjes tot onze oren piepen. En de Bijbelverhalen? Als je ze voor wilt lezen moet je zoeken tot je een verhaal vindt dat ze nog niet kennen. Christenen met allerlei achtergronden bezoeken ons skoôltsje. Ook dat vinden we zeer waardevol. Als er een baby wordt gedoopt is het feest, als een volwassene zich laat dopen is het ook feest. Wat wil je nog meer als je je kinderen wilt meegeven wie Jezus is?

 

Zoek je een school die uitstekend onderwijs biedt en je kind meegeeft wie Jezus is? Kom gerust eens langs om de sfeer te proeven op De Diamant en Benjamin. Vrijdag 7 oktober houden we open dag van 10:00 tot 14:00 uur. Je bent welkom!

 

Groeten van de moeke’s,

Mounira, Aliëtte en Nine

 

Onderwijs

Meer nieuws

Voorbeschouwing: ONB - Harlingen

29-09-2016

HARLINGEN - fc Harlingen naar ONB.

RSH AFSLAG Harlingen: Kunst, Toerisme en Spelen

29-09-2016

HARLINGEN - Zaterdag a.s. zendt Radio Stad Harlingen van 11 tot 2 uur Afslag Harlingen uit.

Bierma voor al uw Bestrating winnaar Natour Bedrijven Sponsorcompetitie

29-09-2016

HARLINGEN - Met de Bedrijven Sponsorcompetitie van de Natourvlucht vanuit Duffel werd tevens de laatste beker uitgereikt van de vijf toeren van het vliegseizoen 2016.

Reacties

De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. Ons Food&Wine Ons Food&Wine Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) De Lichtboei De Lichtboei Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas ForHim Menswear ForHim Menswear Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Plus Lunenborg Plus Lunenborg Visie Events Visie Events IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zensa Moda Zensa Moda Karsten Wonen Karsten Wonen Vogelaar Audio Vogelaar Audio Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje BENG Evenementen BENG Evenementen VVV Harlingen VVV Harlingen Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Dio Jurien Dio Jurien Atelier de Groot Atelier de Groot Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Copini Opticiëns Copini Opticiëns Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Hema Harlingen Hema Harlingen Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Hubo-Faber Hubo-Faber Haarmode Cats Haarmode Cats Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe
Atelier de Groot Atelier de Groot Visie Events Visie Events Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" VVV Harlingen VVV Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Copini Opticiëns Copini Opticiëns Plus Lunenborg Plus Lunenborg Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe