CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar ze alle 24!

Spaar ze alle 24!

Bij PLUS LUNENBORG spaar je nu voor 24 verschillende Mario Kart Koins. Alle favoriete karakters zijn te verzamelen: Mario, Princess Peach, Luigi en nog veel meer!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Bijzondere opvoering Toneelgroep Contact Harlingen!

26-02-2017

HARLINGEN - Reeds eerder is melding gemaakt van het feit dat Toneelgroep Contact op zaterdag 11 maart a.s. in de Stadsschouwburg Trebol het stuk “ De dochter van de minister” van Ruud van Ling gaat opvoeren.

Het bijzondere van deze opvoering is echter dat de auteur, Ruud van Ling, met zijn echtgenote op die avond als eregast aanwezig is. Toneelgroep Contact heeft al drie maal eerder een stuk van Ruud van Ling op de planken gezet, nl. Bospeen en blinde vinken, De vrouw van het Meer, en Havenlichten. Het feit dat “De dochter van de minister” dat we spelen al het vierde stuk is van zijn hand, geeft aan dat auteur Ruud van Ling populair is bij toneelvereniging Contact Harlingen en haar publiek. Toen regisseur Berry van Mierlo de auteur telefonisch benaderde met dit verhaal en hem uitnodigde om bij de uitvoering op 11 maart a.s. met zijn vrouw als eregast aanwezig te zijn was de reactie van Ruud bijzonder enthousiast. Hij komt heel graag kijken naar de vertolking van zijn stuk.

 

Voor de leden van Toneelgroep Contact Harlingen een reden temeer om het beste beentje voor te zetten en ervoor te zorgen dat het (evenals voorgaande jaren) een spetterende voorstelling wordt waarbij het publiek weer smakelijk kan lachen om de komische verwikkelingen. Naast de aanwezigheid van de auteur en zijn echtgenote is ook nog bijzonder dat aan het stuk twee leden van de toneelvereniging uit Midlum deelnemen. Doordat het aantal spelers dit jaar erg groot is kunnen we niet alle rollen invullen met de eigen spelers. Bijzonder fijn dat leden van onze zustervereniging ons hierbij te hulp willen schieten. Chapeau! En tot wederdienst bereid!

 

Tijdens de pauze houden we een verloting met hele mooie prijzen, waar onder een hotelovernachting in een WestCord Hotel, een mooie gereedschap set van Van Smeden, een cadeaubon van Agnetha’s salon en nog veel meer cadeaus en waardebonnen beschikbaar gesteld door de Harlinger ondernemers! Geniet van een mooie voorstelling en maak kans op één van de vele mooie prijzen!

 

  • Zaterdag 11 maart a.s. 20.00 uur Stadsschouwburg Trebol
  • Toegangskaarten aan de kassa en in de voorverkoop bij De Smulpot
  • U komt toch ook? Dit wordt heel bijzonder!

 

Zie ook Toneelgroep Contact Harlingen in de Harlinger UITagenda.

Eten, Drinken, Uitgaan

Meer nieuws

TONEGO – Zeerobben 4 – 3

26-02-2017

HARLINGEN - Beschamend verlies bij degradatiekandidaat.

Voorbeschouwing: Bolsward – fc Harlingen

26-02-2017

HARLINGEN - Aanstaande zondag gaat fc Harlingen op herhaling naar de Hanzestad voor het duel tegen de nummer 2 Bolsward.

DNA van de POP-muziek

26-02-2017

HARLINGEN - Zondag 26 februari 2017 tussen 13.00 en 14.00 uur weer een uitzending van het wekelijkse programma DNA van de popmuziek op Radio Stad Harlingen.

Reacties

Atelier de Groot Atelier de Groot Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Ons Food&Wine Ons Food&Wine Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus BENG Evenementen BENG Evenementen Hema Harlingen Hema Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Hubo-Faber Hubo-Faber Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Almamater Almamater Copini Opticiëns Copini Opticiëns ForHim Menswear ForHim Menswear Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt De Lichtboei De Lichtboei Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie VVV Harlingen VVV Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Vogelaar Audio Vogelaar Audio Haarmode Cats Haarmode Cats Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Karsten Wonen Karsten Wonen Visie Events Visie Events Zensa Moda Zensa Moda
BENG Evenementen BENG Evenementen Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Plus Lunenborg Plus Lunenborg Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Zensa Moda Zensa Moda Atelier de Groot Atelier de Groot VVV Harlingen VVV Harlingen ForHim Menswear ForHim Menswear Hema Harlingen Hema Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Ons Food&Wine Ons Food&Wine