Samen de N31 op!

Samen de N31 op!

Samen 1 WKND: vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 oktober!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Eurootje!

Eurootje!

Bij Plus Lunenborg: meer dan 100 aanbiedingen voor maar 1 Eurootje!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Bijzondere opvoering Toneelgroep Contact Harlingen!

26-02-2017

HARLINGEN - Reeds eerder is melding gemaakt van het feit dat Toneelgroep Contact op zaterdag 11 maart a.s. in de Stadsschouwburg Trebol het stuk “ De dochter van de minister” van Ruud van Ling gaat opvoeren.

Het bijzondere van deze opvoering is echter dat de auteur, Ruud van Ling, met zijn echtgenote op die avond als eregast aanwezig is. Toneelgroep Contact heeft al drie maal eerder een stuk van Ruud van Ling op de planken gezet, nl. Bospeen en blinde vinken, De vrouw van het Meer, en Havenlichten. Het feit dat “De dochter van de minister” dat we spelen al het vierde stuk is van zijn hand, geeft aan dat auteur Ruud van Ling populair is bij toneelvereniging Contact Harlingen en haar publiek. Toen regisseur Berry van Mierlo de auteur telefonisch benaderde met dit verhaal en hem uitnodigde om bij de uitvoering op 11 maart a.s. met zijn vrouw als eregast aanwezig te zijn was de reactie van Ruud bijzonder enthousiast. Hij komt heel graag kijken naar de vertolking van zijn stuk.

 

Voor de leden van Toneelgroep Contact Harlingen een reden temeer om het beste beentje voor te zetten en ervoor te zorgen dat het (evenals voorgaande jaren) een spetterende voorstelling wordt waarbij het publiek weer smakelijk kan lachen om de komische verwikkelingen. Naast de aanwezigheid van de auteur en zijn echtgenote is ook nog bijzonder dat aan het stuk twee leden van de toneelvereniging uit Midlum deelnemen. Doordat het aantal spelers dit jaar erg groot is kunnen we niet alle rollen invullen met de eigen spelers. Bijzonder fijn dat leden van onze zustervereniging ons hierbij te hulp willen schieten. Chapeau! En tot wederdienst bereid!

 

Tijdens de pauze houden we een verloting met hele mooie prijzen, waar onder een hotelovernachting in een WestCord Hotel, een mooie gereedschap set van Van Smeden, een cadeaubon van Agnetha’s salon en nog veel meer cadeaus en waardebonnen beschikbaar gesteld door de Harlinger ondernemers! Geniet van een mooie voorstelling en maak kans op één van de vele mooie prijzen!

 

  • Zaterdag 11 maart a.s. 20.00 uur Stadsschouwburg Trebol
  • Toegangskaarten aan de kassa en in de voorverkoop bij De Smulpot
  • U komt toch ook? Dit wordt heel bijzonder!

 

Zie ook Toneelgroep Contact Harlingen in de Harlinger UITagenda.

Eten, Drinken, Uitgaan

Meer nieuws

TONEGO – Zeerobben 4 – 3

26-02-2017

HARLINGEN - Beschamend verlies bij degradatiekandidaat.

Voorbeschouwing: Bolsward – fc Harlingen

26-02-2017

HARLINGEN - Aanstaande zondag gaat fc Harlingen op herhaling naar de Hanzestad voor het duel tegen de nummer 2 Bolsward.

DNA van de POP-muziek

26-02-2017

HARLINGEN - Zondag 26 februari 2017 tussen 13.00 en 14.00 uur weer een uitzending van het wekelijkse programma DNA van de popmuziek op Radio Stad Harlingen.

Reacties

Ons Food&Wine Ons Food&Wine Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" VVV Harlingen VVV Harlingen Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Vogelaar Audio Vogelaar Audio Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Dio Jurien Dio Jurien Copini Opticiëns Copini Opticiëns IJssalon Min12 IJssalon Min12 Plus Lunenborg Plus Lunenborg Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. Almamater Almamater Haarmode Cats Haarmode Cats Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Visie Events Visie Events BENG Evenementen BENG Evenementen Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Hema Harlingen Hema Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Atelier de Groot Atelier de Groot Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zensa Moda Zensa Moda
Hema Harlingen Hema Harlingen De Lichtboei De Lichtboei Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis IJssalon Min12 IJssalon Min12 Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen VVV Harlingen VVV Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor BENG Evenementen BENG Evenementen Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona