Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar sneller met de PLUS app

Spaar sneller met de PLUS app

Als je er nu gebruik van maakt ontvang je 10 extra zegels. Dat tikt aan!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 10 november wegens winterstop gesloten. Groepen kunnen op verzoek een rondleiding boeken. Rond 1 april 2018 gaan we weer open.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Bijzondere opvoering Toneelgroep Contact Harlingen!

26-02-2017

HARLINGEN - Reeds eerder is melding gemaakt van het feit dat Toneelgroep Contact op zaterdag 11 maart a.s. in de Stadsschouwburg Trebol het stuk “ De dochter van de minister” van Ruud van Ling gaat opvoeren.

Het bijzondere van deze opvoering is echter dat de auteur, Ruud van Ling, met zijn echtgenote op die avond als eregast aanwezig is. Toneelgroep Contact heeft al drie maal eerder een stuk van Ruud van Ling op de planken gezet, nl. Bospeen en blinde vinken, De vrouw van het Meer, en Havenlichten. Het feit dat “De dochter van de minister” dat we spelen al het vierde stuk is van zijn hand, geeft aan dat auteur Ruud van Ling populair is bij toneelvereniging Contact Harlingen en haar publiek. Toen regisseur Berry van Mierlo de auteur telefonisch benaderde met dit verhaal en hem uitnodigde om bij de uitvoering op 11 maart a.s. met zijn vrouw als eregast aanwezig te zijn was de reactie van Ruud bijzonder enthousiast. Hij komt heel graag kijken naar de vertolking van zijn stuk.

 

Voor de leden van Toneelgroep Contact Harlingen een reden temeer om het beste beentje voor te zetten en ervoor te zorgen dat het (evenals voorgaande jaren) een spetterende voorstelling wordt waarbij het publiek weer smakelijk kan lachen om de komische verwikkelingen. Naast de aanwezigheid van de auteur en zijn echtgenote is ook nog bijzonder dat aan het stuk twee leden van de toneelvereniging uit Midlum deelnemen. Doordat het aantal spelers dit jaar erg groot is kunnen we niet alle rollen invullen met de eigen spelers. Bijzonder fijn dat leden van onze zustervereniging ons hierbij te hulp willen schieten. Chapeau! En tot wederdienst bereid!

 

Tijdens de pauze houden we een verloting met hele mooie prijzen, waar onder een hotelovernachting in een WestCord Hotel, een mooie gereedschap set van Van Smeden, een cadeaubon van Agnetha’s salon en nog veel meer cadeaus en waardebonnen beschikbaar gesteld door de Harlinger ondernemers! Geniet van een mooie voorstelling en maak kans op één van de vele mooie prijzen!

 

  • Zaterdag 11 maart a.s. 20.00 uur Stadsschouwburg Trebol
  • Toegangskaarten aan de kassa en in de voorverkoop bij De Smulpot
  • U komt toch ook? Dit wordt heel bijzonder!

 

Zie ook Toneelgroep Contact Harlingen in de Harlinger UITagenda.

Eten, Drinken, Uitgaan

Meer nieuws

TONEGO – Zeerobben 4 – 3

26-02-2017

HARLINGEN - Beschamend verlies bij degradatiekandidaat.

Voorbeschouwing: Bolsward – fc Harlingen

26-02-2017

HARLINGEN - Aanstaande zondag gaat fc Harlingen op herhaling naar de Hanzestad voor het duel tegen de nummer 2 Bolsward.

DNA van de POP-muziek

26-02-2017

HARLINGEN - Zondag 26 februari 2017 tussen 13.00 en 14.00 uur weer een uitzending van het wekelijkse programma DNA van de popmuziek op Radio Stad Harlingen.

Reacties

Hema Harlingen Hema Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Vogelaar Audio Vogelaar Audio ForHim Menswear ForHim Menswear Atelier de Groot Atelier de Groot Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen VVV Harlingen VVV Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Hubo-Faber Hubo-Faber Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Dio Jurien Dio Jurien Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Copini Opticiëns Copini Opticiëns Almamater Almamater Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" BENG Evenementen BENG Evenementen Zensa Moda Zensa Moda Karsten Wonen Karsten Wonen Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Visie Events Visie Events Plus Lunenborg Plus Lunenborg Fotografie Dorus Fotografie Dorus IJssalon Min12 IJssalon Min12 Ons Food&Wine Ons Food&Wine Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Haarmode Cats Haarmode Cats De Lichtboei De Lichtboei HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje
Visie Events Visie Events Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen De Lichtboei De Lichtboei Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus IJssalon Min12 IJssalon Min12 Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Vogelaar Audio Vogelaar Audio ForHim Menswear ForHim Menswear Almamater Almamater Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen