Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Eurootje!

Eurootje!

Bij Plus Lunenborg: meer dan 100 aanbiedingen voor maar 1 Eurootje!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Atelier De Groot ontwerpt stoere Friese riemen-lijn

24-11-2016

HARLINGEN - 100% duurzaam en ambachtelijk.

Atelier De Groot in Harlingen heeft onlangs een nieuwe webshop in gebruik genomen. Aanleiding is de nieuwe ambachtelijk gemaakte riemenlijn die in eigen huis is ontworpen en gemaakt. Stoere riemen met robuuste Friese namen, vervaardigd uit 100% duurzaam (plantaardig) gelooid leer van Europese leerlooierijen.

 

De passie voor het verwerken van leer spat van de nieuwe webshop af, maar is ook zichtbaar in de winkel aan de Voorstraat in Harlingen. Kenmerk voor alle producten is dat het gaat om 100 procent handwerk, duurzaam geproduceerd en plantaardig gelooid. Met oog voor detail zijn de ontwerpen tot stand gekomen. De nieuwe collectie Friese riemen – met namen als Swier, Stoer, Fisk, Hebbich en Nostalgy – stelen de show. Gemaakt van kwaliteitsleer en soms voorzien van studs. Bijzonder is de lijn Nostalgy, waarbij hele oude cliches van schoenmakersafbeeldingen in het leer zijn gedrukt. De passanten op de riemen zijn soms op de hand gestikt en van leer, maar ook denim is toegepast. Daardoor speels te combineren op een leuke jeans.

 

Atelier De Groot garandeert dat er alleen met duurzame producten wordt gewerkt. Het leer wordt ingekocht in bijvoorbeeld Duitsland bij een klein familiebedrijf dat met plantaardige stoffen het leer looit. Een watermolen wordt erbij ingezet om zo duurzaam mogelijk te werken. Een ander kwaliteitsproduct komt van een looierij uit Engeland. Ook een familiebedrijf dat een jaar uittrekt om het leer plantaardig te looien. Onder de lijn Heritage worden riemen van het Engelse leer gemaakt. Geheel op order, waarbij de drager zich verzekerd weet van maatwerk optima forma.

 

Nieuwsgierig naar de nieuwe riemenlijn en de andere ambachtelijke, handgemaakte producten van Atelier De Groot, kijk op www.atelierdegroot.nl of in de winkel op de Voorstraat 72 in Harlingen.

Bedrijfsleven Shoppen

Meer nieuws

Frisia Zout mag zout winnen onder het Wad

24-11-2016

HARLINGEN - Frisia Zout heeft toestemming gekregen om zout te winnen onder de Waddenzee.

Jeugdoverzicht fc Harlingen week 46

24-11-2016

HARLINGEN - Een rustig weekje voor de meeste teams van fc Harlingen.

Extra GFT ophaalronde door de gemeente Harlingen

24-11-2016

HARLINGEN - De harde wind van de afgelopen dagen heeft bij veel inwoners voor veel groenafval gezorgd.

Reacties

Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Dio Jurien Dio Jurien Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën IJssalon Min12 IJssalon Min12 De Lichtboei De Lichtboei Haarmode Cats Haarmode Cats Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Ons Food&Wine Ons Food&Wine Zensa Moda Zensa Moda BENG Evenementen BENG Evenementen Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Atelier de Groot Atelier de Groot Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Karsten Wonen Karsten Wonen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Fotografie Dorus Fotografie Dorus De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. Vogelaar Audio Vogelaar Audio Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Copini Opticiëns Copini Opticiëns VVV Harlingen VVV Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Hubo-Faber Hubo-Faber Almamater Almamater Visie Events Visie Events ForHim Menswear ForHim Menswear Plus Lunenborg Plus Lunenborg Hema Harlingen Hema Harlingen Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen
Haarmode Cats Haarmode Cats Hema Harlingen Hema Harlingen Visie Events Visie Events Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Dio Jurien Dio Jurien Almamater Almamater Plus Lunenborg Plus Lunenborg Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Vogelaar Audio Vogelaar Audio Zensa Moda Zensa Moda Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Fotografie Dorus Fotografie Dorus