CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar ze alle 24!

Spaar ze alle 24!

Bij PLUS LUNENBORG spaar je nu voor 24 verschillende Mario Kart Koins. Alle favoriete karakters zijn te verzamelen: Mario, Princess Peach, Luigi en nog veel meer!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Aantrekkelijk duel op de Griene Greide voor fc Harlingen

03-03-2017

HARLINGEN - Als de weergoden een beetje mee zitten dan wordt er zondagmiddag om 14.00 uur afgetrapt op de Griene Greide voor het inhaalduel Oerterp - fc Harlingen.

Oerterp momenteel koploper, maar voelt wel de hete adem van Bolsward en Friesland in de nek. Deze 3 ploegen staan er momenteel het beste voor om aanspraak te maken voor het kampioenschap maar omdat de huidige stand nog niet gelijk is kan er nog van alles gebeuren als de inhaalduels gespeeld zijn.

Oerterp moet in ieder geval deze competitie nog naar Bolsward en naar Friesland. Bolsward gaat op bezoek bij Friesland en dat kunnen dan interessante duels gaan worden wat betreft het kampioenschap. Maar voor Harlingen geldt het net andersom. Nog zoveel mogelijk punten zien te pakken de komende weken en volledig voor handhaving gaan.

 

Maar nu eerst de wedstrijd voor zondag. De ploeg van Johan van Slooten die vorige week met scherp schoot tegen het zwakke Warga zette de eindstand op 9-0. Maar Oerterp laat buiten deze grote uitslag ook zien dat het makkelijk kan scoren, de mannen van Oerterp hebben er momenteel 57 doelpunten in liggen. Maar dat komt ook mede doordat de huidige ploeg gelijk is gebleven vergeleken bij vorig seizoen.

 

Fc Harlingen mag na de forse nederlaag van 6-1 in en tegen Bolsward dus de mouwen omhoog doen en gaan proberen om het Oerterp lastig te gaan maken. Maar ze moeten er zeker voor gaan waken dat ze deze mannen niet al te veel ruimte gaan geven. En wie weet kan er dan minimaal een punt worden gepakt.

Met herstel na de 6-1 nederlaag tegen Bolsward is Harlingen afgelopen dinsdag mee begonnen. 5e Klasser Tzummarum werd eenvoudig opzijgezet met een 4-0 winst door doelpunten van Ane Schaap (2x). En Jorge Pirez en Niels Vlottes zorgden voor deze eindstand. Maar voor nu zondag ligt het niveau qua tegenstander wel 2 klassen hoger. Dus zullen de Harlingers flink aan de bak moeten om in ieder geval niet met een nederlaag naar huis te worden gestuurd. 

In de eerste ontmoeting op 4 september was het allemaal nog wennen met een verjongd fc Harlingen en ondanks dat de stand na 28 min 0-2 was, kwamen de Harlingers knap terug tot 2-2 door doelpunten van Justin Attema en Ane Schaap. Maar vlak voor rust zorgde Lars Boonstra vanaf 11 meter voor een 2-3 ruststand. En ondanks dat er wel kansen waren in de 2e helft voor fc Harlingen bepaalde Folkert Hoekstra in de 74e minuut voor de 2-4 eindstand.

 

In ieder geval zal het ongetwijfeld een aantrekkelijk duel gaat worden, waar beide ploegen voor de winst zullen gaan.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Deze week in “Afslag Harlingen”

03-03-2017

HARLINGEN - Zaterdag 4 maart wordt het RSH programma 'Afslag Harlingen' gepresenteerd door Martie Valkering en Hans Wessels.

Het Min12 IJSseizoen gaat weer van start!

03-03-2017

HARLINGEN - Zaterdag 4 maart start het nieuwe ijsseizoen voor MIN12.

Finale afslag bij Kamsma Schoenen

03-03-2017

HARLINGEN - Help Kamsma met opruimen!

Reacties

Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Visie Events Visie Events Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn De Lichtboei De Lichtboei Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe BENG Evenementen BENG Evenementen Almamater Almamater ForHim Menswear ForHim Menswear Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hubo-Faber Hubo-Faber Zensa Moda Zensa Moda Vogelaar Audio Vogelaar Audio Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen VVV Harlingen VVV Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Dio Jurien Dio Jurien Karsten Wonen Karsten Wonen Haarmode Cats Haarmode Cats Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Ons Food&Wine Ons Food&Wine Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Hema Harlingen Hema Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Fotografie Dorus Fotografie Dorus Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën
HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Atelier de Groot Atelier de Groot Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Ons Food&Wine Ons Food&Wine Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen