Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Eurootje!

Eurootje!

Bij Plus Lunenborg: meer dan 100 aanbiedingen voor maar 1 Eurootje!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Gebroeders Siemonsma schaatsen Alternatieve Elfstedentocht voor het goede doel

04-01-2017

HARLINGEN - Op 24 januari 2017 reizen Jeroen en Rick Siemonsma af naar Oostenrijk, om daar op 27 januari 2017 de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee te schaatsen.

Gebroeders Siemonsma schaatsen Alternatieve Elfstedentocht voor het goede doel Jeroen en Rick Siemonsma

De tocht van 200 km schaatsen ze voor de 3e keer voor hun eigen sportieve prestatie en voor het goede doel bij Weissensee4kids, een stichting die 2 goede doelen te weten de Ronald mc Donald huizen en Orange babies steunt.

 

Doelstelling:

1. De stichting heeft ten doel: Het werven van fondsen met behulp van schaats-, fiets- en overige activiteiten ten behoeve van de Stichting Ronald McDonaldHuis en de stichting Orange Babies en/of andere kindgerelateerde algemeen nut beogende instellingen. Het verrichten van al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

2. De stichting tracht haar doel onder meer te bereiken door het werven van fondsen gekoppeld aan de deelneming van schaatsers aan de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee in Oostenrijk en andere (sportieve) activiteiten

3. De stichting dient het Algemeen Belang.

4. De stichting heeft geen winstoogmerk.

 

Anti-Strijkstokbeleid

Weissensee4kids hanteert een anti-strijkstokbeleid. Dat houdt in dat ze proberen kostendekkend te werken en voor de gemaakte kosten afspraken met sponsoren maken. Dit is dan ook de reden waarom de jongens voor deze stichting schaatsen. De fondsen die ze binnenkrijgen op de sponsorrekening wordt 50-50 verdeeld over de 2 Goede Doelen (Ronald MCDonaldHuis en Orange Babies). De vrijwilligers en bestuursleden ontvangen geen vergoeding voor hun werkzaamheden. De deelnemers dienen hun eigen onkosten waaronder verblijf, reis en deelnamekosten zelf te bekostigen, hetgeen de jongens ook zelf voor hun rekening nemen.

 

Sponsoren

Hoewel het erg moeilijk is om sponsoren te vinden, die in de wir war van goede doelen willen sponsoren, zijn de jongens op zoek naar mensen die de goede doelen waar Jeroen en Rick voor schaatsen willen ondersteunen. Ondersteunen kan door een bedrag te storten via de website www.weissensee4kids.nl of een bedrag contant aan een van de jongens te geven. Jeroen en Rick zullen dan zelf het bedrag storten. De namen van de jongens staan tussen de individuele deelnemers. Als bedrijf kunt u zelfs een logo op de jas laten drukken.

 

Volgen

U kunt Jeroen en Rick volgen via de facebookpagina Volg Jeroen en Rick Siemonsma op de Weissensee 2017. Op de dag zelf is er een livestreaming en kunt u de jongens ook live volgen via de website www.weissensee.nl. U hoeft dan alleen op naam te zoeken en kunt zowel de tijden als het aantal gereden rondes volgen.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Harlinger zusjes halen record aantal kerstbomen op

04-01-2017

HARLINGEN - De zusjes Zijlstra, Wendy (11) en Naomi (13), uit Harlingen hebben vanaf de dag na kerst, dag en nacht gezocht naar afgedankte kerstbomen.

Winterse buien!

04-01-2017

HARLINGEN - Wat begint het jaar toch mooi!

Reacties

ForHim Menswear ForHim Menswear Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant De Lichtboei De Lichtboei De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. IJssalon Min12 IJssalon Min12 Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Plus Lunenborg Plus Lunenborg Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen VVV Harlingen VVV Harlingen Ons Food&Wine Ons Food&Wine Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Dio Jurien Dio Jurien Copini Opticiëns Copini Opticiëns Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Atelier de Groot Atelier de Groot Hubo-Faber Hubo-Faber Karsten Wonen Karsten Wonen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zensa Moda Zensa Moda Visie Events Visie Events Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Haarmode Cats Haarmode Cats Fotografie Dorus Fotografie Dorus Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Almamater Almamater Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Vogelaar Audio Vogelaar Audio
Vogelaar Audio Vogelaar Audio Haarmode Cats Haarmode Cats De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. ForHim Menswear ForHim Menswear De Lichtboei De Lichtboei Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Atelier de Groot Atelier de Groot Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas