Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar sneller met de PLUS app

Spaar sneller met de PLUS app

Als je er nu gebruik van maakt ontvang je 10 extra zegels. Dat tikt aan!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Vuurwerk koop je bij Hubo Faber

Vuurwerk koop je bij Hubo Faber

Vuurwerk kopen in Harlingen! Het beste vuurwerk bij je in de buurt. Direct online vuurwerk kopen tot 29 december 23:59!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Even voorstellen: Tetsje van der Kooi, Wiebe van Dijk en Joke de Boer

14-03-2017

HARLINGEN - Om iedereen alvast in de 'Proms' sfeer te brengen stellen we de komende weken de artiesten voor die jullie zaterdag 25 maart a.s. een muzikale TOP avond gaan bezorgen!

Even voorstellen: Tetsje van der Kooi, Wiebe van Dijk en Joke de Boer Wiebe en Tetsje

Eerder hebben jullie al kennis kunnen maken met Hendrika Tichelaar, Laura Galema, Anne Symen Abma, Harry Greve, Guus Roos, Dirk Kracht, het Ter Cleeff Kwartet, Wijtze Hempenius en Sietske Trinks, deze week: Tetsje van der Kooi, Wiebe van Dijk en Joke de Boer!

 

Tetsje van der Kooi

Tetsje van der Kooi, lyrisch sopraan, kwam al op jonge leeftijd in aanraking met muziek. Zingen bleek haar grote passie en talent. Ze studeerde solozang aan het Rotterdams Conservatorium en slaagde in 1995 voor het diploma docerend musicus. Daarna vervolgde ze haar studie aan het conservatorium in Utrecht. In 1999 behaalde ze het diploma uitvoerend musicus. Ze kreeg les van Wendela Bronsgeest, Carolyn Watkinson en Meinard Kraak, en studeerde ook enige tijd aan de befaamde Musik Hochschule te Dresden. Momenteel wordt ze gecoacht door Meinard Kraak en Adi le Gué.

 

Tetsje is regelmatig te beluisteren in oratoria, cantates en missen van onder meer Bach, Händel, Mendelssohn en Brahms. Als liedzangeres heeft ze veel affiniteit met werken van componisten uit de Tweede Weense School. Naast optredens op de grote concertpodia treedt Tetsje graag op bij vieringen en herdenkingen, in zomerseries en kerst- en passieconcerten. Ze gaf concerten in Engeland, Duitsland, België, Frankrijk en Zwitserland en maakte concertreizen naar de Verenigde Staten.

 

Zingen is voor Tetsje het leven zelf: soms vol passie en verlangen, soms vol mededogen, boosheid of juist stille tederheid. Zingen is: uiting geven aan de verhevenheid van Bachs Matthäus Passion, de innigheid van Brahms Wiegenlied en de bittere teleurstelling van Surabaya Johnny van Kurt Weil. Zingen is het leven liefhebben. En die liefde wil ze met anderen delen.

 

Wiebe van Dijk

Wiebe van Dijk, voorman van de legendarische Wiebe van Dijk Superband uit Harlingen. Ontelbare optredens en gelegenheidsformaties heeft hij op zijn naam staan. Van klassiek tot pop en niet te vergeten het Nederlandse lied. En laten we eerlijk zijn, geen Harlinger zal het onberoerd laten als we Wiebe "Mooie Stad aan het Wad" horen zingen welke door wijlen Janny Homminga is uitgewerkt tot een prachtige klassieker.

 

Wiebe is vanaf het allereerste begin betrokken bij de Proms en heeft onder andere prachtige duetten vertolkt met Tetsje van der Kooi en Hendrika Tichelaar. Ook dit keer is Wiebe van de partij en laat zich van zijn meest veelzijdige kant zien!

 

Joke de Boer

Mijn naam is Joke de Boer en ik hou van zingen. Dochter van Siep en Jikkie de Boer-Spoelstra ook zij hielden erg van zingen. Als je in zo'n nest wordt geboren, waar later nog enkele broers en een zusje bijkwamen die ook de muzikale richting kozen, dan is het een gezellige boel. Ik zat in wat bandjes en een avondvullend cabaret/muziekprogramma.

 

Weer wat later trok de jazz aan me. Ik begon o.a. met Jemke Visser, Henk Casimir, Piet Heininga, Wiebe Pennewaard, Siebren Klein en Geert Bijlstra. We richtten 'East Gate Swing' op. Machtige band. Later zong ik bij Otto Jongbloed, multi instrumentalist. En nu, komt deze uitdaging op mijn pad: Proms in Concert by Jack Heaven!

 

 Proms in Concert by Jack Heaven

Op 25 maart zal De Grote Kerk in Harlingen het decor zijn van dit unieke muzikale spectakel, mogelijk gemaakt door vele vrijwilligers en sponsors. Onder leiding van Koop Meindert Schokker zal OKK Kimswerd aangevuld met topmuzikanten en solisten u een wervelende muzikale avond presenteren van een ongekend niveau.

 

 

 • De kaarten zijn te koop bij Koks en Keukenmeiden, Voorstraat 16 Harlingen en online te bestellen via www.koksenkeukenmeiden.nl.

 

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.promsinconcertbyjackheaven.nl

 

Sponsors 2017

 

Sponsors

                                                                                          

 

 • Parkeeraccommodaties  “ Tsjerk Hiddes “
 • De Jager Accountancy B.V.
 • André de Jong
 • Hans en Alie Bakker
 • Nathalie Bakker en Erwin Groenenboom
 • Café ‘T Noorderke & Restaurant Noorderpoort
 • Boek Autobedrijf Arum
 • Rienk's Fiets Plus Tzummarum
 • Emma van Woudenberg Pedicure
 • Taxibedrijf van de Pol
 • Haarmode Cats
 • Soul Surf Yoga, Leentje Visser
 • Veltman Verlichting
 • Smaak Eten & Drinken
 • Jumbo Olaf Hermus
 • Kantine de Waddenhal
 • FOOX Groothandel Bergsma Franeker
 • Café 't Skûtsje 
 • Autobedrijf Ronald van der Wal
 • Steemar Marine Service
 • Dromen aan Zee
 • Expert Hogerhuis

 

Bedrijfsleven Evenement Kunst & Cultuur Muziek

Meer nieuws

Voorbeschouwing: Nijland – Zeerobben

14-03-2017

HARLINGEN - De kop erbij houden

Vacature Westcordhotels: Supervisor bediening – Strandhotel Seeduyn

14-03-2017

HARLINGEN - Ter uitbreiding van ons team zoeken we een enthousiaste Supervisor Bediening met gevoel voor gastvrijheid.

Zeerobben <23 tegen fc Harlingen

14-03-2017

HARLINGEN - Het was ronduit teleurstellend dat onze buren uit Franeker afzegden voor de geplande oefenwedstrijd voor dinsdagavond tussen beide “onder 23” teams.

Reacties

Hema Harlingen Hema Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Ons Food&Wine Ons Food&Wine Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Plus Lunenborg Plus Lunenborg IJssalon Min12 IJssalon Min12 Visie Events Visie Events Almamater Almamater Zensa Moda Zensa Moda Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Haarmode Cats Haarmode Cats Hubo-Faber Hubo-Faber Dio Jurien Dio Jurien Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën ForHim Menswear ForHim Menswear Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Atelier de Groot Atelier de Groot Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Vogelaar Audio Vogelaar Audio Copini Opticiëns Copini Opticiëns Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Karsten Wonen Karsten Wonen De Lichtboei De Lichtboei Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe VVV Harlingen VVV Harlingen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona
Ons Food&Wine Ons Food&Wine Haarmode Cats Haarmode Cats ForHim Menswear ForHim Menswear Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Karsten Wonen Karsten Wonen Fotografie Dorus Fotografie Dorus De Lichtboei De Lichtboei Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Visie Events Visie Events Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën