Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Eurootje!

Eurootje!

Bij Plus Lunenborg: meer dan 100 aanbiedingen voor maar 1 Eurootje!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

33ste Open Harlinger Halkampioenschappen tennis van start

31-03-2017

HARLINGEN - Razend spannend en heel gezellig is het er.

33ste Open Harlinger Halkampioenschappen tennis van start Foto: Wies Procee.

De 33ste Open Harlinger Halkampioenschappen zijn de afgelopen week van start gegaan in de ballonhal van tennisvereniging Ready. De door hevige rugpijn geplaagde organisator Ronald Vonk had het, ondanks dat, toch maar weer voor elkaar gekregen om meer dan 100 wedstrijden op de twee kunstgrasbanen in te plannen.

 

Nog zo’n bikkel. Joël de Jong. U kent hem van televisie. Hij wilde in de herendubbel zijn broer niet in de steek laten en speelde doodleuk door met een gebroken teen. Of “omaatje” Joke Schipper. Joke stuurt in de dames enkel haar veel jongere tegenstandsters regelmatig met forse cijfers naar huis. Het wachten in deze categorie is op de clash tegen Saskia Zuiderhof, die ook met het grootste gemak de andere dames klop geeft. In een iets lagere categorie stal Ben Jan Rensink de show. Nog tijdens een slagenwisseling vond hij tijd om zijn balletpasjes te oefenen. Het talrijk aanwezige publiek kreeg de ene Arabesque na de andere Rond de Jambe voorgeschoteld.

 

En dan ook nog gewoon de wedstrijd winnen met zijn maat Johnny Gjaltema. Hadden wij Rein Ferwerda al genoemd? Rein is toch ook alweer de 60 gepasseerd, maar daar is niets van te merken. Als de Harlinger R.F. een korte bal, ondanks zijn enorme snelheid, niet dreigt te halen, duikt hij er gewoon naar toe. Vaak met succes. Het is wel de reden dat Rein van zijn echtgenote Itteke geen lange broek aan mag bij het tennissen. Steeds gaten erin.

 

Razend spannend en heel gezellig is het er. En het is nog niet voorbij. Morgen en overmorgen wordt er nog volop getennist aan de Achlumerdijk. Op zaterdag staan er diverse laatste poulewedstrijden en halve finales op het programma van 10.15 tot 23.00 uur. En op zondag natuurlijk maar liefst acht spannende finales van 10.30 tot 16.30 uur. Kijk op tvready.nl of toernooi.nl voor meer informatie. Voor de mooie foto’s gemaakt door Wies Procee surft u naar de facebookpagina.

 

Iedereen is van harte welkom om één ( of meer) van de wedstrijden te bekijken of om in de kantine wat te eten en te drinken. Tot ziens op het Cleem Heegerpark!

Sport & Recreatie

Meer nieuws

65 jarig huwelijksjubileum Rimmert Baarda en Antje Siesling

31-03-2017

HARLINGEN - Burgemeester Sluiter feliciteerde het echtpaar namens het gemeentebestuur van Harlingen.

Deze week in "Afslag Harlingen"

31-03-2017

HARLINGEN - Zaterdag 1 april wordt het RSH programma 'Afslag Harlingen' gepresenteerd door Nicolet Sijm en Henk van der Heide.

Rjocht op herstel (Recht op herstel)

31-03-2017

FRYSLÂN - Fryslân DOK op zondag 2 april bij Omrop Fryslân.

Reacties

Atelier de Groot Atelier de Groot Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Hubo-Faber Hubo-Faber ForHim Menswear ForHim Menswear Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Almamater Almamater Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Haarmode Cats Haarmode Cats Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Zensa Moda Zensa Moda De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. De Lichtboei De Lichtboei Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Vogelaar Audio Vogelaar Audio BENG Evenementen BENG Evenementen Copini Opticiëns Copini Opticiëns HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie IJssalon Min12 IJssalon Min12 Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Ons Food&Wine Ons Food&Wine Plus Lunenborg Plus Lunenborg Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Hema Harlingen Hema Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Dio Jurien Dio Jurien Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Visie Events Visie Events
Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen VVV Harlingen VVV Harlingen Visie Events Visie Events Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Fotografie Dorus Fotografie Dorus Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Plus Lunenborg Plus Lunenborg De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. De Lichtboei De Lichtboei Karsten Wonen Karsten Wonen Dio Jurien Dio Jurien