CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar ze alle 24!

Spaar ze alle 24!

Bij PLUS LUNENBORG spaar je nu voor 24 verschillende Mario Kart Koins. Alle favoriete karakters zijn te verzamelen: Mario, Princess Peach, Luigi en nog veel meer!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

33ste Open Harlinger Halkampioenschappen tennis van start

31-03-2017

HARLINGEN - Razend spannend en heel gezellig is het er.

33ste Open Harlinger Halkampioenschappen tennis van start Foto: Wies Procee.

De 33ste Open Harlinger Halkampioenschappen zijn de afgelopen week van start gegaan in de ballonhal van tennisvereniging Ready. De door hevige rugpijn geplaagde organisator Ronald Vonk had het, ondanks dat, toch maar weer voor elkaar gekregen om meer dan 100 wedstrijden op de twee kunstgrasbanen in te plannen.

 

Nog zo’n bikkel. Joël de Jong. U kent hem van televisie. Hij wilde in de herendubbel zijn broer niet in de steek laten en speelde doodleuk door met een gebroken teen. Of “omaatje” Joke Schipper. Joke stuurt in de dames enkel haar veel jongere tegenstandsters regelmatig met forse cijfers naar huis. Het wachten in deze categorie is op de clash tegen Saskia Zuiderhof, die ook met het grootste gemak de andere dames klop geeft. In een iets lagere categorie stal Ben Jan Rensink de show. Nog tijdens een slagenwisseling vond hij tijd om zijn balletpasjes te oefenen. Het talrijk aanwezige publiek kreeg de ene Arabesque na de andere Rond de Jambe voorgeschoteld.

 

En dan ook nog gewoon de wedstrijd winnen met zijn maat Johnny Gjaltema. Hadden wij Rein Ferwerda al genoemd? Rein is toch ook alweer de 60 gepasseerd, maar daar is niets van te merken. Als de Harlinger R.F. een korte bal, ondanks zijn enorme snelheid, niet dreigt te halen, duikt hij er gewoon naar toe. Vaak met succes. Het is wel de reden dat Rein van zijn echtgenote Itteke geen lange broek aan mag bij het tennissen. Steeds gaten erin.

 

Razend spannend en heel gezellig is het er. En het is nog niet voorbij. Morgen en overmorgen wordt er nog volop getennist aan de Achlumerdijk. Op zaterdag staan er diverse laatste poulewedstrijden en halve finales op het programma van 10.15 tot 23.00 uur. En op zondag natuurlijk maar liefst acht spannende finales van 10.30 tot 16.30 uur. Kijk op tvready.nl of toernooi.nl voor meer informatie. Voor de mooie foto’s gemaakt door Wies Procee surft u naar de facebookpagina.

 

Iedereen is van harte welkom om één ( of meer) van de wedstrijden te bekijken of om in de kantine wat te eten en te drinken. Tot ziens op het Cleem Heegerpark!

Sport & Recreatie

Meer nieuws

65 jarig huwelijksjubileum Rimmert Baarda en Antje Siesling

31-03-2017

HARLINGEN - Burgemeester Sluiter feliciteerde het echtpaar namens het gemeentebestuur van Harlingen.

Deze week in "Afslag Harlingen"

31-03-2017

HARLINGEN - Zaterdag 1 april wordt het RSH programma 'Afslag Harlingen' gepresenteerd door Nicolet Sijm en Henk van der Heide.

Rjocht op herstel (Recht op herstel)

31-03-2017

FRYSLÂN - Fryslân DOK op zondag 2 april bij Omrop Fryslân.

Reacties

Atelier de Groot Atelier de Groot Copini Opticiëns Copini Opticiëns ForHim Menswear ForHim Menswear Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen VVV Harlingen VVV Harlingen Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Hubo-Faber Hubo-Faber Almamater Almamater Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Karsten Wonen Karsten Wonen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Ons Food&Wine Ons Food&Wine De Lichtboei De Lichtboei Vogelaar Audio Vogelaar Audio Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Visie Events Visie Events Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Zensa Moda Zensa Moda Haarmode Cats Haarmode Cats Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Plus Lunenborg Plus Lunenborg
Hubo-Faber Hubo-Faber Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Atelier de Groot Atelier de Groot Karsten Wonen Karsten Wonen Ons Food&Wine Ons Food&Wine Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Vogelaar Audio Vogelaar Audio Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt