Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar sneller met de PLUS app

Spaar sneller met de PLUS app

Als je er nu gebruik van maakt ontvang je 10 extra zegels. Dat tikt aan!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
RSH Radio Marathon!

RSH Radio Marathon!

54 uren live radio in het weekend van 27, 28 en 29 oktober 2017! Kom langs of luister via 104.1 FM, 106.2 FM!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

“Onze” meiden en dames bij fc Harlingen

10-10-2017

HARLINGEN - Meiden en vrouwen brengen spelplezier, harmonie en nieuwe dynamiek op de velden.

“Onze” meiden en dames bij fc Harlingen Emma Bouma in actie! Foto P. IJdema

Ze maken het verenigingsleven rijker en spannender en geven het voetbal een nieuwe stimulans. Ze zijn de grootste groeifactor van het voetbal en zorgen voor aanwas bij de clubs, aldus de KNVB. En deze groei is ook bij fc Harlingen duidelijk te merken. Steeds meer meiden gaan op voetbal. Vrouwenvoetbal is bij uitstek 'voetbal om van te houden’. Meisjes zorgen voor veel gezelligheid op de vereniging en dat is hartstikke goed. En om deze groep voetbalsters elke week wat meer uit te lichten, kunt u vanaf nu elke dinsdag een klein overzicht lezen van wat er zich afspeelde bij “onze” meiden en dames van fc Harlingen.

 

De meiden van fc Harlingen MO13-1 moesten afgelopen zaterdag aan de bak. Tegenstandsters waren Akkrum MO13-1 en vanaf de eerste minuut werd het al duidelijk dat het een ontzettend moeilijke wedstrijd zou gaan worden. Tot de 10e minuut konden de meiden van fc Harlingen de grote meiden van Akkrum nog aardig tegenhouden maar dan valt toch de eerste goal voor Akkrum. Na redding van de keepster vloog de bal er in de rebound toch nog in. Weer 10 minuten later stond het 0-2. “Onze” meiden kwamen er niet aan te pas. Akkrum was constant in de aanval en dit resulteerde in nog 2 doelpunten en zo gaan de meiden met een 0-4 achterstand de rust in. In de 2e helft, zoals verwacht, hetzelfde spelbeeld. De keepster van Akkrum heeft welgeteld 2 ballen gehad. Aan “onze” kant vlogen ze erin en de eindstand werd uiteindelijk werd 0-10. Snel vergeten en op naar volgende week. Want dan spelen de meiden in Sexbierum tegen AVC.

 

Voor fc Harlingen MO15-1 was het afgelopen zaterdag vroeg vertrekken naar Witmarsum. Tegenstandsters waren Mulier MO15-1. Na de warming up bleek dat ze niet op het kunstgras speelden maar op het echte gras. En door de regen was het zwaar voetballen en dat was de gehele wedstrijd goed te zien. De ballen kwamen niet altijd goed aan maar ondanks de omstandigheden bleven de meiden doorknokken wat resulteerde in 2 doelpunten voor fc Harlingen. Met deze 3 punten staan ze nu op een gedeelde 1e plaats. Komende zaterdag staat een thuiswedstrijd gepland tegen één van de medekoplopers Zeerobben MO15-2. Een spannende wedstrijd welke van invloed kan zijn voor de volgorde van de ranglijst. Aanvangstijd 12.00 uur bij fc Harlingen.

Fc Harlingen VR 1 had een uitwedstrijd en zij namen het op tegen VVT VR1 uit Twijzelerheide. Ook dit veld was moeilijk bespeelbaar vanwege de vele regen dat er was gevallen. Het was een knotsgekke wedstrijd. Er werd flink gestreden en met een laatste doelpunt uit een schitterende vrije trap werd het uiteindelijk 4-4. Aanstaande zaterdag spelen de vrouwen een thuiswedstrijd waarbij St. Minnertsga/St. Jacob VR1 de tegenstandsters zullen zijn. De wedstrijd begint om 14.00 uur.

 

Fc Harlingen VR2 voetballen zaterdag ook een thuiswedstrijd. Zij vangen om 11.30 uur aan en tegenstandsters zijn dan Arum VR1. Fc Harlingen VR3 reizen vrijdagavond af naar Sportpark Oldeboorn. Om 20.30 uur zullen zij hun wedstrijd spelen tegen NOK VR2 in Oldeboorn. Fc Harlingen VR4 mocht haar tweede competitiewedstrijd spelen en dit keer tegen een oude bekende namelijk Arum VR1. Een enorm spannende wedstrijd welke eindigde in een 3-3 gelijkspel. Zaterdag ontvangen de dames van VR4 de dames van Zeerobben VR1 en de wedstrijd vangt om 11.30 uur aan.

Sport & Recreatie

Reacties

Fotografie Dorus Fotografie Dorus Vogelaar Audio Vogelaar Audio IJssalon Min12 IJssalon Min12 Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Hubo-Faber Hubo-Faber Hema Harlingen Hema Harlingen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Dio Jurien Dio Jurien Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona ForHim Menswear ForHim Menswear De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam De Lichtboei De Lichtboei Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Atelier de Groot Atelier de Groot Karsten Wonen Karsten Wonen Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Visie Events Visie Events Plus Lunenborg Plus Lunenborg Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Ons Food&Wine Ons Food&Wine BENG Evenementen BENG Evenementen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie VVV Harlingen VVV Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Haarmode Cats Haarmode Cats Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen
Dio Jurien Dio Jurien Ons Food&Wine Ons Food&Wine Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) BENG Evenementen BENG Evenementen Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Visie Events Visie Events Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Atelier de Groot Atelier de Groot Fotografie Dorus Fotografie Dorus Copini Opticiëns Copini Opticiëns