Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Rondvlucht boven Harlingen

Rondvlucht boven Harlingen

Spaar nu vliegensvlug voor hoge korting bij PLUS Lunenborg! U kunt de spaarkaart afhalen in de winkel.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Kom kijken en klim aan boord! Vanaf 31 maart 2018 weer open voor publiek, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

‘Train de trainer’ wederom bij Zeerobben

16-03-2018

HARLINGEN - Op woensdag 21 Maart a.s. is Gerjan van den Hoogen van SC Heerenveen met zijn staf te gast bij Zeerobben voor het verzorgen van een ‘Train de trainer’.

In het kader van het Sportief Partnership met SC Heerenveen staan de volgende activiteiten op het programma:

 

  • Woensdag 21 maart een ‘Train de trainer’
  • Woensdag 18 april een Fun-clinic voor alle O-10 en O-11 jeugd

 

Train de trainer

Op woensdag 21 Maart a.s. is Gerjan van den Hoogen van SC Heerenveen met zijn staf te gast bij Zeerobben voor het verzorgen van een ‘Train de trainer’ met op verzoek van Zeerobben als onderwerp De Wiel Coerver methodiek’. Voor alle jeugdtrainers een unieke gelegenheid kennis te nemen van dit essentiële onderdeel van jeugdtrainingen; het ontwikkelen van de individuele techniek. Ook alle andere kaderleden, supporters, ouders van jeugdspelers en jeugdspelers zelf zijn uiteraard van harte welkom!

 

De Wiel Coerver-methodiek

Wiel Coerver was in de jaren ’70 na een langdurige carrière als betaald voetballer een succesvol trainer van diverse clubs uit de eredivisie en won met Feyenoord in 1974 zowel het landskampioenschap als de UEFA-Cup, de huidige Europa-League.

Hij wist deze successen te bereiken met attractief aanvallend voetbal met veel druk naar voren, het spelletje dat ook bv een Peter Bosz met Ajax af en toe op de mat legde. Zijn zienswijze gaat uit van volledige balbeheersing en spelcreativiteit, het domineren met de bal aan de voet in 1 tegen 1 situaties. Een voorwaarde om een topvoetballer te worden is, naast inzicht, een optimale basistechniek, te ontwikkelen via gerichte oefeningen en methodiek van O-8 tot en met de O-19. Zeerobben wil met haar jeugd aan dit belangrijke onderdeel van de opleiding een impuls geven en heeft voor al haar jeugdtrainers op deze avond een verrassing.

 

De avond begint om 19.15 uur in de kantine van Zeerobben met een introductie van de oefenstof door Gerjan van den Hoogen. De theorie wordt vervolgens in de praktijk gebracht middels een training aan de spelers van de JO13-1 vanaf 19.30 uur.

 

Tenslotte wordt een en ander nabesproken in de kantine. Het wordt ongetwijfeld een leerzame avond!

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Afslag Harlingen Politiek bij Radio Stad Harlingen

16-03-2018

HARLINGEN - Zaterdag 17 maart wordt het RSH programma 'Afslag Harlingen' gepresenteerd door Henk van der Heide.

MIN12 trakteert!

16-03-2018

HARLINGEN - Goed nieuws om de lente vieren: MIN12 trakteert ook dit seizoen de basisschoolleerlingen uit Harlingen en Midlum op een gratis ijsje!

Verkiezingsvlog van Wiebe van Dijk

16-03-2018

HARLINGEN - Vandaag kwam Wiebe bij de redactie van Harlingenboeit.nl langs om zijn eerste verkiezingsvlog op te nemen.

Reacties

Plus Lunenborg Plus Lunenborg Haarmode Cats Haarmode Cats Atelier de Groot Atelier de Groot Karsten Wonen Karsten Wonen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas De Lichtboei De Lichtboei Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Ons Food&Wine Ons Food&Wine Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Hema Harlingen Hema Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Visie Events Visie Events Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt ForHim Menswear ForHim Menswear HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Zensa Moda Zensa Moda Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Almamater Almamater Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis IJssalon Min12 IJssalon Min12 VVV Harlingen VVV Harlingen Dio Jurien Dio Jurien Vogelaar Audio Vogelaar Audio Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona BENG Evenementen BENG Evenementen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht"
Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant De Lichtboei De Lichtboei Haarmode Cats Haarmode Cats Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt ForHim Menswear ForHim Menswear Hubo-Faber Hubo-Faber Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam