Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Spaar van 5 februari t/m 15 april 2017 voor slimme keukenaccessoires van Joseph Joseph!
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

De werf en het bezoekerscentrum zijn wegens de winterstop gesloten tot 1 april 2017.
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Zeilcharter Boreas

Zeilcharter Boreas

De één mast tjalk “Boreas” - God van de Noordenwind, Griekse mythologie - is in 1887 gebouwd als zeilende Wadtjalk. Er werden vrachttransporten mee gevaren en dan vooral op het Oostwad. Later is zij omgebouwd tot een comfortabel charterschip voor 16 personen. Het zeilen met de Boreas is voor groepen die komen voor actief zeilen of om uit te rusten en te ontspannen.

Voor een dagtocht kunnen er maximaal 28 personen mee. Haven van vertrek is Harlingen. In overleg met de groep en de schipper wordt de bestemming bepaald. Dit is afhankelijk van getijde, weer en wind.

 

Zeilen met de Boreas

De Boreas is een prachtige tjalk waar je heerlijk mee over het Wad en het IJsselmeer kan zwerven. Het gezellige gastenverblijf vormt de entourage voor de avonden, en de hutten zijn ruim.  In de winter kan er ook gevaren worden, er is centrale verwarming. Bovendeks is alles wat zeilen aangaat goed op elkaar afgestemd. De Boreas beschikt over 4 comfortabele twee persoons, 2 vier persoons hutten en er zijn 2 toiletten en 2 douches. Ideaal voor families met kinderen!

 

Schipper Henk Teuben is een fanatieke zeiler die je mee neemt naar de getijden van het Wad. Vergeet de tijd en laat je betoveren door de schone natuur op het wad. Je kan er gaan droogvallen met het schip, genieten van de rust en wachten tot er weer genoeg water is om verder te zeilen. Dit kan ook bij nacht onder de sterrenhemel. Al de eilanden van het wad kunnen we aandoen, hier zijn mogelijkheden om te gaan fietsen, wandelen, terrasje pikken of je te vermaken in het uitgaansleven van het eiland.

 

We zijn aangesloten bij Rederij Vooruit, in voor- en naseizoen kun je rechtstreeks bij ons boeken.

 

Voor info kun je bellen met Henk Teuben of Grietje van der Bos.

Harry Greve Gitaar- en BasgitaarlessenHarry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Hotel Café Restaurant "Zeezicht"Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hema HarlingenHema Harlingen Maatschap Fysiotherapeuten HarlingenMaatschap Fysiotherapeuten Harlingen Joachim de Ruijter FotografieJoachim de Ruijter Fotografie Atelier de GrootAtelier de Groot Jumbo Olaf HermusJumbo Olaf Hermus Fotografie DorusFotografie Dorus AlmamaterAlmamater Wereldwinkel HarlingenWereldwinkel Harlingen Brasserie de JasmijnBrasserie de Jasmijn Harlinger PoffertjeskraamHarlinger Poffertjeskraam Faber Lederwaren en BijouterieënFaber Lederwaren en Bijouterieën Anna Casparii Hotel Café RestaurantAnna Casparii Hotel Café Restaurant Strandpaviljoen 't ZiltStrandpaviljoen 't Zilt Salon & Parfumerie RonaSalon & Parfumerie Rona Zwembad Het Derde HaadZwembad Het Derde Haad De Jager Accountancy B.V.De Jager Accountancy B.V. Ons… Food & WineOns… Food & Wine Copini OpticiënsCopini Opticiëns Expert HogerhuisExpert Hogerhuis IJssalon Min12IJssalon Min12 Eetcafé NooitgedagtEetcafé Nooitgedagt Vogelaar AudioVogelaar Audio Piet Karsten van HarlingenPiet Karsten van Harlingen BENG EvenementenBENG Evenementen Haarmode CatsHaarmode Cats Zensa ModaZensa Moda Dio JurienDio Jurien Harlinger Ondernemersvereniging (HOV)Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Kamsma SchoenenKamsma Schoenen HoMMM!nga's Fijne WinkeltjeHoMMM!nga's Fijne Winkeltje Zeilcharter BoreasZeilcharter Boreas VVV-TIP HarlingenVVV-TIP Harlingen ForHim MenswearForHim Menswear Hubo-FaberHubo-Faber Albert Heijn HarlingenAlbert Heijn Harlingen De LichtboeiDe Lichtboei
Dio JurienDio Jurien Expert HogerhuisExpert Hogerhuis Piet Karsten van HarlingenPiet Karsten van Harlingen Plus LunenborgPlus Lunenborg Zwembad Het Derde HaadZwembad Het Derde Haad Anna Casparii Hotel Café RestaurantAnna Casparii Hotel Café Restaurant Joachim de Ruijter FotografieJoachim de Ruijter Fotografie Hotel Café Restaurant "Zeezicht"Hotel Café Restaurant "Zeezicht" VVV-TIP HarlingenVVV-TIP Harlingen BENG EvenementenBENG Evenementen Visie EventsVisie Events Atelier de GrootAtelier de Groot