Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Spaar van 5 februari t/m 15 april 2017 voor slimme keukenaccessoires van Joseph Joseph!
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

De werf en het bezoekerscentrum zijn wegens de winterstop gesloten tot 1 april 2017.
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Harlinger Ondernemersvereniging (HOV)

Harlinger Ondernemersvereniging (HOV)

De Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) stelt zich ten doel om de belangen van de aangesloten leden in de breedste zin te behartigen. Elke ondernemer in de gemeente Harlingen kan lid worden van onze vereniging.

Waarom lid worden van de HOV?

De HOV is een enthousiaste club ondernemers welke zich gezamelijk inzetten voor een aantrekkelijk Harlingen. Als lid van de HOV kunt u profiteren van de bundeling van krachten en het netwerk dat de vereniging vormt.

 

Bestuur
Als de gesprekspartner voor ondernemers van de bedrijven en instellingen welke zich in Harlingen gevestigd hebben, naar gemeente, kamer van koophandel, en de verschillende verenigingen van Harlingen, maakt het bestuur zich sterk voor de zaken die er onder de leden leven, en proberen zij haar belangen zo goed mogelijk te behartigen.

 

Activiteitenteam
Naast het bestuur houdt het activiteitenteam zich bezig met het organiseren van aktiviteiten in de stad. En wat voor een aktiviteiten. Van het vroege voorjaar tot en met de laatste dag van het jaar worden er grote en kleinere aktiviteiten georganiseerd voor jong en oud en weet men keer op keer de plaatselijke media te behalen. Een bruisend aanbod vol ontspanning, vermaak en gezelligheid voor iedereen.

 

Aanmelden

Of u nu een eenmanszaak heeft of een groot bedrijf. Elke ondernemer in Harlingen zou eigenlijk lid moeten zijn van de HOV. De contributie is slechts € 25,- per jaar. Bent u nog geen lid? Meld u zich dan snel aan! Dit kan via de volgende link: aanmelden.

 

Immers, samen staan we sterk!

HOV Activiteiten

  • Met ingang van 1 april 2016 is het op vrijdag koopavond.

  • Elke 2e zondag van de maand zijn de meeste winkels in Harlingen geopend! Tijdens deze zondagen worden er regelmatig extra activiteiten georganiseerd.

  • Op de donderdagen in de maanden juli en augustus zijn er zomermarkten met daaraan gekoppeld een attractie, muziek of workshop. Daarnaast hebben we in het voorjaar Sunday Lounge met de Made By markt. Organisatie markten: BENG Evenementen.

  • Organisatie intocht Sinterklaas i.s.m. Atze Lubach Entertainment - Sint Nicolaas Centrale Friesland.

  • In het oogspringende activiteiten zijn o.a. de 11-steden Oldtimerrally, Sunday Lounge, Klein Amsterdam Muziekfestival, Kerstsfeer, Live muziek/straatacts.

  • Ondersteuning van evenementen zoals o.a.: Straatfestival, Junifeestweek, Harlinger Parkonbijt, Lanenkaatsen en de Visserijdagen.

  • Verzorgen van sfeerverlichting en hanging baskets.

 

Dagelijks Bestuur:

Voorzitter (interim): Lucia van der Meer (Zensa Moda)
T: 06 - 29583633

Secretariaat: Janna Tolsma (Almamater)

T: 0517 - 434638

Penningmeester (interim): Marion Faber (Faber Lederwaren)

Algemeen lid: Erik-Jan Ruseler (Albert Heijn Harlingen)

Algemeen lid: Olaf Hermus (Jumbo Olaf Hermus)

Algemeen lid: Karen Brugman (BENG Evenementen)
 

Activiteitenteam:

Lid: Karen Brugman (BENG Evenementen)
Lid: Jozef Dijkstra (For Him Menswear)
Lid: Marion Faber (Faber Tassen Koffers en Accessoires)
Lid: Barend Hogerhuis (Expert)

Lid: Fleur Kostwinder

Lid: Rona vd Weg (Salon & Parfumerie Rona)

Eetcafé NooitgedagtEetcafé Nooitgedagt Fotografie DorusFotografie Dorus Piet Karsten van HarlingenPiet Karsten van Harlingen Brasserie de JasmijnBrasserie de Jasmijn Dio JurienDio Jurien Haarmode CatsHaarmode Cats De LichtboeiDe Lichtboei Visie EventsVisie Events Jumbo Olaf HermusJumbo Olaf Hermus AlmamaterAlmamater Strandpaviljoen 't ZiltStrandpaviljoen 't Zilt ForHim MenswearForHim Menswear Faber Lederwaren en BijouterieënFaber Lederwaren en Bijouterieën Hotel Café Restaurant "Zeezicht"Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Plus LunenborgPlus Lunenborg De Jager Accountancy B.V.De Jager Accountancy B.V. Harry Greve Gitaar- en BasgitaarlessenHarry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Atelier de GrootAtelier de Groot IJssalon Min12IJssalon Min12 Hubo-FaberHubo-Faber Harlinger PoffertjeskraamHarlinger Poffertjeskraam Maatschap Fysiotherapeuten HarlingenMaatschap Fysiotherapeuten Harlingen Albert Heijn HarlingenAlbert Heijn Harlingen Wereldwinkel HarlingenWereldwinkel Harlingen Vogelaar AudioVogelaar Audio Kamsma SchoenenKamsma Schoenen Eetcafé De Lachende KoeEetcafé De Lachende Koe Expert HogerhuisExpert Hogerhuis Copini OpticiënsCopini Opticiëns Zeilcharter BoreasZeilcharter Boreas Harlinger Ondernemersvereniging (HOV)Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) VVV-TIP HarlingenVVV-TIP Harlingen HoMMM!nga's Fijne WinkeltjeHoMMM!nga's Fijne Winkeltje Joachim de Ruijter FotografieJoachim de Ruijter Fotografie Ons… Food & WineOns… Food & Wine Zwembad Het Derde HaadZwembad Het Derde Haad Anna Casparii Hotel Café RestaurantAnna Casparii Hotel Café Restaurant Salon & Parfumerie RonaSalon & Parfumerie Rona
Zeilcharter BoreasZeilcharter Boreas De Jager Accountancy B.V.De Jager Accountancy B.V. Copini OpticiënsCopini Opticiëns ForHim MenswearForHim Menswear Albert Heijn HarlingenAlbert Heijn Harlingen IJssalon Min12IJssalon Min12 Wereldwinkel HarlingenWereldwinkel Harlingen Kamsma SchoenenKamsma Schoenen Haarmode CatsHaarmode Cats Visie EventsVisie Events Atelier de GrootAtelier de Groot Hubo-FaberHubo-Faber