Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Spaar van 5 februari t/m 15 april 2017 voor slimme keukenaccessoires van Joseph Joseph!
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

De werf en het bezoekerscentrum zijn wegens de winterstop gesloten tot 1 april 2017.
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Atelier de Groot

Atelier de Groot

Handgemaakte riemen maken van prachtige eerlijke materialen voor mensen die dat kunnen waarderen, dat is onze drijfveer. In de werkplaats aan de Voorstraat in Harlingen maken wij, Jan Gerhard en Martha de Groot, broer en zus op ambachtelijke wijze leren riemen.

Het bedrijf bestaat al sinds 1965. Pa en ma De Groot begonnen in Grou een schoenreparatie bedrijf. Na een paar jaar verkochten ze het bedrijf en kochten ze een schoenmakerij in Harlingen. Er werden schoenen gerepareerd en in de winter werden er veel schaatsen verkocht.

 

Over de makers

Jan Gerhard was vaak in de werkplaats bij zijn ouders te vinden, hij volgde diverse opleidingen en begon al gauw mee te werken in het bedrijf. Martha ging de administratieve kant uit en was later werkzaam op de afdeling Personeelszaken van een papierverwerkend bedrijf. Na een aantal jaren ging het toch kriebelen en ging zij samen met haar moeder een opleiding Leerbewerken volgen in Den Bosch. Hier leerden ze het ontwerpen en maken van klein lederwaren en tassen.

 

Aangestoken door hun enthousiasme begon ook Jan Gerhard hier zich in te verdiepen. Al gauw stonden er zelfgemaakte riemen en tassen in de winkel te koop. Ook verkopen wij onze tassen en riemen op verschillende beurzen zoals de Home & Garden en La Table in Naarden. Door de ervaring opgedaan tijdens deze beurzen en in de winkel specialiseerden we ons op het maken en verkopen van op maat gemaakte leren riemen.

 

We houden van duurzaam leer met een verhaal. Leer van Europese looierijen, vaak familiebedrijven die al meerdere generaties bestaan. Onze Heritage riemen maken wij van bridle leather. Van dit prachtige leer maken wij op ambachtelijke wijze riemen. Daarnaast maken wij ook bijzondere en orginele riemen van vissenleer in ons atelier. Messing gespen maken het plaatje compleet. Kom gerust een kijkje nemen in onze gezellige winkel op de Voorstraat in Harlingen.

Openingstijden:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:

Gesloten
09.30 - 12.00 en 13.00 - 18.00 uur
09.30 - 12.00 en 13.00 - 18.00 uur
09.30 - 12.00 en 13.00 - 18.00 uur
09.30 - 12.00 en 13.00 - 18.00 uur
09.30 tot 17.00 uur
Gesloten

Kvk: 01013714

Plus LunenborgPlus Lunenborg Strandpaviljoen 't ZiltStrandpaviljoen 't Zilt ForHim MenswearForHim Menswear Kamsma SchoenenKamsma Schoenen Piet Karsten van HarlingenPiet Karsten van Harlingen Haarmode CatsHaarmode Cats Wereldwinkel HarlingenWereldwinkel Harlingen Maatschap Fysiotherapeuten HarlingenMaatschap Fysiotherapeuten Harlingen Albert Heijn HarlingenAlbert Heijn Harlingen Copini OpticiënsCopini Opticiëns Zwembad Het Derde HaadZwembad Het Derde Haad Fotografie DorusFotografie Dorus Vogelaar AudioVogelaar Audio Hubo-FaberHubo-Faber Joachim de Ruijter FotografieJoachim de Ruijter Fotografie Dio JurienDio Jurien Eetcafé De Lachende KoeEetcafé De Lachende Koe Hotel Café Restaurant "Zeezicht"Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Expert HogerhuisExpert Hogerhuis IJssalon Min12IJssalon Min12 Salon & Parfumerie RonaSalon & Parfumerie Rona De Jager Accountancy B.V.De Jager Accountancy B.V. Anna Casparii Hotel Café RestaurantAnna Casparii Hotel Café Restaurant HoMMM!nga's Fijne WinkeltjeHoMMM!nga's Fijne Winkeltje Harlinger PoffertjeskraamHarlinger Poffertjeskraam Faber Lederwaren en BijouterieënFaber Lederwaren en Bijouterieën Eetcafé NooitgedagtEetcafé Nooitgedagt Ons Food&WineOns Food&Wine Brasserie de JasmijnBrasserie de Jasmijn Harlinger Ondernemersvereniging (HOV)Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Visie EventsVisie Events Zeilcharter BoreasZeilcharter Boreas Hema HarlingenHema Harlingen Jumbo Olaf HermusJumbo Olaf Hermus De LichtboeiDe Lichtboei Harry Greve Gitaar- en BasgitaarlessenHarry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen VVV-TIP HarlingenVVV-TIP Harlingen Atelier de GrootAtelier de Groot
Zwembad Het Derde HaadZwembad Het Derde Haad VVV-TIP HarlingenVVV-TIP Harlingen BENG EvenementenBENG Evenementen Vogelaar AudioVogelaar Audio Atelier de GrootAtelier de Groot Kamsma SchoenenKamsma Schoenen Eetcafé De Lachende KoeEetcafé De Lachende Koe De LichtboeiDe Lichtboei IJssalon Min12IJssalon Min12 Jumbo Olaf HermusJumbo Olaf Hermus AlmamaterAlmamater De Jager Accountancy B.V.De Jager Accountancy B.V.