Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Spaar van 5 februari t/m 15 april 2017 voor slimme keukenaccessoires van Joseph Joseph!
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

De werf en het bezoekerscentrum zijn wegens de winterstop gesloten tot 1 april 2017.
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
De Lichtboei

De Lichtboei

Welkom bij de Lichtboei. Hét adres in Harlingen voor bruiloften, recepties, bedrijfspresentaties, live muziek of een goed feest... Daarnaast is het bij ons goed toeven in het sfeervolle en gezellige bruin café.

De Lichtboei onderscheidt zich van andere horecazaken in de omgeving doordat ze de combinatie biedt van een café en een zaal. De Lichtboei organiseert o.a. rocknights, Jamsessies, alternatieve muziek en disco avonden en een politiek café. Dat is uniek in de regio. Daarnaast hebben we één van de beste biljarttafels van Harlingen!

 

De zaal van De Lichtboei is te huur voor vergaderingen, recepties, feesten, lunches, diners en andere bijeenkomsten voor maximaal 180 personen. Er zijn catering-faciliteiten en mogelijkheden voor AV-presentaties (internet, beamer, scherm van 3x3 m.). We hebben een complete zanginstallatie voor bands. 

 

Wat de Lichtboei kenmerkt is dat we onze klanten een hoge mate van vrijheid geven om de zaal in te richten zoals ze zelf willen. Mits we binnen bepaalde veiligheidseisen blijven is er veel mogelijk! Tevens is er in de zaal een grote bar. Wij verzorgen met plezier lunch, borrelhapjes of een buffet. De Lichtboei heeft een professionele keuken waardoor wij zonder probleem de catering van uw feest kunnen verzorgen. Wilt u een buffet dan heeft u de keus uit verscheidene mogelijkheden die wij bieden. Er is een aparte zij-ingang, dus gasten hoeven niet door het cafégedeelte.

Openingstijden:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:

Gesloten
16.00 - 02.00 uur
16.00 - 02.00 uur
16.00 - 02.00 uur
16.00 - 02.00 uur
16.00 - 02.00 uur
11.00 - 01.00 uur

Faber Lederwaren en BijouterieënFaber Lederwaren en Bijouterieën Expert HogerhuisExpert Hogerhuis De LichtboeiDe Lichtboei Vogelaar AudioVogelaar Audio Zeilcharter BoreasZeilcharter Boreas Kamsma SchoenenKamsma Schoenen ForHim MenswearForHim Menswear Harlinger PoffertjeskraamHarlinger Poffertjeskraam Maatschap Fysiotherapeuten HarlingenMaatschap Fysiotherapeuten Harlingen Harry Greve Gitaar- en BasgitaarlessenHarry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Hotel Café Restaurant "Zeezicht"Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Copini OpticiënsCopini Opticiëns Hema HarlingenHema Harlingen VVV-TIP HarlingenVVV-TIP Harlingen Wereldwinkel HarlingenWereldwinkel Harlingen Eetcafé De Lachende KoeEetcafé De Lachende Koe Hubo-FaberHubo-Faber AlmamaterAlmamater Plus LunenborgPlus Lunenborg Haarmode CatsHaarmode Cats Joachim de Ruijter FotografieJoachim de Ruijter Fotografie Anna Casparii Hotel Café RestaurantAnna Casparii Hotel Café Restaurant Brasserie de JasmijnBrasserie de Jasmijn Eetcafé NooitgedagtEetcafé Nooitgedagt BENG EvenementenBENG Evenementen Atelier de GrootAtelier de Groot Dio JurienDio Jurien De Jager Accountancy B.V.De Jager Accountancy B.V. Visie EventsVisie Events Harlinger Ondernemersvereniging (HOV)Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Piet Karsten van HarlingenPiet Karsten van Harlingen Zensa ModaZensa Moda Strandpaviljoen 't ZiltStrandpaviljoen 't Zilt Zwembad Het Derde HaadZwembad Het Derde Haad Albert Heijn HarlingenAlbert Heijn Harlingen IJssalon Min12IJssalon Min12 Jumbo Olaf HermusJumbo Olaf Hermus Fotografie DorusFotografie Dorus
Piet Karsten van HarlingenPiet Karsten van Harlingen De Jager Accountancy B.V.De Jager Accountancy B.V. Eetcafé NooitgedagtEetcafé Nooitgedagt Albert Heijn HarlingenAlbert Heijn Harlingen De LichtboeiDe Lichtboei Visie EventsVisie Events Kamsma SchoenenKamsma Schoenen Zensa ModaZensa Moda Haarmode CatsHaarmode Cats Joachim de Ruijter FotografieJoachim de Ruijter Fotografie Harry Greve Gitaar- en BasgitaarlessenHarry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Atelier de GrootAtelier de Groot