CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar ze alle 24!

Spaar ze alle 24!

Bij PLUS LUNENBORG spaar je nu voor 24 verschillende Mario Kart Koins. Alle favoriete karakters zijn te verzamelen: Mario, Princess Peach, Luigi en nog veel meer!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Vleugeltjesmarkt

HARLINGEN - Al enige tijd duikt de aankondiging van dit evenement in de media op.

Datum: 8 april 2017

Tijd: 11:00 - 16:00

Locatie: St. Michaël-kerk, HARLINGEN

Algemeen

Maar wat is het? Dit begrip staat voor een soort fancy-fair, waarbij de opbrengst zal worden gebruikt om de aanschaf van een nieuwe (gebruikte) vleugel voor het koor ORPHEON te financieren.

 

Op zaterdag 8 april van 11.00 tot 16.00 uur zullen de zaal en tuin van de St. Michaël-kerk worden omgetoverd tot een gezellige markthal en theetuin, waar de creatieve leden van ORPHEON (“de crea-groep”) zelfgemaakte, leuke snuisterijen, hebbedingetjes en Paas-artikelen aan de man/vrouw willen brengen. Verder worden er stands ingericht met goede, mooie spullen, die een tweede leven verdienen. Ook krijgt het Vastenproject ”Geef ze de Vijf “ een plaats voor de verkoop van paasbroden.

 

In de theetuin is koffie/thee en frisdrank verkrijgbaar. Tevens wordt u de mogelijkheid geboden om overheerlijke appeltaarten te bestellen voor bv. Pasen.

Dankzij de gulle Harlinger Ondernemers is er een grote verloting met een scala aan prachtige prijzen. Ook aan de kinderen is gedacht: een DRIE-PERSOONS SJOELBAK staat garant voor veel plezier voor jong (en oud). Een workshop ZENTANGLE-tekenen en gezellige muziek verhogen de gemoedelijke sfeer.

 

Als u die zaterdag 8 april toch al de opening van de “Bruine Zeilvaart” gaat bezoeken, dan is het zeker de moeite waard om tussen 11.00 en 16.00 uur ook even bij de St. Michaël-kerk aan de Zuiderhaven aan te leggen.

Visie Events Visie Events Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" BENG Evenementen BENG Evenementen Vogelaar Audio Vogelaar Audio Hubo-Faber Hubo-Faber Atelier de Groot Atelier de Groot Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Dio Jurien Dio Jurien Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Haarmode Cats Haarmode Cats Copini Opticiëns Copini Opticiëns Fotografie Dorus Fotografie Dorus Karsten Wonen Karsten Wonen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Zensa Moda Zensa Moda Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Ons Food&Wine Ons Food&Wine Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe VVV Harlingen VVV Harlingen De Lichtboei De Lichtboei Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Hema Harlingen Hema Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Almamater Almamater Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas
Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Fotografie Dorus Fotografie Dorus ForHim Menswear ForHim Menswear Plus Lunenborg Plus Lunenborg Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Ons Food&Wine Ons Food&Wine Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Zensa Moda Zensa Moda