Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Rondvlucht boven Harlingen

Rondvlucht boven Harlingen

Spaar nu vliegensvlug voor hoge korting bij PLUS Lunenborg! U kunt de spaarkaart afhalen in de winkel.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Kom kijken en klim aan boord! Vanaf 31 maart 2018 weer open voor publiek, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

SPTH presenteert: "De verdwenen verjaardagsmijter" in stadsschouwburg Trebol

HARLINGEN - De dag na de aankomst van Sinterklaas in Harlingen, staat Stichting Pieten Theater Harlingen in stadsschouwburg Trebol met de show “De verdwenen verjaardagsmijter”.

Datum: 19 november 2017

Tijd: 10:00 - 13:00

Locatie: Stadsschouwburg Trebol, HARLINGEN

Eten, Drinken, Uitgaan

Deze show wordt op zondag 19 november twee keer voor het voetlicht gebracht en wel om 10.00 uur en om 12.00 uur. Het is een interactieve show, vol met zang, dans, theater en illusie.

 

De Zwarte Pieten hebben een cadeau voor Sinterklaas laten maken, een speciale verjaardagsmijter. Sinterklaas weet natuurlijk van niks. Hij is door de Pieten gevraagd om zijn cadeau in Trebol in ontvangst te komen nemen. Maar op het moment dat Sinterklaas er bijna is, blijkt de mijter weg te zijn. Wat nu? Dit mysterie moet worden opgelost.

 

Aan deze mooie show is medewerking toegezegd door Piet Diego, “bekend van tv” en van onder andere zijn hits “Paniek in de confettifabriek” en “Het pakjesmysterie”. Ook heeft Diego een tweetal films uitgebracht, te weten “Sint en Diego en de magische bron van Myra” en “Sint en Diego en het geheim van de ring”. Het is voor Stichting Pieten Theater Harlingen een mooie opsteker dat Piet Diego naar Harlingen komt. Diego komt na de show zijn liedjes ten gehore brengen.

 

Kaarten voor deze shows zijn te verkrijgen in de voorverkoop bij Intertoys Harlingen en op de dag zelf aan de kassa van Stadsschouwburg Trebol en kosten € 8,50 per stuk. SPTH heeft een leuke actie bedacht: er is een Meet & Greet te winnen met Piet Diego, natuurlijk kun je alleen winnen als je bij de show aanwezig bent. Hiervoor moet je de volgende slagzin zo origineel mogelijk afmaken: Piet Diego op bezoek bij SPTH, dat ………

 

Tijdens de show worden de winnaars bekend gemaakt. De slagzinnen kunnen worden ingeleverd, onder vermelding van je naam, in de bus, die bij de kassa staat in Trebol, vóór aanvang van de show.

 

Stichting Pieten Theater Harlingen biedt ook mogelijkheden voor een huisbezoek door Sinterklaas en zijn Pieten. Voor info stuurt u een mailtje naar spthproducties@hotmail.com.

Tot ziens op 19 november in Stadsschouwburg Trebol.

Contact

SPTH presenteert: "De verdwenen verjaardagsmijter" in stadsschouwburg Trebol

Stadsschouwburg Trebol
Zuidoostersingel 1
HARLINGEN

Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Plus Lunenborg Plus Lunenborg Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Copini Opticiëns Copini Opticiëns Atelier de Groot Atelier de Groot Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Hema Harlingen Hema Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Hubo-Faber Hubo-Faber Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Almamater Almamater Fotografie Dorus Fotografie Dorus Visie Events Visie Events IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zensa Moda Zensa Moda Haarmode Cats Haarmode Cats Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" ForHim Menswear ForHim Menswear Dio Jurien Dio Jurien Ons Food&Wine Ons Food&Wine Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe BENG Evenementen BENG Evenementen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt VVV Harlingen VVV Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen De Lichtboei De Lichtboei Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen
Atelier de Groot Atelier de Groot Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën ForHim Menswear ForHim Menswear De Lichtboei De Lichtboei Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Copini Opticiëns Copini Opticiëns Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Almamater Almamater HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas